Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 01:11 12. Aug 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 120 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Author Message
 Post subject: Re: Chovani v druzine
PostPosted: 11:32 14. Jun 2008 
Měšťan
 Profile

jak rikam to je na DM at je klidne slabej ja chci ten vzhled nakeho golema a ne zvirata ci rezacku

Reply with quote  

PostPosted: 11:33 14. Jun 2008 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

A v Baldurech se hrdina menil v zabijaka. Chci se v nej taky menit! Udelejte to! :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 11:34 14. Jun 2008 
Měšťan
 Profile

Sakra ale udelejte to po srazu at tam neni moc mrtvejch :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 11:36 14. Jun 2008 
Libovej frajírek
 ICQ  Profile

Mu klidně dejte přítelíčka co má nejnižší staty, teď už je na 21. a silnýho přítelíčka už nepotřebuje.
Haló RESi, můžeš odepsat na moje předchozí příspěvky?
Nevim jak už na sebe upozornit, mluvíš tu o méně schopnejch hráčích, říkáš nám lamky tak prosimtě inteligentně odpověz na to co sem psal... nebo uznáváš že jsem měl pravdu?

Reply with quote  

PostPosted: 11:37 14. Jun 2008 
Měšťan
 Profile

stebou to nema zadnou vahu *posle mu pusinku* :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 11:45 14. Jun 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

a jeje dalsi pusinkovana :D:D:D Theo, mas konkurenci!!! :mrgreen: se tu jednou umlatim smichy :D

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 11:46 14. Jun 2008 
Libovej frajírek
 ICQ  Profile

RES wrote:
stebou to nema zadnou vahu *posle mu pusinku* :mrgreen:

Opravdu inteligentní odpověď, díky za objasnění svých výroků. Je vidět, že máš akorát na to odpovídat na bláboly, kritizuješ tu ostatní jaký jsou lamky a méně schopný hráči a přitom nenajdeš jedinej argument kterym bys svý urážky podložil - ubohost.
Neni lama ten kdo nemá power build a hraje RP... ale ten kdo si po tolika letech myslí že vrchol kvality hraní je mít nejmocnější postavu na serveru a vybušit sám všechny dungy.

Reply with quote  

PostPosted: 11:48 14. Jun 2008 
Měšťan
 Profile

Igore vis co je tvuj vecnej problem vse si moc beres jdi radeji ven a nadejchej se cerstveho vzdousku

Reply with quote  

PostPosted: 12:06 14. Jun 2008 
Libovej frajírek
 ICQ  Profile

RES wrote:
Igore vis co je tvuj vecnej problem vse si moc beres jdi radeji ven a nadejchej se cerstveho vzdousku

Já jen, že když normální člověk něco napíše, tak si za svym názorem stojí... házíš špínu na ostatní a pak nemáš co napsat, uhejbáš odpovědím a snažíš se to vokecat do vytracena. Nakonec rozešleš těch pár pusinek, zasměješ se a hotovo. To o něčem vypovídá... nemá cenu tu s tebou debatovat, protože debata se dá vést pouze na úrovni.
Teď mi pošleš zase pusinku, ale já už ti odepisovat nebudu... svůj obrázek sem si udělal.

Reply with quote  

PostPosted: 12:09 14. Jun 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Tak to vyreste u piva ne?! na takovyhle debaty je forum k hovnu!!!

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 12:12 14. Jun 2008 
Bůh
 Profile

jasný, tam si třeba dáte rovnou do držky :mrgreen:

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 12:22 14. Jun 2008 
Měšťan
 Profile

Ja nepouzivam hrobe chovani ci nekoho tlouct nejsem male decko ale rad drazdim Igora vzdy se chytne :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 13:39 14. Jun 2008 
Rytíř
 Profile

Aha já zapomněl o čem ten topic vůbec byl , jo o chování v družině.
Tak předem bych chtěl Walla ocenit , mě se s ním hraje dobře , nemám rád sebevrahy a to on není takže ano rád s nim opět zajdu.
Já netrpím předsudky o golémech a pod , proč? Protože mě se nová Thálie líbila jako středověký svět , takový středověký svět bych hrál jak strhanej. Karatha - krásné středověké město . Ivory nádherná typická středověká vesnice , DeGrasse středověký poradce. i ta ocel by byla fantastická jak psal dříve. Ale to je fuk jen zdůraznuji proč mi golém nevrtá v hlavě , myslím si že je prostě mašinka a hotovo.
Chování v družině - no ono to prasátko tam dole už jednou s Wallem bylo , jinak pořádně nevím co a jak , já se snažím léčit postavy a občas bostnout, tak nestíhám okukovat.
Družina tady ale je fakt něco děsného. Já byl zvyklý že když někdo přišel do stávající družiny tak napsal alespoň jedno slovo do družiny //Ahoj , kdo chtěl odpověděl teelem. Když se ale někdo rychle odpojil z družiny tak alespoň něco napsal někomu z družiny - Sory jdu jinam atd atd. Ale tady nic vůbec nic , jaksi mi chybí taková ta kamarádská pohoda jako jsem zažil na jiných serverech .
Mně by asi nejvíc tížilo kdybych za to mohl svým chováním i já (to už asi by bylo stárnutím) že tu není v partě taková sranda a pohoda . Jednou jsem zažil
neuvěřitelnou srandu v partě , půl hodiny jsem se smál to když jsme byli na jiném serveru asi 5-6 v partě a z toho já s dívčí postavou a s jedním bojovníkem v jednom dungu a zbytek v jiném. Když to bylo husté , napsal mi spolubojovník do družiny otázku : " Máš pochvu" (myslel pochvu požehnání) v ten okamžik se v z naší party ozvala druhá ženská (opravdická) co tam PANE bože děláte a ty jí fakt máš ? Jo já ano a ty ne? (ještě jí neviděla) Následovalo 10 minut neuvěřitelného dopisování , kdy asi byli úplně všichni mrtví smíchy i s DM, já jsem se válel po zemi . No prostě dobrý den dobrá nalada sranda relax oddych.
To mi tu vážně chybí.

Reply with quote  

PostPosted: 13:50 14. Jun 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Mne sa zase to neustale //Ahoj, //Majte sa a podobne vobec nepaci. Ked sa pripojim do hry, najdem si spolubojovnikov a zvytam sa s nimi ako postava, ked ich vidim ja rad tak ich vidi aj postava rada, ked odchadzam ja tak odchadza aj postava, tak sa rozlucim s nimi za postavu, ked musim na WC tak ide aj moja postava atd. Proste mne tu chyba take vacsie "vnorenie sa do postavy" a viac RP, tym vznika aj vacsia pohoda. A nie, ze len hram nake RP nasilu.

A ked si chcem s niekym OOC pokecat pouzijem tell alebo si s nim pokecam na ICQ. Tym padom nikoho neotravujem a nikomu inemu nekazim zabavu z hry OOC hlaskami.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

PostPosted: 14:14 14. Jun 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Vyjmence scela souhlasim s daanrim, to co tu Jachym popisuje je IC + OOC gulas nekde v dungu (muj nazor: totalni vytrzeni z hry velkej zmatek...asi to moc zereme proti ostatnim hracum)

Jinak pokud ti jde o tu kolegialnost: Kazdymu psat do tellu kdyz se pripojim Caves, nebo kdyz odchazim Caves...to je dost narocny a zbytecny...vesmes na hrace s kterymi hraju casto, nebo ktere znam uz nejakou dobu ze hry mam stejne na ICQ, takze si pokecame na ICQ a v hre sme vsici ve hre, tim padem jak pise daanri: Moje postava se bavi stim koho potka podle jejich vzajemnych simpatii a naopak. S RESem sme trebas kamaradi, paradne zakalime, mame podobny nazory a zname i svoje protiklady a bla bla bla...Kdyz se nas postavy potkaj tak si nepadnou kolem krku nebo nezajdou na pivo coz vyplynulo ze hry. To, ale neznamena, ze mu budu psat zdarec pokazdy kdyz lognu nebo logne, ale zase ne ze se k nemu budu chovat neslusne..proste normlane. Takhle to je i s ostatnima hracema at hrajou co hrajou.

Nevim co vtom kdo hleda za vedu: Kdyz se lognu za postavu, ktera ma uplne jiny smysleni nez ja v realite, tak se podle toho chovam. Kdyz odlognu sem zase normalni clovek hrac...

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 120 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]