Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 01:06 19. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 3210 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 214  Next
Author Message
 Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI?
PostPosted: 14:23 12. Jun 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Presne tak, takze moznosti jak sa zabavit v hre je straaasne vela. Tak isto niekto moze pozorovat rozne prisery, zvierata, zmapovat ich vyskyt a chovanie. Spisat o tom naku studiu a vydat to vo svete. S kludom za takyto pocin, pokial bude v ramci IG tak mu zato pridelim aj nake xp a za vydanie knihy moze dostat aj nake gp. Nech mate motivaciu. :lol:

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

PostPosted: 14:32 12. Jun 2008 
Rytíř
 WWW  ICQ  Profile

DenGrasse wrote:
Skipp wrote:
Počkať, takže sa jedná o normálny herbár? Existuje zbierka rastlin,kompletne s ich opisom vlastnosti a tak???
jestli myslíš jako že dostaneš do ruky celej přehled pracně vymyšlený alchymie s popisem co s čím smíchat tak ne... to by craft a bádání pozbylo smyslu, ne?
herbář je herbář, tzn. popis věcí, ze kterých se daj získat ingredience pro alchymii, s rozdělením do skupin. dál si už poraď sám, mladý kutile...

PS: recepty na jednotlivé lektvary již jsou předmětem poměrně čilé směny mezi postavami, sám jsem nedávno nějaké vykšeftoval za svitky a další suroviny...

To som vobec nemyslel. Veď Herbár...?...sa mi zdá akoby si na jednej strane vedel čo to je a a na druhej nevedel čo to je :) Herbár je proste zvezok..niečo ako kniha..v ktorej na každej strane je zlysovaná usušená rastlina a pri nej (na tej istej strane:) je napísaný popis , meno, miesto výskytu, opis, na aký účel sa dá použiť..nikto tu nič nehovoril o alchymii a o kompletne spisaných receptoch..je jasné že zbytok už záleží na alchymistovi, ako správne zváži ktoré vlastnosti sa v kotli zhodnú a ktoré nie. Nie? Ano! :)

http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif

Reply with quote  

PostPosted: 14:44 12. Jun 2008 
Ďábel
 WWW  Profile

Skipp wrote:
To som vobec nemyslel. Veď Herbár...?...sa mi zdá akoby si na jednej strane vedel čo to je a a na druhej nevedel čo to je :) Herbár je proste zvezok..niečo ako kniha..v ktorej na každej strane je zlysovaná usušená rastlina a pri nej (na tej istej strane:) je napísaný popis , meno, miesto výskytu, opis, na aký účel sa dá použiť..nikto tu nič nehovoril o alchymii a o kompletne spisaných receptoch..je jasné že zbytok už záleží na alchymistovi, ako správne zváži ktoré vlastnosti sa v kotli zhodnú a ktoré nie. Nie? Ano! :)
bez zlisovanejch bylin se budeš muset vobejít, pokud kusik nepřijde na to, jak je tam vlisovat... taky ty klouby kostlivců a tak by se tam vlisovávaly blbě. herbář tomu víceméně jen říkáme orientačně, jedná se o soupis surovin, ze kterých se dají získávat ingredience pro alchymii..

Reply with quote  

PostPosted: 14:48 12. Jun 2008 
Rytíř
 WWW  ICQ  Profile

DenGrasse wrote:
bez zlisovanejch bylin se budeš muset vobejít, pokud kusik nepřijde na to, jak je tam vlisovat...

Veď to som ani nemyslel vážne, ono v skutočnosti sa takto herbáre robia ale v hre je mi jasne že by bolo zbytočné robiť také čosi.

http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif

Reply with quote  

PostPosted: 14:51 12. Jun 2008 
Ďábel
 WWW  Profile

Skipp wrote:
Veď to som ani nemyslel vážne, ono v skutočnosti sa takto herbáre robia ale v hre je mi jasne že by bolo zbytočné robiť také čosi.
no já vim jak vypadá herbář, sám se ho jako robě školou povinné vyráběl... tenhle je zpracovaný podobně, však uvidíš...

Reply with quote  

PostPosted: 12:37 25. Jul 2008 
Urozený
 Profile

Muhehe ... tentokráte to nebude o věcech v obchodech, cenách nebo craftu ... i když *potutelně se zašklebí*, možná by nebylo od věci vypustit něco málo mezi poddané, teda jak to jako vypadá a ták, že jo.

Uvažoval jsem co mi na Thalii v poslední době chybí a pokud pominu to nahoře psané a notoricky omílané, chybí mi více rozcestníků nebo ještě lépe mapa a teď nemyslím tu hezkou na stránkách, ale třeba méně hezkou ale podrobnější. Jo a ještě dotaz, nedalo by se jezdit třebas i na něčem jinším než je kůň nebo poník? Hezký by byl třeba oslík, velbloud, medvěd, nějaká ještěrkovitá dvounožka do podtemna, beran, pštros nebo třeba ochočený obří škorpion. Jo a další dotázek, dá se sehnat v běžném obchodě předmět s bonusem k vlastnosti +2 (nebo ví - i když to asi ne) zatím se mi nedaří nic najít. Pokud to je v rámci plánovaných oprav jako bych nic neřekl. :lol: T.

Reply with quote  

PostPosted: 12:40 25. Jul 2008 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Quote:
Jo a ještě dotaz, nedalo by se jezdit třebas i na něčem jinším než je kůň nebo poník? Hezký by byl třeba oslík, velbloud, medvěd, nějaká ještěrkovitá dvounožka do podtemna, beran, pštros nebo třeba ochočený obří škorpion.

I to je mozny, ze se projedes na necem jinym jak na koni. :wink:

Quote:
Jo a další dotázek, dá se sehnat v běžném obchodě předmět s bonusem k vlastnosti +2 (nebo ví - i když to asi ne) zatím se mi nedaří nic najít. Pokud to je v rámci plánovaných oprav jako bych nic neřekl. :lol: T.

Da, ale asi blbe. Pockej na nove obchody a craft a jeste budete cucet na to, co se da sehnat. :twisted:

Reply with quote  

PostPosted: 12:48 25. Jul 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Tej podrobnej mape sa nebranime, ale nekto ju musi udelat. Ak sa niekto toho ujme nech sa paci, mozte zacat. :wink:

Pokial viem, zatial je mozne jazdit na konoch a ponikoch, ostatne vyzaduju nove modely. Nieco na vaulte sice je ale, ake je to kompatibilne tazko povedat, kym sa to neotestuje. Okrem toho novy patch a CEP prinasaju aj nove pekne vzhlady koni s roznymi prehozmi a zbrojami, co vyzera velmi zaujimavo.

Jo da sa zohnat prsten +2 ale momentalne velmi tazko. S novymi obchodmi to uz bude hodne lepsie a naozaj sa mate naco tesit. :wink:

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

PostPosted: 12:58 25. Jul 2008 
Urozený
 Profile

A co ty rozčumníky ... nešel bytřebá *dlouze přemýšlí* šoupnout někam nějaký který ukazuje směr Gruberik a ta hospa na severu .... já to totiž nemůžu najít :lol: .

Úplně to vidím v barvách ... trpaslíci na medvědech v rukou obouručné sekery a obouručná kladiva ... to by se mi taky moc líbilo a ne jen pro trpoše, ale i pro kněze a paladiny ... a žlutý kůže budou dostávat nafrak tak, že se nebudou ani stačit množit.

S tou mapou mě něco napadlo, zkusím si tě daanri někdy chytnout na ICQ a probrat jestli to je technicky možné.

Reply with quote  

PostPosted: 13:01 25. Jul 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Theogil I wrote:
Jo a ještě dotaz, nedalo by se jezdit třebas i na něčem jinším než je kůň nebo poník? Hezký by byl třeba oslík, velbloud, medvěd, nějaká ještěrkovitá dvounožka do podtemna, beran, pštros nebo třeba ochočený obří škorpion. Jo a další dotázek, dá se sehnat v běžném obchodě předmět s bonusem k vlastnosti +2 (nebo ví - i když to asi ne) zatím se mi nedaří nic najít. Pokud to je v rámci plánovaných oprav jako bych nic neřekl. :lol: T.

Zatím jsem prošel jen něco z nového patche a ještě jsem nezkusil CEP, ale předběžně bych řekl, že kromě velkého množství koní se dá jezdit na některých velkých šelmách (medvěd kodiak, lití tygři...) půlčící budou mít nejspíš možnost jezdit na větším množství zvířat a asi půjde jako jízdní prostředek použít i wyvern a spousta větších bestií. Viděl bych, že se na tom začne pracovat, až se vypustí kovařina.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 13:03 25. Jul 2008 
Urozený
 Profile

kucik wrote:
Theogil I wrote:
Jo a ještě dotaz, nedalo by se jezdit třebas i na něčem jinším než je kůň nebo poník? Hezký by byl třeba oslík, velbloud, medvěd, nějaká ještěrkovitá dvounožka do podtemna, beran, pštros nebo třeba ochočený obří škorpion. Jo a další dotázek, dá se sehnat v běžném obchodě předmět s bonusem k vlastnosti +2 (nebo ví - i když to asi ne) zatím se mi nedaří nic najít. Pokud to je v rámci plánovaných oprav jako bych nic neřekl. :lol: T.

Zatím jsem prošel jen něco z nového patche a ještě jsem nezkusil CEP, ale předběžně bych řekl, že kromě velkého množství koní se dá jezdit na některých velkých šelmách (medvěd kodiak, lití tygři...) půlčící budou mít nejspíš možnost jezdit na větším množství zvířat a asi půjde jako jízdní prostředek použít i wyvern a spousta větších bestií. Viděl bych, že se na tom začne pracovat, až se vypustí kovařina.

Jahůůůůůů .... už tam budém *mlaskne*.

Reply with quote  

PostPosted: 17:05 25. Jul 2008 
Ďábel
 WWW  Profile

kucik wrote:
rezervuju si wyverna...huh :!: :!: :!:

Reply with quote  

PostPosted: 17:37 25. Jul 2008 
Bůh
 Profile

Mohl by pulcik jezdit na jezevcovi? :lol:

Bych jezdil strašit kiriho :twisted:

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 18:11 25. Jul 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

rovnou na dvou jezevcich ;-) muze je mit na nohou misto brusli :D

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 17:50 27. Jul 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Kdyz sezenes jezevce velikosti lityho prasete, tak jo.

(Da se jezdit na hrbetu skreta, ale pssst.)

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

Post new topic Reply to topic  [ 3210 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 214  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]