|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
pavad
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:31 26. Mar 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Postupne podekovani jednomu trpaslicimu kanci (x), jednomu elfovi a posleze jednomu zebravemu mnichovi s trhlymi (*) nazory. Taktez rozlouceni se s jednemi dlouho slouzicimi botami - cimz se svou postavou vitam novou plisni na prstech u nohou!  Souslednost akci byla nemilosrdna - obzvlaste k onomu zebravemu mnichovi, ktery si (nastesti jen obrazne receno) musel vyzrat skorne od mocuvky (a nejen ty).  (x) Dotycny vi. Ostatni se mohou domyslet co ze jsem to s postavou vlastne vcera zahledl za XXX zalezitosti.  (*) Vlastne slo o nazory velmi idealisticke, natolik idealisticke, ze nejsou schopny prezit setkani s realitou.
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
harlequin_ichtyosis
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:51 28. Mar 2014 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
diky neznamemu dm za zprijemneni nocniho hrani 
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:25 30. Mar 2014 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Sloučené poděkování a něco jako politování.
To první patří ač improvizované, přesto dobře zorganizované pasti (ne té systémové, o které se flamuje vedle v topicu), která sklapla jak čelisti žraloka od Benchleyho.
To druhé patří těm co byli ve špatný čas na špatném místě... Sorry chlapi, víc z toho (na tom místě) "herně" vytěžit nešlo.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:56 31. Mar 2014 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Poděkování dnešní průzkumnické grupě a autorovi zlobřích armád.
_________________ .
|
|
Top |
|
Mourisson1
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:12 01. Apr 2014 |
|
Joined: 15:58 20. Aug 2012 Posts: 945 Location: Somewhere I belong
|
Já díky (opožděně) Sielencerovi za příjemně strávenou sobotněnedělní noc! 
_________________ Luth'arth Tel'vien
Morn'ango et Hravanlómë - Jabkožrout a hlídací pes. Elrienavien - Nico Robin #2 Sithe'sarol - žádejte u svého lékaře El'thien Erume - “As above, so below” Lothias Telvunar Tarlen
|
|
Top |
|
Niareta
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:18 01. Apr 2014 |
|
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:59 01. Apr 2014 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Díky Kokosovi za to, že mě navedl k vílkám a ostatním hráčům ze školky za hru s nimi. Je to radost neřešit lvl a mít s kým hrát.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 15:29 01. Apr 2014 |
|
|
Mnohokrát díky za průvod Gallimu a ostatním zúčastněným. (ta připálená večeře stála za to  ) Další dík, za event(y) Sielencerovi. (kterému nezávidím uklízení toho svinčíku  ) Stejně tak všem ostatním za hru a celkově za skvělý nápad s aprílovým žertíkem. 
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:56 01. Apr 2014 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Dík za hru skupince detektivů a DMku, které to spískalo. Škoda, že jsem se pak nemohl vrhnout na výpravu, ale čas se už znatelně nachýlil  .
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Douragon
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:09 01. Apr 2014 |
|
|
Díky za skvělou práci hráčů i DM s tajuplným neznámým...
_________________ Moonlyen Tomino Vědátor
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:35 02. Apr 2014 |
|
|
Díky za dnešní hru skupince, jíž se to týká 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:00 03. Apr 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Diky hracum postav s kterymi jsem mel moznost interagovat. Namatkou accounty/postavy J. F. Payne, Fryn, KaTo, Dierdra, Nazia, Isan, Nick Dercosi, trpaslici dvojice Rori&Diemo, Nalk...
Jiste jsem na mnohe zapomenul - nejde o umysl.
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
Dragon Soul
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:00 06. Apr 2014 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Chci moc poděkovat za změnitelné vzhledy plášťů - je to paráda!;-)
|
|
Top |
|
Douragon
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 07:45 08. Apr 2014 |
|
|
Velké díky posílám postavě Isan a Naz za účast na našem malém záhadném případu. A také samožřejmě Desmondovi, že vymyslel opravdu krásný questík.. moc mě to bavilo 
_________________ Moonlyen Tomino Vědátor
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:11 08. Apr 2014 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Takže díky celá partě Zau'ndar a všem hráčům co jsem s nimi tady za těch necelých 6 let hraní mohl přijít do kontaktu. Pokud jsem herně někomu ublížil tak k tomu byl důvod  . Thalie mi dala přátele do života, ne nějaké kecálky kdesi na druhé straně monitoru. Týmu přeju hodně štěstí, ať vám Thalie roste před očima a přitahuje stále nové hráče, protože na to má. Bylo mi potěšením pro tým dělat a mít nějakou vlastní tvorbu na serveru. Podtemnu zdar a víc jim nakládejte plyšáčkům. LIP aloha
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|