|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 00:17 20. Apr 2014 |
|
|
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 08:52 20. Apr 2014 |
|
|
I odmítavé postoje je lepší vyjádřit jinak, než ignorací (především v online hře, jejíž podstata by měla spočívat v interakci postav)
|
|
Top |
|
Dragon Soul
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 13:40 20. Apr 2014 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
J.F.Payne wrote: OMG. Žádný neviditelný kapuce. Kompromisů proti základní logice už bylo milion. Chceš bonus? Nos si tu kápi. Bonus je svázanej s tím, že kápě je nasazená - to je jasný. Máš kápi nebo přilbu ve městě? Nediv se, že tě místní rytířstvo nebo stráž může kontrolovat, protože jsi podezřelá osoba. Tečka. Ať si to každej promyslí. Chápu takže idál jě mít v invu tak dvacet itemů - předvším na kouzla a žít systémem nasadit, seslat, sunda a vyměnit za item na sílu(nebo něco jiného) hned po seslání. No to dáva opravdu velký smysl mít u sebe pět náhrdelníků a pět kapucí a čtyři prsteny.Ale co už tak člověk existuje s regenem, takže princip je prostě naučit se to ožulit a nebudou komplikace a všichni budeme spokojení.
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 14:17 20. Apr 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
pavad wrote: Nesouhlasn... ..... IC vysvětlení - Hele nejsi rom, ti mohou být i hodní, dokonce třeba i lawful good. Ty jsi Fujfling, ti mají v popisu práce jediné přesvědčení - zlý, zlejší megazlý. Nedá se od tebe čekat nic dobrého. Předsudky v případě tvé rasy nejsou předsudky , ale jistota. Když si přečteš reálie démony nemá nikdo rád. OOC vysvětlení - podle mne, co mi psali kamoši z povrchu je problematický objem "prasoras" na povrchu. Samá křídla, víly, ocásky. Osobně by mne třeba takovy stav hodně štval, protože je to přes hranici klasické fantasy a nastupuje cirkus. Nedivil bych se , kdyby příznivci klasické fantasy tlačili na hráče prasoras, aby si zvolili něco přijatelnějšího a oni se cítili ve světě komfortněji.
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 14:22 20. Apr 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
J.F.Payne wrote: OMG. Žádný neviditelný kapuce. Kompromisů proti základní logice už bylo milion. Chceš bonus? Nos si tu kápi. Bonus je svázanej s tím, že kápě je nasazená - to je jasný. Máš kápi nebo přilbu ve městě? Nediv se, že tě místní rytířstvo nebo stráž může kontrolovat, protože jsi podezřelá osoba. Tečka. Ať si to každej promyslí. Naprostý souhlas s jednou poznámkou. Namísto kápě by měla jít vytvořit: 1. jarmulka - pro mágy, gnomy, kneze.... 2. Kšiltovka - pro hobity 3. Klobouk pro páprdy 4. Šátek pro piráty a elfy a babicky .... Je spousta pokrývek hlavny, třeba sombrero jsem videl i na rofových postavách z vyrábení super sexy dračice. Kdyby se našla jedna dve varianty pokrývek hlavy, která nezakrývá tvář, bylo by to fajn. Za mne je silený opruz sundat si jao mag cepici a pak prdelavat kouzla.....
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 15:03 20. Apr 2014 |
|
|
Dalo by se řešit změnou vzhledu přilbice za klasickou PC hlavu, která klobouk/otevřenou kapuci/otevřenou helmu apod. již má. Problém je že postava přichází o svůj klasický vzhled obličeje no. A pak tady jsou ještě ty róby, které přidělávají klobouk. Tam už by musel profrčet nějakej script ve stylu: Když mě nasadíš, ignoruj vzhled přilby a aplikuj vzhled roby. Problém by nastal ve chvíli, kdy by se na jednom PC začaly mlátit dvě a více rób...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 23:26 21. Apr 2014 |
|
|
Locknutej spam 
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Dragon Soul
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 13:34 22. Apr 2014 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Krysak wrote: J.F.Payne wrote: OMG. Žádný neviditelný kapuce. Kompromisů proti základní logice už bylo milion. Chceš bonus? Nos si tu kápi. Bonus je svázanej s tím, že kápě je nasazená - to je jasný. Máš kápi nebo přilbu ve městě? Nediv se, že tě místní rytířstvo nebo stráž může kontrolovat, protože jsi podezřelá osoba. Tečka. Ať si to každej promyslí. Naprostý souhlas s jednou poznámkou. Namísto kápě by měla jít vytvořit: 1. jarmulka - pro mágy, gnomy, kneze.... 2. Kšiltovka - pro hobity 3. Klobouk pro páprdy 4. Šátek pro piráty a elfy a babicky ... Je spousta pokrývek hlavny, třeba sombrero jsem videl i na rofových postavách z vyrábení super sexy dračice. Kdyby se našla jedna dve varianty pokrývek hlavy, která nezakrývá tvář, bylo by to fajn. Za mne je silený opruz sundat si jao mag cepici a pak prdelavat kouzla..... To je rozumný kdyby to byly alespoň ty klobouky je ksicht vidět.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 11:40 28. Apr 2014 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Styl poděkování podtemna za jejich první hromadnou RP akci od spuštění NT  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 11:43 28. Apr 2014 |
|
|
KaTo wrote: Styl poděkování podtemna za jejich první hromadnou RP akci od spuštění NT  . Jj, taky se tu chlámu  ))
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 12:53 28. Apr 2014 |
|
|
Překousnout to jde. Pokud to zvedne morálku a snahu hrát pěkně tam dole...
Hezky jsme si zaRPili... a hlavně - byli jsme určitě lepší, než ti s postavami nahoře! Jo! Do vašich ksichtů! Jste looseři!
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 20:43 28. Apr 2014 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Ali: ,,Nien je Elfka. Může si dělat co chce.. Třebas mě trefit šípem mezi oči."  to jsou slova mistra!
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Mourisson1
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 21:01 28. Apr 2014 |
|
Joined: 15:58 20. Aug 2012 Posts: 945 Location: Somewhere I belong
|
Smutné je to co se ti stane potom, elfko 
_________________ Luth'arth Tel'vien
Morn'ango et Hravanlómë - Jabkožrout a hlídací pes. Elrienavien - Nico Robin #2 Sithe'sarol - žádejte u svého lékaře El'thien Erume - “As above, so below” Lothias Telvunar Tarlen
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 09:10 29. Apr 2014 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Medituji abych mohl zase pít lektvary, přepínám během meditu na youtube a po nějaké chvilce se ozve nelidský hlas a hluk boje. Naběhl na mě během meditu téměř mrtvý boss, kterého tam někdo zanechal.
Vysóloval jsem si prvního bosse na NT!
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 21:38 29. Apr 2014 |
|
|
Molly23 wrote: Vysóloval jsem si prvního bosse na NT! Cong!
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|