|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Darien
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:27 18. May 2008 |
|
|
NE NE NE, je to ten NEJlepší nápad na světě, páč je můj! 
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:48 19. May 2008 |
|
|
Darien wrote: NE NE NE, je to ten NEJlepší nápad na světě, páč je můj!  o tom přece nikdo nepochybuje nicméně, pokud nechceš, aby tvoj epostava byla alchymista, nevěnuj se alchymii...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:02 19. May 2008 |
|
|
DenGrasse wrote: Darien wrote: NE NE NE, je to ten NEJlepší nápad na světě, páč je můj!  o tom přece nikdo nepochybuje nicméně, pokud nechceš, aby tvoj epostava byla alchymista, nevěnuj se alchymii... Ale to já celkem chci:) Tady je chybná premisa, že nápady, které mám, jsou pořád jen určeny pro moje výhody, ale já se zamýšlím nad serverem jako takovým:) Takže já myslím na všechny ty chudáky, co si z nudy začali zkoušet alchymii a přitom chtěj být třeba zlatníkem.
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:09 19. May 2008 |
|
|
V anketě o zbraních napsal Melvik 100% pravdu že střelné zbraně jsou opmíjeny a střelivo nic moc a to lepší je neunosně drahé . Ano je to tak , ale já původně myslel že je to tak schválně že je to tak nastaveno že bude craft - šípař - a ten bude dělat o něco lepší šípy , no šípař to by neměl být problém to bývá jednoduchý a snadný craft - čímž by bylo několik problemu hned vyřešeno - že.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 20:58 19. May 2008 |
|
|
v kraftu urcite munice vyrobit pujde
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 20:08 29. May 2008 |
|
|
Co nám na Thalii chybí? - Křesadlo
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 23:49 29. May 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
a mne vtom pripade krabicky na blbosti.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:51 11. Jun 2008 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
Nejaký herbár, alebo viac knih o rastlinách - ktoré na čo slúžia, Mohlo by sa zaviesť niečo ako štúdium rastlín. Lebo tá alchymia je ťažká. Nikto nevie nič o rastlinách. Nemám ani toho najmenjšieho šajnu o tom na čo je dobrý napr. list jetele a to som mohol svojmu elfovi napísať 150 rokov vek:) Nuž to mi chýba - herbár
_________________ Sinta
http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:13 11. Jun 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Muzes ho zacit spisovat. Vyptavej se alchymistu, popisuj kde jsou rostliny k nalezeni... zabava na mnoho hodin 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:29 11. Jun 2008 |
|
|
kucik wrote: Muzes ho zacit spisovat. Vyptavej se alchymistu, popisuj kde jsou rostliny k nalezeni... zabava na mnoho hodin  Hmmm, to by bolo pekné mať vlastnú zbierku znalostí o rastlinách, asi by som si za to mohol vypýtať celkom slušný balík  Lenže kto by spravil ten herbár? Myslím akože normálnu knihu ktorú by si hráč mohol pestovať v invetári. Tak asi tvorcovia nie? Tak už to rovno napište 
_________________ Sinta
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:31 11. Jun 2008 |
|
|
Ked to napises a posles mi to, tak prekopirovat to do nakeho itemu je najmenej, ale najskor to musis napisat. Hotovu vec mozes poslat mne do PM alebo na mail daanri@inmail.sk. Hodne stastia pri pisani. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:39 11. Jun 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Muzes si to mezitim psat do deniku postavy a ten pak poslat nekomu z WB a IC to prodat do knihovny. Casem budou i knihy, do kterych pujde ve hre psat.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:44 11. Jun 2008 |
|
|
Ho-hoo to znie akoby som sa už chystal  Možno by som sa aj chystal, ale bez podpory? ťažko, ako mám prejsť celou thaliou aby som pozháňal všetky rastliny? Sám? Asi ťažko veru, ťažko. Sotva nejakí hráči poznajú vlastnosti rastlín. Aj keby tu boli nejakí alchmisti, sám ich nenájdem bez podpory? Ee!
_________________ Sinta
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:54 11. Jun 2008 |
|
|
Jemine, ked sa zlaknes kazdej vyzvy, tak co potom cakas. Thaliu mozes prejst v doprovode a hned mas skvely napad na hracsky Q pre ostatnych, mozes si najat ako doprovod ine postavy (uz je tu tolko reklam na Zeleznu pest, ze az), mozes najst hracskych alchymistov a pozistovat co ktora rastlina robi a naco ju pouzivaju. Urcite ked sa dozvedia naco to potrebujes tak ti radi pomozu. A hned mas skvelu zabavu do hry a skvele poslanie pre svoju postavu. Ono plati zakladne pravidlo, nehladaj preco to nejde, ale ako by to slo.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 22:19 11. Jun 2008 |
|
|
Me zde chybi superveverka, nevite nekdo kde je? 
|
|
Top |
|