|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 15:44 07. Apr 2014 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
kokosak wrote: Jedeš na Vyšák metrem a deš rovně. No problem! I tak tam není jídlo. Zkoušel jsem. Stejnětak to neřeší problém, že musim dojet k tomu metru.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 15:50 07. Apr 2014 |
|
|
No tak si mužeš dát klobásu, pak ti je špatně a nemusíš už nic jíst 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 15:41 28. Apr 2014 |
|
|
Vyšák zítra? Sice je to úterý oproti obvyklé středě, ale na servrech o počasí se tvrdí, že bude hezky. Čas srazu 16:00-17:00 až ? Možnost her deskovek, potutelného rozebírání mechanik NWN a NT, pomlouvání kohokoliv a čehokoliv jakkoliv, dohady o všem možném, přeměřování si pindiků, vyzrazovaní IC informací, pití nepřiměřeného množství alkoholických nápojů, domlouvání kooperačních společenství, obtěžování okolí nemístným zpěvem, ..., no prostě jako vždycky. Vítáni jsou všichni bez věkového či frakčního omezení. http://www.mapy.cz/#!x=14.422659&y=50.0 ... to%20Praha50°3'49.122"N, 14°25'21.268"E
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 15:49 28. Apr 2014 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Já chci jít! Já chci jít! Se ti Bahňáku musím pochlubit novou hračkou! Akorát ve škole končím v 16:30 tak dorazím okolo té páté.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 15:55 28. Apr 2014 |
|
|
Já bez šance.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 15:56 28. Apr 2014 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Ani za guláš... dneska poslední den v Praze a pak dlouho nic..
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 16:07 28. Apr 2014 |
|
|
Ni šance... končím kdovíkdy.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 16:18 28. Apr 2014 |
|
|
Nebejvaly vyšáky ve středu? Zítra máš úterý .. a hlavně tedka to počasí, aby se to do zítra zlepšilo  ..do středy už je větši šance 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 17:14 28. Apr 2014 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Hele a co něco trochu dál od centra? Hvězda/Ladronka/Šárka? To je vždycky boj, dohrabat se až k vyšáku a jako bonus je fronta na pivo a žvanec.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 17:23 28. Apr 2014 |
|
|
Středa je bohužel zabitá z jiných důvodů. A zítra nemá pršet!  A za mne 17+. Edit pro Kucika - fronty jsou opruz, to bez debat, ale nevím, zda Hvězdou nebo Šárkou potěšíš kohokoli, kdo není z naší strany Phy.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:35 28. Apr 2014 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Šel bych, ale zítra mi to koliduje už s něčím jiným.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 06:33 29. Apr 2014 |
|
|
Tak se omlouvám, za mne Vyšák padá. Z druhé práce dali fakt brzo vědět rozpis směn a dnešek mám do večera zabitej, a to ještě s autem.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 07:44 29. Apr 2014 |
|
|
Tak zatím se na dnešek chytl jen Molly a zbytek volá po středě, inu: přesouváme tedy na středu.Navíc je zde určitá pravděpodobnost, že čtvrteční svátek ovlivní účast a možná prodlouží večírek, neboť se pak přece "zítra nejde do práce". Přesunutí někam více na západ prahy není úplně od věci. Molly to bude mít blíž, Kucik taky, Fryn po cestě z práce... Napadají mě z hlavy 3 místa kde se srazit na západě: 1) U Holečků http://www.uholecku.cz/http://www.mapy.cz/#!x=14.338128&y=50.0 ... 0942_1&t=sHospoda co neurazí, zahrádka, vaří dobře a za ceny vcelku rozumné. Párkrát se tam už sedělo i s Thalijcema. Čepované piva: Staropramen světlý, tmavý, ležák 11, ležák nefiltrovaný, nealko a jako bonus Hoegaarden. 2) U džbánu http://www.udzbanu.cz/http://www.mapy.cz/#!x=14.328300&y=50.0 ... 1969_1&t=sHospoda s velkou zahrádkou a grilem, vaří dobře, ale za vyšší ceny. Naposledy jsem tam byl pár let dozadu. TANKOVÉ PIVO Staropramen 10, 11, Granát, Nefiltrovaná 12. 3) Ristorante Fabiano http://www.ristorantefabiano.cz/index.phphttp://www.mapy.cz/#!x=14.325318&y=50.0 ... 7673_1&t=sPicérka s venkovním posezením, příjemnou obsluhou a moc dobrým jídlem - za trochu vyšší ceny. Tuším že se tam sedělo tak rok dozadu s Thalií. Nemůžu dohledat co čepujou - či jestli vůbec, ale tuším že jsme tam pivo měli. Ostatně dá se udělat i štace mezi těmito knajpami, neboť tvoří pomyslnou přímku. Takže lze začít třeba v u Holečků, projít se ohradou dolů k picérce a po jídle se odbelhat ke džbánu a tam se dorazit. Kdo má v hlavě jinou možnost, sem s ní.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 09:07 29. Apr 2014 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Já vzpomínám ještě na tu hospůdku na Hvězdě, tu jsem si docela oblíbil a občas si tam zajel na oběd. Popřípadě na Hradčanské jsou skvělé Hospoda u Viléma (  ) a Sokolovna. Ale nebráním se žádné ze zmíněných a zůčastním se rád nějakého posezení. Dlouho jsem nebyl a těším se.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 13:42 29. Apr 2014 |
|
|
Holečkovi jsou TOP a Hvězda je taky poměrně vynikající - a obojí má poměrně vynikající spojení, byť trošku delší pro někoho z druhého konce.
+přímá linka z Anděla (191) +přímá linka z Butovic a spol (179) +přímá linka z Pankráce a spol (18) konečná 1+2+18
A kdo se chce kousíček projít (nebo přesednout na jeden z autobusů) tak i tram 22 a 25 (Vypich)
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|