|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 5 posts ] |
|
Author |
Message |
Dragon Soul
|
Post subject: Prahvozd - kopce, pády hry. Posted: 14:02 28. Apr 2014 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
V lokaci prahvozd kopce mi dochází pravidelně k pádům hry, po kterých není zrovna jednoduché se opět lognout do hry. Hra pak padá a to celkem vytrvale, dneska dokonce přes půl hodiny v kuse -log pád hry, zasekanej komp, log - pád hry zásek a dokola. Už mi říkali že při vstupu do těch míst nemám mít nikoho v dohledu, ale upřímně si myslim že to na to nemá moc velký vliv, nebo respektive že se hra zaseká a padne i bez doprovodu v dohledu. Dneska třeba během boje. Nedá se ta lokace niják opravit? Je to přesně v místech kde je vstup do opičí jeskyně. Už sem z toho celkem zoufalej, vydat se tam je jistý půlhodinový přemlouvání hry k chodu.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Prahvozd - kopce, pády hry. Posted: 14:05 28. Apr 2014 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Tam mi to v životě nepadlo. Co grafika? Je všechno na minimu? Na ST v prahvozdu padala lokace kolem vodopádu při vstupu k přechodu, grafika na minimu pomáhala celkem spolehlivě + žádná nakouzlená disko koule v dohledu.
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
Dragon Soul
|
Post subject: Re: Prahvozd - kopce, pády hry. Posted: 14:09 28. Apr 2014 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
karolina wrote: Tam mi to v životě nepadlo. Co grafika? Je všechno na minimu? Na ST v prahvozdu padala lokace kolem vodopádu při vstupu k přechodu, grafika na minimu pomáhala celkem spolehlivě + žádná nakouzlená disko koule v dohledu. No tak pc by s grafikou nemělo mít problém - udělám teda ještě pokus jak to půjde s grafikou na minimu ale myslím že tohle nemá s grafikou co dělat. Hra se nevleče neseká , prostě okamžitě náhle spadne. A to i za přítomnosti spoluhráče i když je mimo můj dohled kamery. Pak už nelze nalogovat. Hra spadne vždy při nahrávání lokace.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Prahvozd - kopce, pády hry. Posted: 15:39 28. Apr 2014 |
|
|
Mě se to tam taky přihodilo. Při boji, když jsem si natáčel kameru, tak jsem ji dostal asi do nějakého nechtěného úhlu a žuchlo mi to. problém nalogovat byl, po pár pokusech s grafikou na minimu pohoda.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Prahvozd - kopce, pády hry. Posted: 15:45 28. Apr 2014 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Něco podobného dělala (mě) svého času Karatha - dolní město (kdykoli jsem kamerou "zavadil" o střechy/oblohu u městské brány) - pak WB odmazali nějaké kolizní placeably a přestalo to.
Možná(?) bude něco podobného i tady.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 5 posts ] |
|