|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|
Author |
Message |
fuxxo
|
Post subject: Kridla u Aasimaru Posted: 15:26 14. Jun 2008 |
|
|
Napadlo ma, ze ci by sa nadalo spravit nieco take ako zrychlenie pohybu u Aasimarov (samozrejme u tych co uz maju kridla) aspon o par % aby tie kridla neboli len tak na okrasu?! hmm...?? 
_________________ Luthien Thiudien - bardka tulajuca sa po Thalii Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve acc in game: black_smith
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Kridla u Aasimaru Posted: 17:45 14. Jun 2008 |
|
|
fuxxo wrote: Napadlo ma, ze ci by sa nadalo spravit nieco take ako zrychlenie pohybu u Aasimarov (samozrejme u tych co uz maju kridla) aspon o par % aby tie kridla neboli len tak na okrasu?! hmm...??  Křídla mi stačej jako výmluva, proč stále běhám. Sandra říká :"běhám co nejrychlejc, a doufám, že jednou konečně vzlétnu, ale zatím se mi to nedaří "
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Kridla u Aasimaru Posted: 17:56 14. Jun 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Okridleny elf ma +20% rychlost. Je na zamysleni, jestli by to nemel mit i Aasimar.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Kridla u Aasimaru Posted: 18:25 14. Jun 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Může asimar RP okecat že lítá?
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Kridla u Aasimaru Posted: 18:34 14. Jun 2008 |
|
|
Aasimar nelita.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Kridla u Aasimaru Posted: 18:44 14. Jun 2008 |
|
|
kucik wrote: Aasimar nelita. Já vím, že aasimar nelítá, ale Sandra to neví, a tak to zkouší, jestli přeci jenom někdy nevzlítne. I slepice nelítá, a občas přeletí plot....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Kridla u Aasimaru Posted: 19:22 14. Jun 2008 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Aasimar má křídla jako znak božské krve a co já vím tak ale avarielové(okřídlení elfové)lítaj a mají tím pádem taky dutý kosti , takže si lehe něco zlomí a proto taky mají strach z úzkých prostorů atd
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Kridla u Aasimaru Posted: 19:29 14. Jun 2008 |
|
|
Odpovidal jsem Kratovi. Slepice lita, proto se ji taky prostrihava peri, aby nepreletla na nezdrhla. 
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Kridla u Aasimaru Posted: 20:10 14. Jun 2008 |
|
|
monstera wrote: Křídla mi stačej jako výmluva, proč stále běhám. Sandra říká :"běhám co nejrychlejc, a doufám, že jednou konečně vzlétnu, ale zatím se mi to nedaří " sandra ovšem běhá v těžké zbroji, rp případ, že by někdy hrozilo že vzlétne... 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Kridla u Aasimaru Posted: 20:17 14. Jun 2008 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
DenGrasse wrote: monstera wrote: Křídla mi stačej jako výmluva, proč stále běhám. Sandra říká :"běhám co nejrychlejc, a doufám, že jednou konečně vzlétnu, ale zatím se mi to nedaří " sandra ovšem běhá v těžké zbroji, rp případ, že by někdy hrozilo že vzlétne...  asi má malou inteligenci a etě na to nepřišla 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Kridla u Aasimaru Posted: 20:33 14. Jun 2008 |
|
|
Tak proto to prirovnani ke slepici... 
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Kridla u Aasimaru Posted: 20:35 14. Jun 2008 |
|
|
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Kridla u Aasimaru Posted: 20:36 14. Jun 2008 |
|
|
Pajule wrote: DenGrasse wrote: monstera wrote: Křídla mi stačej jako výmluva, proč stále běhám. Sandra říká :"běhám co nejrychlejc, a doufám, že jednou konečně vzlétnu, ale zatím se mi to nedaří " sandra ovšem běhá v těžké zbroji, rp případ, že by někdy hrozilo že vzlétne...  asi má malou inteligenci a etě na to nepřišla  Jo, souhlasí, sotva se naučila číst a psát, proto se nehodila k chrámové službě a musela jít do světa.... INT = 10 !
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Kridla u Aasimaru Posted: 20:46 14. Jun 2008 |
|
|
Na slipku celkem dobry. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|