|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: Silnější kouzelná zbraň Posted: 13:46 27. Mar 2014 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Sice pořád nechápu, proč to necastit na item, ale budiž, no.
Jinak ano, tahle úprava ovlivňuje klientskou stranu, takže se musí vydat nový hak.
@shaman: Opravdu to má suplovat kouzlo Magic Fang? To se mi moc nelíbí.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Silnější kouzelná zbraň Posted: 13:52 27. Mar 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Nalkanar wrote: Spam bokem - šla by upravit i plamenka, aby byla buffovatelná summonům beze zbraní? Jsi sice ve spatnem tematu - ale rekl bych ze by je to technicyk mozne.
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Silnější kouzelná zbraň Posted: 13:58 27. Mar 2014 |
|
|
kucik wrote: @shaman: Opravdu to má suplovat kouzlo Magic Fang? To se mi moc nelíbí. 1. To tak fungovalo i na čistém nwn, tedy i na ST. Pokud jsi to hodil na postavu tak to šlo na hlavní zbran v ruce a na všechny creature zbraně. 2. Magic fang to nesupluje, protože magic fang přidává effekt který se s tímhle ještě navíc sečte.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Silnější kouzelná zbraň Posted: 13:59 27. Mar 2014 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Castil jsem na postavu na zbraň to nejde vůbec.
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Silnější kouzelná zbraň Posted: 14:00 27. Mar 2014 |
|
|
Radim wrote: Castil jsem na postavu na zbraň to nejde vůbec Trošku lepší oznámení by nebylo? Co nejde, jak nejde, já nemám postavu co to kouzlo má.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Silnější kouzelná zbraň Posted: 14:04 27. Mar 2014 |
|
|
Radim wrote: Castil jsem na postavu na zbraň to nejde vůbec. @Shaman. Na zbraň to nejde seslat. Viz co jsme řešili vejš. Welvlin wrote: Při seslání na postavu to seslat ani nelze. Kouzlo je jakoby "zašedlé". Při seslání na zbraň to vytvoří efekt, ale tím to končí. Kouzlo se neprojeví. A jinak hlásíte oba přesně opačnou chybu. Hádám že Welvlin to otočil.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Silnější kouzelná zbraň Posted: 14:04 27. Mar 2014 |
|
|
Nakliknu spell, kliknu na postavu a napíše mi to tu hlášku co jsem postnul a odebere naspanej spell. Co chceš vědět víc ještě, nic jinýho prostě nejde, na luk přímo v invu ani nemáš možnost kliknout. Víc nahlásit nemůžu, protože není co. Dřív fungovalo v poho po upravě +/lvl to je k ničemu.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Silnější kouzelná zbraň Posted: 14:05 27. Mar 2014 |
|
|
A je vidět animace takového toho světla po seslání na cílí?
|
|
Top |
|
Welvlin
|
Post subject: Re: Silnější kouzelná zbraň Posted: 14:06 27. Mar 2014 |
|
 |
Poutník |
|
|
Já to kouzlím přes kruhové menu. Přes sloty nekouzlím - pokad se kouzlo vloží do slotu, možná to jde na postavu. Nevím. Ale nemění to nic na tom, že kouzlo nefunguje.
_________________ Atar'nal Zau'ndar
Last edited by Welvlin on 14:12 27. Mar 2014, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Silnější kouzelná zbraň Posted: 14:07 27. Mar 2014 |
|
|
Nezačne kouzlit, nehodí to to do výpisu, že začínáš kouzlit jen to sebere spell a vyhodí ten blábol.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Silnější kouzelná zbraň Posted: 14:08 27. Mar 2014 |
|
|
Radim wrote: Toto kouzlo má již vyčerpaná použití. A co je tohle vůbec za hlášku? To je odněkud z tlk? Nikde ve zdrojácích jsem to nenašel.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Silnější kouzelná zbraň Posted: 14:12 27. Mar 2014 |
|
|
Ted jsem to ještě zkusil jednou ve hře
Nakliknu spell, je možno targetnout jen postavu, ale neudělá to žádnou akci vůbec. Je ta hláška...Toto kouzlo má vyčerpána všechna použití
|
|
Top |
|
Welvlin
|
Post subject: Re: Silnější kouzelná zbraň Posted: 14:19 27. Mar 2014 |
|
 |
Poutník |
|
|
Zbraň na blízko
Přes kruhové menu sesíláno - nelze zacílit na postavu (ani postava, ani portrét) - lze zacílit na zbran (v invu) - kouzlo se sesílá a sešle ; vizuální efekt žádný ; bonus nepřidá žádný ; hláška se mi nevypíše žádná
Z lišty sesíláno - nelze zacílit na postavu (ani postava, ani portrét) - lze zacílit na zbran - opakuje se viz výše
_________________ Atar'nal Zau'ndar
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Silnější kouzelná zbraň Posted: 14:24 27. Mar 2014 |
|
|
Welvlin wrote: Zbraň na blízko
Přes kruhové menu sesíláno - nelze zacílit na postavu (ani postava, ani portrét) - lze zacílit na zbran (v invu) - kouzlo se sesílá a sešle ; vizuální efekt žádný ; bonus nepřidá žádný ; hláška se mi nevypíše žádná
Z lišty sesíláno - nelze zacílit na postavu (ani postava, ani portrét) - lze zacílit na zbran - opakuje se viz výše Nemáš tam nějaký starý hak, nebo něco v override?
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Silnější kouzelná zbraň Posted: 14:28 27. Mar 2014 |
|
|
Zbraň na dálku nakliknutí přes kruhový přímo na zbraň (průsvitná ikona) nenakliknu nakliknutí na postavu přes kruhový, ikona v pořádku, doprovodná hláška nakliknutí z lišty na postavu, doprovodná hláška nakliknutí z lišty na zbraň nemožno Nic se nevypíše, žádná akce mimo hlášku 
|
|
Top |
|