|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
karolina
|
Post subject: Re: Otyguth Posted: 17:34 17. Apr 2014 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
On ten loot se může spawnovat chvilku před bossem, jak tam někdo vleze a vybere ho, tak se bosse nedočkáte.
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Otyguth Posted: 17:50 17. Apr 2014 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Za těch pár milisekund ho těžko někdo vybere.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Otyguth Posted: 18:04 17. Apr 2014 |
|
|
kucik wrote: Za těch pár milisekund ho těžko někdo vybere. To nejsou milisekundy, bossův loot bývá běžně třeba půl hodiny před spawnem bosse.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Otyguth Posted: 18:08 17. Apr 2014 |
|
|
karolina wrote: kucik wrote: Za těch pár milisekund ho těžko někdo vybere. To nejsou milisekundy, bossův loot bývá běžně třeba půl hodiny před spawnem bosse. To těžko. Je to jedna funkce, která spawne bosse i loot a to vždy buď obojí, nebo nic.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Otyguth Posted: 19:05 17. Apr 2014 |
|
|
Dotaz č.2 ten boss ma trofej za cca 4500gp. A ma asi respawn vice jak 8hodin. Na NT jsou bossove co maji respawn 8hodin a za jejich trofeje je i 3x více.
Dotaz se týká tedy toho zda tomuto bossovi nebude zkrácena doba respawnu?
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Otyguth Posted: 20:14 17. Apr 2014 |
|
|
Respawny všech bossů by měly být kolem osmi hodin + náhodný prvek, takže se nedá vypočítat, kdy přesně by se měl naspawnovat.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Otyguth Posted: 20:33 17. Apr 2014 |
|
|
J.F.Payne wrote: Respawny všech bossů by měly být kolem osmi hodin + náhodný prvek, takže se nedá vypočítat, kdy přesně by se měl naspawnovat. I těch low? Chápu 8hodin u bosse co je za 11k, co je za 15k a vice.. ze kterych padaji i itemy.. ..ale u bossů co jsou za 1200 / 1700 / 4400gp? Pochopil bych třeba 6h respawn. Ale aby měli respawn stejnej nebo vyšší jako bossáci za více ká? Pak třeba low boss s ab 16 to je taky mazec. Za trofej je 1200-1700. Nedovedu si přestavit tu partu low co tam půjde.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Otyguth Posted: 20:41 17. Apr 2014 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
kucik wrote: To těžko. Je to jedna funkce, která spawne bosse i loot a to vždy buď obojí, nebo nic. A nemůže to rozhazovat ta náhodnost, co se připočítává k těm 8mi hodinám?
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Otyguth Posted: 20:42 17. Apr 2014 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Bossové obecně fungujou divně. Vypozoroval jsem: 1) respawn bosse = 8 hodin (o nejake nahode nemuze byt reč) 2) boss je jen 1x za restart. Tj, zabijuli bosse v 14:05 tak až do 2:00 nebude...POKUD mezitim nespadne server 3) pokud bosse zabiju do 8 hod pred restartem a pak pomerne "brzo" po restartu mu vlezu do lokace, je zde VYSOKA pravdepodobnost, ze se boss uz "nespawne"...nikomu az do pristiho restartu 4) ackoli boss se nespawne, jeho poklad se spravne spawne po 8mi hodinach Klidně mě doplňte někdo o vaše zkušenosti.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Otyguth Posted: 21:37 17. Apr 2014 |
|
|
Je to přesně tak jak píšeš. Bod (3) mne vytáčí neustále. Ráno lůteři oběhají dungy a odpoledne po restartu, když do nich přijde kdokoliv jiný, ale neuplynulo kýžených 8 hodin od smrti, tak až do dalšího restartu bude lokace bez bosse, i kdyby se třebas sešla družinka a šla tam až po 15ti hodinách od smrti. V podstatě jsou tak odpolední lůteři odkázáni na určitou solventnost a nebo vědomost "kdy boss zařval", pokud tam náhodou jdou dříve, tak v podstatě jen dělají pro raní lůtery laskavost, nebo%t jim tak zajistí bosse na ráno, a to na 100%...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Otyguth Posted: 21:59 17. Apr 2014 |
|
|
Kdyby tu nebyli maníci, kteří by si jednoho bosse vysolovali třeba 8x po sobě, tak by se mohl spawnovat vždycky...
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Otyguth Posted: 22:41 17. Apr 2014 |
|
|
KaTo wrote: Bossové obecně fungujou divně. Vypozoroval jsem: 1) respawn bosse = 8 hodin (o nejake nahode nemuze byt reč) 2) boss je jen 1x za restart. Tj, zabijuli bosse v 14:05 tak až do 2:00 nebude...POKUD mezitim nespadne server 3) pokud bosse zabiju do 8 hod pred restartem a pak pomerne "brzo" po restartu mu vlezu do lokace, je zde VYSOKA pravdepodobnost, ze se boss uz "nespawne"...nikomu az do pristiho restartu 4) ackoli boss se nespawne, jeho poklad se spravne spawne po 8mi hodinach Klidně mě doplňte někdo o vaše zkušenosti. Hahááá vyvedu tě z omylu Byl jsem totiž starého medvěda na povrchu, když jsem lítal s mágem.. a nebyl.. byl jsem tam za dvě hodiny a měl jsem ho tam a bylo stále před restartem Ja osobne jsem zatím neměl problém s tím za 12hodin jít jednoho bosse dvakrat. Například mazlíček. Někdy po 14.00 jsem ho byl a před půlnocí pak znova, s jednou postavou navíc a měli jsme ho. edit: Mé zkušenosti jsou tedy takové, že klidne jednoho bosse 2x za restart. Nicmene musim mit jistotku ze mi tam nikdo nevlezl. Pokad vim ze tam nekdo mohl byt, připočtu si hodinu, nebo dve a až pak tam jdu.
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Otyguth Posted: 23:09 17. Apr 2014 |
|
|
Dost spamu. Jestli je bug ve spawnu bossu se zjisti, az tam bude novejsi logovani. Mensi bossove se spawnuji s polovicnim casem, nez velci bossove. Coz ale neznamena, ze by wb nemohl nastavit delsi cas tomu kteremu bossovi. Na cenach trofeji bossu se pracuje. Pokud se Rejty nahodou prokouse tim spamem, tak rekne, jestli je to velky, nebo maly boss.
Jestli bude KaTo dal spamovat nesmyslama vlakna chyb, tak dostane ban, jako by to byl normalni hrac.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Otyguth Posted: 11:21 30. Apr 2014 |
|
|
Takže k chybě, otázka na Rejtyho. Otyugh je boss či miniboss?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Otyguth Posted: 12:42 30. Apr 2014 |
|
|
Je to miniboss, jak koukam. Uvidime po dalsim zabiti, jak se ten spawn teda nastavuje.
|
|
Top |
|