Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
Ach jo.. Účet karolina, postava Nierra LeRoy - neplatné předměty Rori Kovadlinová - nemůže projít portálem, prý není schválená postava (možná jsem byla odloglá u starého Dobrodruha)
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
karolina wrote:
Rori Kovadlinová - nemůže projít portálem, prý není schválená postava (možná jsem byla odloglá u starého Dobrodruha)
Logni a já ti ji hodím do světa. Se zbytkem bohužel neudělám asi nic.
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět."David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
Napíšu to raději i sem: neplatná postava - předměty
acc: Barbar321 postava: Svrab Breberka (s mezerou před jménem)
Prosím o sundání předmětů a portnutí do města, abych mohl koupit výbavu s menším IRL
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
Je v plánu nějaký nestandardní restart nebo jen standard ve dvě?
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
To víš, že bych z čistě sobeckého hlediska byl pro dřívější restart.
Jinými slovy. Už ráno bylo pozdě
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum