|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Awadar
|
Post subject: Re: Úprava druida/hraničáře (aka greenpeace) Posted: 14:47 13. Jun 2008 |
|
|
Kuciku ne nestydím a mám to i uložený na disku. Jen prostě tak jak všichni(je to tu jasně vidět) nemám úplně rád když mě někdo zpochybňuje moje názory a nutí mě své.
Jinak ještě něco k tomu měňavci – já vím, že je propojen z druidem, vždyť už je to daný, že bez druida to nejde. Jen se narážel na to, že každá proměna má taky určitá specifika a je dost nepříjemný když úprava hry je ponižuje.(bylo by nepříjemný mít postih v interiérech když budu v drowím válečníkovi špiclovat v podtemnu).
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Úprava druida/hraničáře (aka greenpeace) Posted: 14:50 13. Jun 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ale to se přece týká druida a né shiftera. Když jsi v podobě drowa (počítám, že asi dridera) tak máš vlastnosti té proměny a nějaké druidské schopnosti ti můžou být ukradené.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Úprava druida/hraničáře (aka greenpeace) Posted: 15:03 13. Jun 2008 |
|
|
Ještě dodatek k tomu, jestli hrát klasického/alternativního druida. Teď druid tedy nesmí nosit kov, ale co kdyby to bylo spíš tak, že druid může nosit kovovou zbroj, ale ztrácí v tom případě schopnosti druida?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Úprava druida/hraničáře (aka greenpeace) Posted: 15:06 13. Jun 2008 |
|
|
Jako v DnD ji muze nosit, ale pak na 24 hodin ztraci schopnosti druida. Kdyz udelas, ze ji muze nosit, ale ztrati je jen pri obleceni, tak se to bude delat tak, ze ji shodis, boostnes se a nahodis...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Úprava druida/hraničáře (aka greenpeace) Posted: 15:08 13. Jun 2008 |
|
|
Tak to teda udělám tak, že jakmile je obleče, ztrácí schopnosti druida na 24 hodin.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Úprava druida/hraničáře (aka greenpeace) Posted: 15:25 13. Jun 2008 |
|
|
neni to náhodou fůra zbytečný práce ? výsledek je, že ji nebude nosit jako ji neosí teď
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Úprava druida/hraničáře (aka greenpeace) Posted: 15:56 13. Jun 2008 |
|
|
No mozno nebude nosit, ale bude mat MOZNOST a prave o tie moznosti ide.
Awadare nikto tu nikomu nenusi svoje, ty mas svoj nazor a prezentujes ho, my mame svoj nazor a prezentujeme ho. Debatuje sa a snazi sa najst naky kompromis medzi vsetkymi. Takze neberte to ako nake vnucovanie ineho nazoru a naozaj nemusis svoje prispevky mazat. DEBATUJEME.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Úprava druida/hraničáře (aka greenpeace) Posted: 16:02 13. Jun 2008 |
|
|
Este ma napadla jedna vec k tomu druidovi podla tych biotopov, ak (ked) sa budu robit nove kuzla tak podla toho biotopu moze ziskat nake specialne a nove kuzla. Napriklad druid sneznych hor bude mat nake specialne ladove kuzla, druid puste nake ohnive, druid lesa nake specialne na les atd atd.
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Úprava druida/hraničáře (aka greenpeace) Posted: 16:51 13. Jun 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Na SD už hlavně nijak nešahejte  .. 10 minutama vemeš SDčku jeho nejcenější zbran, k čemu mi bude že se schovám spozorován jednou za 10 minut, omezení jednou za 10 sekund se mi zdá fajn..
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Úprava druida/hraničáře (aka greenpeace) Posted: 01:11 14. Jun 2008 |
|
|
Ten nápad s biotopy není špatný, ale dal bych přednost photterovu řešení se silným lokálním bonusem. co se týče biotopů, klasický druid (jak ho zná keltská tradice a jiná není) byl vždy obyvatelem lesa (nebo královského hradu  ), ale rozhodně se nestaral o skály a pouš't. Ty totiž nepotřebují, aby se o ně někdo staral, je to sféra neživé přírody. Druid má vztah k přírodě živé, tj. hlavně stromům. Co bude druid hlídat na poušti? Aby se nepřesunula duna? Dal bych druidům možnost zakotvit v lese a získat si své území, když jich bude víc (druidský kruh), tak se zvětší... nebo se mu může časem nějaké přidat, když bude mocnější. a s tou železnou zbrojí je to taky good, nasadí a přijde o bonusy... tak může fungovat válečnej druid, kterej ovšem zase nebude lesní mužik s berlou mrazilkou... shiftera bych bral že dokud je druid tak se jakoby hledá - učí se zákonitostem přírody a hledá svou pravou tvář... ale není pravý druid. ještě k hraničáři: to photter: vím co to je zesílit a zeslabit, jen řeším logiku pozadí... tu dvojzbrannost zdědili hraničáři po Drizztovi v počátcích DnD pač tvůrci nevěděli co jim dát... já bych jim dal menší únavu (třeba o polovinu) a ten plnej pohyb v hidu v přírodě, to je dobrá věc.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Úprava druida/hraničáře (aka greenpeace) Posted: 01:35 14. Jun 2008 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
Fuu, ale už tu padlo celkom hodne vela návrhov ako upgradnúť druidov, zapisuje si to niekto?  Každopádne, nezabudnite prosím na to kúzlo detekcie postáv v lokácii (neviem presný názov) Schopnosť využitia sily prírody, vďaka ktorej je druid informovaný vtákmi, veverkami a inou zverou, o prítomnosti hocikoho iného...to je bomba,super,špica kšeft...palica jak hrom 
_________________ Sinta
http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Úprava druida/hraničáře (aka greenpeace) Posted: 02:09 14. Jun 2008 |
|
|
On to pak nekdo shrne a podtrhne. Urcite nezapomenem. Tohle se totiz (aspon v my hlave) planuje cca rok.
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Úprava druida/hraničáře (aka greenpeace) Posted: 10:12 14. Jun 2008 |
|
|
kucik wrote: On to pak nekdo shrne a podtrhne. Urcite nezapomenem. Tohle se totiz (aspon v my hlave) planuje cca rok. Chápem, sa mi ale páči, že sa dajú rozne veci upravovať, takmer čokolvek, verím že čas je ten nepriatel, tak rád by som priložil pomocnú ruku lenže obávam sa neviem ako, keďže som ten editor nikdy nevidel V každom prípade, držím palce
_________________ Sinta
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Úprava druida/hraničáře (aka greenpeace) Posted: 10:48 14. Jun 2008 |
|
|
naucit sa v editore nie je problem, staci otvorit a mat chut, ostatni radi pomozu a poradia ako s cim zacat. 
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Úprava druida/hraničáře (aka greenpeace) Posted: 17:00 14. Jun 2008 |
|
|
Prosím vás ,ešte som chcel určite spomenúť takú drobnosť. Aké by to bolo keby sa druidovi ,po premen na trebárs medveda, ukázal nad hlavou nápis "medveď" a nie jeho meno. Je jasné že druid - medveď je medveď ako medveď , tým pádom, by ho nikto nemal spoznať ... No a teraz mi pravdepodobne niekto odpíše, že tento návrh už padol a bol zamietnutý pretože...
_________________ Sinta
|
|
Top |
|