|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Theogil I
|
Post subject: Tvorba pro realitní kancelář Posted: 10:22 11. Jun 2008 |
|
|
Napadl mě jeden nápad a tak aby nezapad, myslím ten nápad, tak to napíšu sem.
Jakožto tvor, co právě objevuje kouzlo toolsetu NWN a je tak trochu nadšen, bych byl rád kdyby jste se vyjádřili k tomuto:
1) Jednalo by se o soutěž v tvoření interiéru domu dle zadaných parametrů, hodnocení domů by pak proběhlo ve veřejné anketě a vítězný dům by pak byl nabídnut (po drobných změnách od WB) v 1. Karathské realitní kanceláři k dražbě. Tvůrce tohoto domu by pak po prodeji obdržel např.: 1-2% z dražené částky a nebo třeba 5%. To už by bylo na zvážení a jistě by tato odměna byla pevnou součástí smlouvy s každým z přihlášených architektů, aby věděl, na čem je.
2) Soutěž módních návrhářů na téma pánský společenský oblek, dámské společenské šaty a volná tvorba - jednalo by se o vytvoření třech druhů ošacení a na módní přehlídce třeba u "Modrého racka" by pak byli vyhlášeny nejhezčí kousky a tvůrci by byli rovněž odměněni. //blbost to by se nemohli zúčastnit podtemňané a to by byla škoda - tak tedy opět galerie na fóru a anketové vyhlášení//
Jak by se vám to líbilo, byli by jste ochotni se zúčastnit, máte k tomu výhrady, připomínky či nějaké nápady? Pište, ale slušně prosím.
P.S. Rejty prosím projeď mi chyby, je to první článek vlákna, tak ať to není jak od prasete, děkuji.
T.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
steel_martin
|
Post subject: Re: Tvorba pro realitní kancelář Posted: 11:57 11. Jun 2008 |
|
Joined: 17:43 18. May 2007 Posts: 168 Location: Plzeň / Železná Ruda
|
Mě se tenhle nápad líbí 
_________________ Venori'elginn N'Abarn _______________
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Tvorba pro realitní kancelář Posted: 12:10 11. Jun 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Skvely. Asi si taky poslu domek do souteze.. bude venovan Frantou Potuckem a kdyz vyhraje, tak bude tocit den pivo zdarma Jen by to chtelo ujasnit kategorie napr: a) domek do velikosti 2x2 b) domek dvoupatrovy 2x2 c) domek libovolne velikosti (max 2patra 5x5 ) u satu napr: a) zenske spolecenske saty b) muzske spolecenske saty
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Tvorba pro realitní kancelář Posted: 12:13 11. Jun 2008 |
|
|
Cena navíc: vítěz soutěže architektů se stane mým WB otrokem
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Tvorba pro realitní kancelář Posted: 12:37 11. Jun 2008 |
|
|
nomis_b wrote: Skvely. Asi si taky poslu domek do souteze.. bude venovan Frantou Potuckem a kdyz vyhraje, tak bude tocit den pivo zdarma Jen by to chtelo ujasnit kategorie napr: a) domek do velikosti 2x2 b) domek dvoupatrovy 2x2 c) domek libovolne velikosti (max 2patra 5x5 ) u satu napr: a) zenske spolecenske saty b) muzske spolecenske saty Právě pokud by o to byl zájem pak by myslím bylo vhodné, aby ty parametry zadal nejspíš Rejty, ten ví nejlépe co se jak do modulu hodí, je asi nesmysl dělat něco co by se pak do modulu nedalo vložit. U těch šatů jsem myslel tvorbu klidně na všechny tři témata ať je to pestřejší (tam bych se i zúčastnil, to mi už jde  ). P.S. zatím tu máme dvě souhlasné přikývnutí a jeden standartní návrh na zotročení  , pokud by se ještě někdo přidal začnu jednat s Rejtym na formě a pravidlech a vyhodil bych anketu na fórum.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Tvorba pro realitní kancelář Posted: 12:58 11. Jun 2008 |
|
|
hele, todle neni standartní návrh, todle je OOC otroctví, zaměstnám jednoho WB helpra, až mu prsty nad klávesnicí zkroutí křeč  ta použitelnost těch soutěžních interiérů je docela problematická, protože výsledek bude co interiér, to lokace a to neni zrovna nejvýhodnější pro server, kterej už takhle mele z posledního ale nápad samotnej se mi líbí, třeba objevíme nový schopný tvůrce
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Tvorba pro realitní kancelář Posted: 14:07 11. Jun 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Sem pro ale nefunguje mi tool, tak budu jen koukat
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Tvorba pro realitní kancelář Posted: 10:37 12. Jun 2008 |
|
|
Hele to neni spatnej napad, treba to par lidi zacne bavit, a obcas muzou udelat neco pro Thalii, az jim to pujde. Ja uz v toolsetu taky zkousel par veci, ale treba je pro me zahadou jak nastavit zavirani dveri 
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Tvorba pro realitní kancelář Posted: 10:55 12. Jun 2008 |
|
|
To je vcelku jednoduche, v radach pre zacinajucich WB to je napisane aj s dalsimi navodmi. Kazdy, kto ma zaujem tvorit nieco pre Thaliu tam dostane pristup.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Tvorba pro realitní kancelář Posted: 12:11 12. Jun 2008 |
|
|
Joj, ted jsem to nasel- pro ty zacinajici WB  Kurna to nez prectu  (to je divny, ze jsem si teho driv nevsiml  )
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Tvorba pro realitní kancelář Posted: 12:37 12. Jun 2008 |
|
|
kaz wrote: Joj, ted jsem to nasel- pro ty zacinajici WB  Kurna to nez prectu  (to je divny, ze jsem si teho driv nevsiml  ) *vystrčí hlavu a opatrně se rozhlédne jestli někdo v ruce nedrží kámen, otočí se na postavu vedle a špitne* sssst kde jsi to našel? nemožu to najít.
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Tvorba pro realitní kancelář Posted: 12:42 12. Jun 2008 |
|
|
Diskuze-Rady pro budouci WB *poskrabe se na hlave*kurna jen aby to nebyla naka tajna informace*rozhlidne se, hodi kapuci na hlavu a utece do lesa*
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Tvorba pro realitní kancelář Posted: 12:46 12. Jun 2008 |
|
|
Protoze sem tam kazovi dal pristup. Musite o pristup pozadat.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Tvorba pro realitní kancelář Posted: 13:51 12. Jun 2008 |
|
|
Rejty wrote: Protoze sem tam kazovi dal pristup. Musite o pristup pozadat. dekuji 
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: Tvorba pro realitní kancelář Posted: 17:50 12. Jun 2008 |
|
|
Myslím si, Thelogile, že to je perfektní nápad. Přímo geniální. Lepší lákání na WB pomocníky jsi snad ani nemohl vymyslet, kam se na to hrabou ty výzvy na fóru  ...a zdá se, že by realizace mohla být v celku snadná - alespoň u šatů, ty se mi zamlouvají nejvíce. Cena pro případné zájemce by se odvíjela podle pořadí...vynikající. Takováhle hravá tvorba mi přijde opravdu výborná (hmm...už čtvrtý superlativ v řadě  ). Už jenom dohodnout se, nakolik to bude IC (jestli to bude hrané jako práce postav, i třeba s hledáním materiálu a financí...o dost náročnější), nebo prostě OOC foto přehlídka na fóru. Každopádně tato idea by neměla zapadnout.
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|