|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
DenGrasse
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:14 12. Jun 2008 |
|
|
Skipp wrote: Nejaký herbár, alebo viac knih o rastlinách - ktoré na čo slúžia, Mohlo by sa zaviesť niečo ako štúdium rastlín. Lebo tá alchymia je ťažká. Nikto nevie nič o rastlinách. Nemám ani toho najmenjšieho šajnu o tom na čo je dobrý napr. list jetele a to som mohol svojmu elfovi napísať 150 rokov vek:) Nuž to mi chýba - herbár herbář je hotový, má ho v tlapkách superveverka, čeká se jen na implementaci do hry.... ovšem kde je superveverka, se neví.. pokud se toho chce chopit někdo jiný z WB (Daanri, Kucik), můžu vám herbář poslat mailem.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:15 12. Jun 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Pošli.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:16 12. Jun 2008 |
|
|
kucik wrote: Pošli. máš to tam.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:37 12. Jun 2008 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:37 12. Jun 2008 |
|
|
Nekdo uz na nem pracoval, ale zatuhlo to u Melvika...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:44 12. Jun 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Už to mam v ruce. Brzy u vašich knihkupců.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:09 12. Jun 2008 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
kucik wrote: Už to mam v ruce. Brzy u vašich knihkupců. Heeej??? Tak,Tak Faajn Už ste ma totiž začali namotávať, že sa do toho pustím,ale keď už teda netreba, tak neva. Ale,bol to zaujimavý sposob ako vymyslieť program pre postavu 
_________________ Sinta
http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:12 12. Jun 2008 |
|
|
Skipp wrote: Počkať, takže sa jedná o normálny herbár? Existuje zbierka rastlin,kompletne s ich opisom vlastnosti a tak??? jestli myslíš jako že dostaneš do ruky celej přehled pracně vymyšlený alchymie s popisem co s čím smíchat tak ne... to by craft a bádání pozbylo smyslu, ne? herbář je herbář, tzn. popis věcí, ze kterých se daj získat ingredience pro alchymii, s rozdělením do skupin. dál si už poraď sám, mladý kutile... PS: recepty na jednotlivé lektvary již jsou předmětem poměrně čilé směny mezi postavami, sám jsem nedávno nějaké vykšeftoval za svitky a další suroviny...
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:13 12. Jun 2008 |
|
|
Neviem, ale je v tom herbari zapisane aj kde co presne rastie? Stale mozes vytvorit napr. takeho pruvodce okolim. Myslim, ze nieco take v jednoduchej forme tu bolo pred wipom. Ono ako program pre postavu sa da vymysliet cokolvek, len treba chciet a hladat moznosti. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:15 12. Jun 2008 |
|
|
Daanri wrote: Neviem, ale je v tom herbari zapisane aj kde co presne rastie? Stale mozes vytvorit napr. takeho pruvodce okolim. přesně, popis výskytu by se hodil.. tak už to přece ve světě vědy chodí, že jeden něco napíše a další k tomy vydávají doplňky a rozšíření...
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:16 12. Jun 2008 |
|
|
To by bylo pekny, napsat, ze to a to roste v bazinach, tamto zase na pobrezi, atd. Jestli to nekdo chce sepsat, tak mam k tomu myslim podklady na WB foru z doby, kdy jsem to rozmistoval.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:17 12. Jun 2008 |
|
|
pokud se pod pojmem "popis výskytu" nemyslí názvy lokací ale jen biotyp, pak asi nic proti
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:17 12. Jun 2008 |
|
|
Presne tak.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:20 12. Jun 2008 |
|
|
photter wrote: pokud se pod pojmem "popis výskytu" nemyslí názvy lokací ale jen biotyp, pak asi nic proti já nemám nic proti ani u popisu lokací, pokud je postava osobně projde a zjistí si stav věci, nebo si shromáždí IG údaje rozhovory s jinými postavami... nějak si neumím představit, jak by šlo takovému počinu IG zabránit, aby to nebylo nesmyslné... (a proč by se to mělo dělat).
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:22 12. Jun 2008 |
|
|
Ja ted myslel obecnej herbar a ne seznam vyskytu. Kdyz pak naka postava sepise, ze blatouchy rostou u Ivorskyho jezirka, tak proc ne...
|
|
Top |
|