|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Ragmon
|
Post subject: Re: Zase já... - nevidím objekty Posted: 08:41 18. Apr 2014 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Dámy a pánové, znovu jsem vše nainstaloval, dle instrukcí... a pořád to nevidim. Nevidim portál, nevidim plášť. Mohl by sem někdo naházet odkazy na to, co se všechno má nakopírovat do nwn složky? Protože je jasné, že stránky jsou zastaralé. A hledat to tady po fóru všechno se fakt nedá. Mám: cep_24_a.rar nt_master_09.tlk nt_c_140411.rar nt_haks.zip areamusic.rar bard_music.rar combatmusic.rar music.ntonly.rar
To jsou všechny povinné věci. nt_c_140411 je dokonce novější verze nalezená tady na foru. Tohle všechno tam mam. V čem je tedy problém? Problém je, že nevidím port v základní lokaci (ostrov, kde sněží) nevidím také plášť, co mám na sobě a v inventáři není jeho ikona. Ze screenu vidíte, jak mi chybí textury na domech. Ale jen někde. Tak čím to zase sakra je?
Edit: Textury na domech jsem nezkontroloval po reinstalaci, jelikož nevidím ani portál, abych se někam dál dostal.
_________________ Jan Kapres - "Proč se s někým o něco prát, když můžu všechny nutit smíchem řvát?"
|
|
Top |
|
Myrpa
|
Post subject: Re: Zase já... - nevidím objekty Posted: 08:44 18. Apr 2014 |
|
 |
Rytíř |
|
|
A když spustíš dxdiag (ve Start to napsat do kolonky "Hledat programy"), v záložce Zobrazení máš Název, Typ čipu. Můžeš to sem napsat? Hrát si s grafickými zaškrtávátky a posuvníky přímo v nwn graphic options asi zkoušíš, co? Nevím, co je CEP 2.4a (jestli ten správný). Je to tenhle (odkaz z našeho webu Ke-Stažení)? http://nwvault.ign.com/View.php?view=ha ... il&id=7849Tohle jsi stáhl (i když to stejně neřeší textury tilesetu)? viewtopic.php?p=229247#p229247Ten Karathský tileset je pitomý (mám tu otevřený tool, tak mě tileset slyší a nemůže mě nařknout, že ho pomlouvám za jeho zády) - je náročný, je objemný a načítat všechny jeho resources chce hodně paměti, času. Nevím, jestli to může způsobovat takové problémy jako nenačtení některých textur, ale pitomý je.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Zase já... - nevidím objekty Posted: 08:46 18. Apr 2014 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Můžeš mi prosím tě, udělat screen složky s hakama (podle názvu seřazené) ?
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
Ragmon
|
Post subject: Re: Zase já... - nevidím objekty Posted: 08:50 18. Apr 2014 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Tam jsem stáhnul ten nejnovější hak, nicméně ty předchozí tam hozené nemám, zkusím to. Tady máš ty specifikace, ale fakt, kámo, rozjede to nový X-Com, rozjede to Skyrim, rozjede to Metro Last Light, rozjede to Civilizations V, tak mi neřikej, že to nerozjede Thalii. http://i1279.photobucket.com/albums/y522/protton1/grafika_zps9da7ee03.jpg
_________________ Jan Kapres - "Proč se s někým o něco prát, když můžu všechny nutit smíchem řvát?"
|
|
Top |
|
Ragmon
|
Post subject: Re: Zase já... - nevidím objekty Posted: 08:54 18. Apr 2014 |
|
 |
Měšťan |
|
|
karolina wrote: Můžeš mi prosím tě, udělat screen složky s hakama (podle názvu seřazené) ? Ještě tedy přetahuju ty nové, z fóra... předtím jsem je tam taky měl, ale to jsem tam všechno dával dost přeházeně, takže to možná nefungovalo kvůli tomu. Teď to zkusím takhle, a třeba to půjde... ale třeba taky ne. Jestli ne, tak ti ten screen udělám.
|
|
Top |
|
Ragmon
|
Post subject: Re: Zase já... - nevidím objekty Posted: 09:07 18. Apr 2014 |
|
 |
Měšťan |
|
|
|
Top |
|
kafe
|
Post subject: Re: Zase já... - nevidím objekty Posted: 09:12 18. Apr 2014 |
|
|
A zkoušel jsi pustit nwconfig a nechat jej udělat prvotní detekci hardwaru + uložení configu?
Já řešil svého času podobný problém, a ačkloliv tohle konkrétně nepomohlo a musel jsem instalačku nakonec přetáhnout z jiného pc, za pokus nic nedáš (pár kliknutí myši).
_________________ Pijte mě.
|
|
Top |
|
Ragmon
|
Post subject: Re: Zase já... - nevidím objekty Posted: 09:17 18. Apr 2014 |
|
 |
Měšťan |
|
|
nwconfig: Best, best, best, 64x, best... takže asi tak.
|
|
Top |
|
Myrpa
|
Post subject: Re: Zase já... - nevidím objekty Posted: 09:27 18. Apr 2014 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Tak to zkus stáhnout vše na minimum. A v graphic option přímo v nwn taky. (Mě třeba textury blbnou v souvislosti se zaškrtávátkem Environment mapping blablabla).
|
|
Top |
|
Ragmon
|
Post subject: Re: Zase já... - nevidím objekty Posted: 09:30 18. Apr 2014 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Textury jsou mi dost na nic, když nevidím ten blbej portál na začátku! To je základní problém.
|
|
Top |
|
Myrpa
|
Post subject: Re: Zase já... - nevidím objekty Posted: 09:44 18. Apr 2014 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Haky máš stejné co já. I velikosti. Override zkus vyprázdnit. Všechna grafická nastavení na minimum. Nwn používá k vykreslování openGL, myslím, tak možná zkusit něčím zahejbat v nastevení grafiky v souvislosti s tímhle.
|
|
Top |
|
Ragmon
|
Post subject: Re: Zase já... - nevidím objekty Posted: 09:46 18. Apr 2014 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Grafický nesmysly pořád nepomůžou s tím, že se mi nezobrazuje placeable, tedy portál z ostrova sněhu kamkoliv jinam.
Edit: Všechno jsem zkoušel na minimum, na maximum... ale prostě to nefachá. Nerozumím NWN, takže netuším, čím to bude... jestli grafika dokáže ovlivnit i placeable nebo ne... Nebo jestli to nečte haky. Fakt nevím. Nicméně na víkend stejně odjíždím, tak o tom třeba popřemýšlejte, čím by to mohlo být a já to po víkendu zase nějak zkusím. Ale jestli to nerozjedu, tak vám všem děkuju za spolupráci, zase to odinstaluju a bylo pěkné si večer pokecat s Olwen a Lensem.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Zase já... - nevidím objekty Posted: 10:56 18. Apr 2014 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Zapomněl jsi dodat, že elfky u tebe (na monitoru) nosí koně na zádech  !
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Ragmon
|
Post subject: Re: Zase já... - nevidím objekty Posted: 11:06 18. Apr 2014 |
|
 |
Měšťan |
|
|
KaTo wrote: Zapomněl jsi dodat, že elfky u tebe (na monitoru) nosí koně na zádech  ! Jojo, to taky... Olwen seděla na koni, Lens seděl na koni a na Hiwi seděl kůň... Řezal jsem se sice smíchy asi 5 minut, zvláště když pak popojela a tím přenesla koně na své hlavě, ale pořád to není tak vtipné, jelikož ta hra mi prostě nefunguje.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Zase já... - nevidím objekty Posted: 14:54 18. Apr 2014 |
|
|
|
Top |
|