|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|
Author |
Message |
Kiri
|
Post subject: New prechod Posted: 22:01 10. Jun 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
nesel by udelat prechod s Dornova utociste rovnou k severni lokaci? ted sem zjistil ze existuje tak proc to rovnou nespojit? Diky
No a hned se tu voptam na drivi? pada nepada? Dornovo utociste vedle jezira strom orech..mlatim, mlatim, sekerka se robila, porat mlatim a strom je neznicitelnej. Jedna sekerka z lootu to asi ta rozbita a jedna nekde koupena. Ze bych to drivi nejak potreboval se rict neda, ale chtel sem ho donest k taboristi... Dik
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: New prechod Posted: 06:00 11. Jun 2008 |
|
|
Pokud je to se dřevem stejně jako uhlím, zlatem, železem,... tak by padat nemělo, aspoň myslim.
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: New prechod Posted: 09:37 11. Jun 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
To by mělo. V podtemnu jsme před časem něco nakutali a i dřevo se dalo nasekat. Myslim, že superveverka to nevypínala, nebo k tomu aspoň nevidim důvod.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: New prechod Posted: 13:59 11. Jun 2008 |
|
|
No, mě před časem přestalo jít těžit uhlí pro Teogila v Ivory a tak sem se na to ptal superveverky a prej to je tim, že něco vypnul na kraftu nebo tak něco. Moc tomu nerozumim, ale podle mě jde o to samý. Jestli se pletu, tak mě někdo opravte.
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: New prechod Posted: 14:11 11. Jun 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Aha a proč to vypínal?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: New prechod Posted: 14:18 11. Jun 2008 |
|
|
To přesně nevim, myslim něco kvůli tvorbě novýho kraftu.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|