Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 11:58 27. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 120 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Author Message
 Post subject: Re: Chovani v druzine
PostPosted: 14:24 14. Jun 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

Jachym wrote:
Já byl zvyklý že když někdo přišel do stávající družiny tak napsal alespoň jedno slovo do družiny //Ahoj , kdo chtěl odpověděl teelem. Když se ale někdo rychle odpojil z družiny tak alespoň něco napsal někomu z družiny - Sory jdu jinam atd atd. Ale tady nic vůbec nic , jaksi mi chybí taková ta kamarádská pohoda jako jsem zažil na jiných serverech .

Ak narazas na moj odchod tak to sa fakt nedalo, chvilku som sa aj chcel rozlucit, ale ked som zastavil a vy uz ste pomaly boli u isilskej pevnosti 50 metrov predomnou tak som sa nato vykaslal.

Dalsia vec, bol by som rad ak by ste vy "plysaci" niekedy ocenili aj ine pokusy o hru nez "radodajka" (kazdy s kazdym). Vacsina ludi co aktivne hraju somnou v Pasti hraju samotarov a vyvrhelov tak berte v hre ohlad aj nato ak vam to nedojde ako postavam.

k teme : Mna napriklad dostalo ked som viedol rozhovor s nemenovanou postavou v isilskej pevnosti :

X : co mas s nohou ?
Sigurd : tak za prve to neni noha, za druhe ti potom nic neni.
X : jezis, tak sorry ze sem se ptal.

(vsetko IC)

Dost drsne je tiez to ze kazdy sprosty bojovnik pozna kazdu bestiu a kazdu vec na svete. Ked vidim velkeho ohinveho obra v opustenom dole ktory je jediny na celom svete a nahodou nanho narazim tak je celkom odveci napisat spolubojovnikovi : kukaj ohnivy elemental. :roll:

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.

Last edited by Neithan1 on 14:27 14. Jun 2008, edited 1 time in total.

Reply with quote  

PostPosted: 14:26 14. Jun 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Neithan1 wrote:
.....

(vsetko IC)

Tak uz se mi pakrat stalo, ze mi ujela anglictina nebo smajl do IC textu, nastesti to prihlizejici vzali s rezervou... ;-)

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 14:28 14. Jun 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

Zakomponoval si do toho aj biblicku postavu ? Inak to neplati :lol:

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.

Reply with quote  

PostPosted: 14:32 14. Jun 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

jo no to mi zatim nejak nenapadlo :D

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 14:45 14. Jun 2008 
Šlechtic
 Profile

Neithan1 wrote:
.....

(vsetko IC)

Jo, jo....
Já třeba taky hraju samotáře občas protivnýho, ale některý hráči by si měly uvědomit že je to chování postavy a neni v tom nic osobního a neposílat potom telly typu: Heej, co proti mě máš(jako hráči), vždyť moje postava tě ani nezná tak proč jsi tak protivnej?

Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.

Reply with quote  

PostPosted: 14:57 14. Jun 2008 
Bůh
 Profile

Jasně.. třeba takovej trpaslík a elf, ty se můžou hádat do krve.. nadávat si a tak ale za kompama můžou sedět dva kámoši a smát se u toho

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 14:58 14. Jun 2008 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

To je nejvetsi problem. Dost hracu nerozlisuje IC a OOC. Natoz aby se jeste mely smirit s tim, ze postavy maji svuj charakter a ne vzdy je to kamarad, ktery me vezme naexpit.

Reply with quote  

PostPosted: 15:02 14. Jun 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

RESi, to co pises, neni tak uplne pravda (vlastne to neni vubec pravda). Jako pritelicka si muzes vybrat dva stroje. Nekteri s nimi hrali, nekteri hrajou i ted. Ano, nebudes mit tim padem nejsilnejsiho pritelicka, ale to je prave vec volby. Bud hrat podle charakteru a podle toho, co chci bejt, nebo budu brat to nejsilnejsi. Identicky pripad je i s kouzly. Bud mam dobraka, kterej nepouziva nekromancii, nebo chci ten nejsilnejsi build.

Sorry, ale neprijde ti trochu sobecky, chtit predelani famliliaru(mnozne cislo) kvuli jedinymu hraci a to jeste jen proto, aby mohl mit nejsilnejsiho familiara a zaroven nevypadal jako nekdo, kdo chce to nejsilnejsi a kasle na to, ze pouziva nekromancii?

Ne, opravdu to neni poskladano ze zvirat (jak jsem slychal driv), ani to neni z zeleza a sroubku (jak ctu ted). Stejne jako Ivorsky starosta neni minotaur a Karatha nelezi 10 000 mil pod morem. Tohle jsou proste fakta pevne stanovena realiemi sveta.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 15:12 14. Jun 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

No, ale zase musis uznat, ze RES psal, at je jakejkoli treba i nejslabsi, ze mu je to jedno (teda mam pocit ze sem to nekde vide)....Golemeeek je Golemeek ... taky sem ho chtel :(

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 15:14 14. Jun 2008 
Šlechtic
 Profile

Jojo, fakt to psal na minuly a myslim předminuly strance

Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.

Reply with quote  

PostPosted: 15:16 14. Jun 2008 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Ja do nej nechci rejpat, ale psat to na 21. lvl, kdy uz pritelicka nepotrebujes na expeni je trochu OT. :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 15:42 14. Jun 2008 
Rytíř
 Profile

Neithan1 wrote:
Jachym wrote:
Já byl zvyklý že když někdo přišel do stávající družiny tak napsal alespoň jedno slovo do družiny //Ahoj , kdo chtěl odpověděl teelem. Když se ale někdo rychle odpojil z družiny tak alespoň něco napsal někomu z družiny - Sory jdu jinam atd atd. Ale tady nic vůbec nic , jaksi mi chybí taková ta kamarádská pohoda jako jsem zažil na jiných serverech .

Ak narazas na moj odchod tak to sa fakt nedalo, chvilku som sa aj chcel rozlucit, ale ked som zastavil a vy uz ste pomaly boli u isilskej pevnosti 50 metrov predomnou tak som sa nato vykaslal.

Ne na tebe jsem ani nepomyslel , ale dělá to hodně lidí ani nemusím konkretizovat.
Jinak postavy - No moje postava zná už dost postaviček na serveru , takovej Ynne nebo jak se jmenoval - ten kolem sebe stále plival tak bylo jasné že k tomu jaksi do party moc nemůžu ani se jí nechce , že hraje zlého - ne.

Reply with quote  

PostPosted: 21:10 14. Jun 2008 
Měšťan
 Profile

Rejty tak ted ses vedle jak ta jedle ja o tom golemovi psal hned po waipu zda nejde udelat a klidne slabej tak nechapu co sem ted pises ze to pisu teprve ted kdyz ho nepotrebuju rikate jak se snazite hracum vyhovet a pritom kdyz o neco zadam jak dlouho nic se nedeje a jen me dal jebete za hovadiny to je to vyhoveni?
A kucik asi nechape co je tu napsany a jede jeho kampan proti RESOVI dal :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 21:23 14. Jun 2008 
Měšťan
 Profile

Rejty jeste si nemuzu odpustit dodat.
Podle procitani techto stranek RES vlasne dela party na expeni a stezuje si sam na sebe ale to vse jen na jednu stranu.
Pac na druhou stranu podle vas chodi jen s golemem at je ten nejsilenejsi zabijak jak tu o nem stale TAK NEKDO PISE CO KUCIKU? :roll:
A hraje s golemem jen pro jeho silu.Nikdo nebere v potaz ze od waipu o to zadam ted opet a nejen ja si to pral proste nekdo rad hraje maga s coklem a nekdo unej rad vidi golema stroj ale ne letaci ozubene kolo to je jak v psycho hororu :roll:
Ten golem at je lamka jako ty co tu vzdy brecej to same rikam odzacatku jde me jen o vzhled at si hru hrac uziva tak jak si predstavuje kdyz se tu hracum snazi vyhovet.

Reply with quote  

PostPosted: 21:34 14. Jun 2008 
Měšťan
 Profile

Takze to schrnme :P Po dlouhej dobe Flam RES zase rozbouril stiznosti sam na sebe kde se zjistilo jeho hromadne brani party expeni jich a vzaveru vlasne chodi sam jen s golemem protoze snim hraje at je ten nejsilnejsi.Vyhazuje nezname hrace z party at je zase nekdo pribere a dela to schvalne at stve DM a behaji pres tri a vice lokaci a to vse stihne za vikend pac jen tehdy ma trochu vic casu nekdy :lol:
Nekdy je to vazne zabavne cteni ale zacina bejt nudne. :roll:
Je cas zamknout a smazat :wink:

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 120 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]