Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 01:06 12. Aug 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 120 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Next
Author Message
 Post subject: Re: Chovani v druzine
PostPosted: 13:55 13. Jun 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

Igor : Tak neviem co je na tych nazoroch pravdy, ale konkretne mna Wall nikdy nenaexpil. Ani loot ktory ziskame a ktory sa nasledne deli medzi minimalne 4 -5 hracov nieje nic moc a to niesom jediny vyssi level ktory snim beha. Naviac vypravy sa nekonaju 2 razy za den ako si tu mozno niektori myslia, takze je to skorej spestrenie ako nejaka creep-lootova makacka.

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.

Last edited by Neithan1 on 13:57 13. Jun 2008, edited 1 time in total.

Reply with quote  

PostPosted: 13:56 13. Jun 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

RES wrote:
Skoda ze ne kazdech hape muj text :)

sorry ale někdy je to fakt těžký...DC45 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 13:57 13. Jun 2008 
Měšťan
 Profile

a Igore je videt ze ses hodne snazivej kdyz mas ted asi 8 postavu to nedokaze stihat kazdej uhrat tolik postav RES je jen tupej Looter a Creeper ale stim nikdo zvas lamek nic neudela a budu si delat na servru dal vse co chci v ramci pravidel a holt ty chudackove dole se stim smirej a dal si ukazujte na RESE aspon si tak zlepsite naladu a nekdo na takovou praci vzdy musi bejt :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 13:57 13. Jun 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

Neithan1 wrote:
.....

Tak jest ...

Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!

Reply with quote  

PostPosted: 13:58 13. Jun 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

Marvin wrote:
Neithan1 wrote:
.....

Tak jest ...

Jest tak ...

(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.

Reply with quote  

PostPosted: 14:05 13. Jun 2008 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Na tom obirani party se mi nelibi to, ze se to jen tezko zjisti kdo to udelal a chytit ho pri cinu. Neprovadi se zadnej test na vsimani nebo neco podobnyho. Tezko nekdo schova za zada ukradeny obraz a nebo hlavu nacelnika orku, aniz by si toho nekdo vsiml.

Nemam nic proti hromadnym vypravam, ale taky zalezi na tom jak probihaji. Nelibi se mi ten vecny shon, rychle se bezi nekam neco vymlatit, i kdyz by se nemuselo spechat a hru si uzit. Paktujou se uplne cizi postavy a chodi spolecne nekam, jako kdyby se znali dlouho a vedeli od sebe co cekat.

Uz kolikrat sem videl, ze nektera z postav pri ,,tezeni" snazila neco hrat a komunikovat s ostatnimi a byla bud okriknuty nekym at nezdrzuje a bezi a nebo zcela ignorovana... Sakra vytvarejte mezi vasima postava nejaky vztahy, vzdyt vas to lootovani a creepovani musi taky omrzet, hra neni jen o levelech. Co je na tom, ze vam to bude trvat dyl? Aspon si hru uzijete...

Jinak tu kolikrat pada, ze se DM nevsimaji hracu. Navodil jsem do IC novinek radu zapletek, ale ozval se nekdo? NE. Vsichni radsi tahli ,,tezit" do hor... Mam snad za nima bezet, kdyz nektere jedince pomalu nestiham ani s DM avatarem? A postav na ,,tezeni" se DM rozhodne vsimat nebude.

Reply with quote  

PostPosted: 14:07 13. Jun 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
Neithan1 wrote:
Zamysliet sa maju hraci. Krasne RP to nebolo, neprebehla ziadna hra, ziadne hviezdicky. Postava len ticho stala a ani sa nehybala. Tazko opisat ked ste u toho neboli, ale minimalne ja som sa nebavil :mrgreen: a o nejakom expeni sa tiez neda hovorit.

Skoda no.. sem do nej vkladal vetsi nadeje.. no.. jak sem rikal, nevidel jsem , jen mne to tak napadlo no.. tak nic.. tak muj prispevek predtim neberte asi vazne. :roll:

Reply with quote  

PostPosted: 14:11 13. Jun 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

nomis_b wrote:
...

No mozno som sa zmylil ja a on zahral uzasnu hru, len ju nikto nevidel :roll: Snazil som sa len napisat ako sa to v skutocnosti odohralo.

(>_(>_<)_<)

Reply with quote  

PostPosted: 14:13 13. Jun 2008 
Šlechtic
 Profile

trosku mimo tema, ktery nadhodil RES, ale souvisi s chovanim v druzine...
co me asi uplne nejvic stve, jsou ty sileny maratony :?
nerikam, ze moje postava nebeha, to by nebyla pravda, pokud jde druzina pomalu a nereknou pri tom ani slovo, tak to uz je fakt lepsi bezet, ale fakt mi vadi to, kdyz za nekym porad bezim a diky pomalejsimu kompu jsem behem par minut o 3 lokace pozadu a zbytku to je uplne jedno, to pak fakt ztracim chut za tehle podminek pokracovat v parte nekam dal

edit: a uplne nejlepsi je, kdyz za to pak dostanu OOC vynadano, ze je akorat brzdim

Reply with quote  

PostPosted: 14:19 13. Jun 2008 
Libovej frajírek
 ICQ  Profile

RES wrote:
a Igore je videt ze ses hodne snazivej kdyz mas ted asi 8 postavu to nedokaze stihat kazdej uhrat tolik postav RES je jen tupej Looter a Creeper ale stim nikdo zvas lamek nic neudela a budu si delat na servru dal vse co chci v ramci pravidel a holt ty chudackove dole se stim smirej a dal si ukazujte na RESE aspon si tak zlepsite naladu a nekdo na takovou praci vzdy musi bejt :wink:

:!: :!: :!:
Dobře, tak to teda sepíšu.
Na začátku po wipu sem si rozehrál zloděje, kterej byl charakterově stejnej jako předchozí postava Meaglin (před wipem) a to mě přestalo bavit. Tak jsem si řek, že zkusim druhou stranu mince a rozehrál si paladina... snažil sem se bejt proti zlu, jenže když je to každýmu u řiti a bratříčkuje se s tieflingama co sesílaj nekromatský kouzla v Ivory a paladina ignorujou... tak to nemá smysl hrát a chápu ty co se o něco snaží teď a většině je to jedno.

Nyní hraju Kazuka, ač si mi RESi řikal, proč hraju lamu, proč si nevemu nějakej silnější build - třeba hraničáře zloděje, kterej má snejky a dobrej dmg. Dával si mi 14 dní... a hele: já za tu nehratelnou lamu hraju pořád, jsem na 15. lvlu a pořád mě to baví. NENI MYM CÍLEM HRÁT NEJSILNĚJŠÍ POSTAVU NA SERVERU, ale takovou která mě bude bavit, což někdo asi nechápe.

Snažim se hrát charakter, s nikym v Ivory jsem se moc nebavil. Psal si mi, že od 10. lvlu mě někam začneš brát, ale já nechtěl. Proč? Protože prostě evil Kazuko nebude chodit s hodnym panem Wallem a ani nepřimhouří oko nad tim že by z toho něco káplo, což si očividně nedokázal pochopit a začal mi vyjmenovávat x hustejch dungů kam bys mě vzal.

Wall běhal (běhá?) s masovým golemem, protože má nejlepší staty - nebo se mejlim? Vše je ale RP "okecáno". Před partou házíš kvílení a další nekromatnický kouzla, hodnej pan Wall. Po tellu nás teď strašíš jak nás všechny sejmeš než se rozkoukáme, jak všichni padnou v prvních pár kolech a ani si neškrtnem, pak to postuješ do party jak sedim posranej v baráku... následuje výčet kouzel a jejich DC proti kterejm nemáme šanci.

Je to fakt k smíchu že mi někdo takovej píše LAMKA :!:
PS: můžeš vyjmenovat dalších 5 postav co hraju? Díky

Reply with quote  

PostPosted: 14:25 13. Jun 2008 
Měšťan
 Profile

Joo to si napsal presne Rejty to stim pribranim do party to me taky pekne sere tedy *pip* stve :lol:
Ja delam malou druzinii s lidma co znam proste ty co znai Walla at to chapete a najednou tam je 5 dalsich co vidim treba poprve a hned se detrou po pokladech a otech mluvim.
Ty co prave chteji lootovat a expit ty co se prisiraj do druziny a utikaj at tam uz Wall udela ohnostroj a naskacou jim xp a okradou nasi druzinu.
Joo lidii to se nam ted na Thalce vite?
Dost lidi me psalo ze je to znechucuje a me taky a totalne!!!
Ja si jdu na tazneni s lidma co znam chceme si zahrat a v zavezu dat nake ty dobre bosse at si i zabojujem pac jak ja tu jiz psal ja si rad i zabojuju v dungach kdo ne a odsuzuje me zado je me fuk budu si to delat dal.
A vse se odehrava hromadnym pribranim do druziny a silenym zmatkem a ktomu to jiz zminovane okradani a ted se vam tedy jeste pokusim objasnit duvod meho textu
At se ty hraci zamyslej co delaji a opakovane chovani budu jiz resit vyhazovanim techto hracu a radeji budu delat jako ze tam nikdo neni pac stejne spadne to jejich chovani vzdy na RESOVO HLAVU NA TO HO TU MATE :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 14:38 13. Jun 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Já jsem jenom hloupej chlapec z vesnice, tak se na mě nehněvejte, že to nechápu, ale napadá mě taková vlezlá otázka:
Proč postavy, který vidíš prvně, nebo s nima zrovna nekamarádíš, okamžitě nevykopneš, protože v partě nemaj co dělat? Proč jim prostě IC neřekneš, že je neznáš, nechceš znát a už vůbec s nima nechceš jít na procházku do lesa? Proč jim neřekneš, ať jdou k šípku?

Já se taky nekamarádim se sousedovic Pepíkem, protože je to zlý a nevychovaný hoch.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 15:26 13. Jun 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

nemá čas, je už půl lokace před nim :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 15:50 13. Jun 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

No mne sa tiez nepacia tie vypravy co vidim v hre. Druzina rozlezena cez 3-4 lokacie, maraton jak keby prveho cakala neviem aka odmena, ked niekto nieco povie, vsetci ho ignoruju, hlavne ze sa zenieme za lootom a xp.

Ignorovanie IC veci ako je prave ta nekromancia, len za ucelom toho, ze nas predsa "naexpi a nalooti" a dalsie prasaciny, co sa daju v hre vidiet. Obcas ma to znechuti az tak, ze NWN radsej vypnem a idem si nieco robit do toolu, alebo sa venovat niecomu inemu. :roll:

Ale holt to je na hracoch a kulture hracov, a o tom aby starsi hraci isli prikladom novym a mladsim, ale ked sa starsi hraci spravaju rovnako a nevedia "vychovat" novych hracov tak to k nicomu nevedie a bude sa to opakovat stale dokola.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

PostPosted: 16:06 13. Jun 2008 
Šlechtic
 Profile

Nebyl jsem tam, možná jsem opravdu špatně pochopil co jsi tím chtěl říct, nevím. Ale to že se nějaká postava snaží okrádat druhé, tak na tom nevidím nic špatného, teda pokud to odpovídá charakteru postavy, u paladina apod je to opravdu k zamyšlení.
Ale co třeba mě občas trochu rozhodí a o co bych možná poprosil nějaké hráče aby se nad tím zamysleli, je to co píšou někomu do tellu. Např když mi přijde otázka co jsem za level a já se zeptám proč se ptá. On mi na to odpoví, že aby se nemusel relogovat.
Nebo když mi třeba přijde od postavy kterou sem v životě ani nepotkal: Pojď pudem spolu vymastit nějakej dungeon ať máme nějaký zlato.
Nebo žádosti, že umřeli a jsou zrovna samy, tak jestli bych je neodnesl do chrámu, že mi zlato vrátí, ale nechtěj přijít o expy.
Mě osobně tyto dotazy a žádosti trochu kazí pocit ze hry a předem upozorňuji, že většinou neodpovídám.

P.S.Je to trochu mimo tuhle diskuzi tak se za to omlouvam, ale prostě mě to tak napadlo

Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 120 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]