|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|
Author |
Message |
May
|
Post subject: VYŘEŠENO: Nová postava se objevila mrtvá Posted: 10:03 02. May 2014 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Udělala jsem novou postavu v úvodní lokaci kde jsem si měla měnit hlavy se objevila mrtvá.
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Nová postava se objevila mrtvá Posted: 11:50 02. May 2014 |
|
|
V tom případě je dost možné, že jsi postavu založila špatně.
1) Šla jsi podle návodu na fóru? 2) Nestahovala jsi během zakládání postavy nějaký chybějící soubor? 3) Nezakládala jsi postavu se jménem, které už bylo?
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Nová postava se objevila mrtvá Posted: 12:05 02. May 2014 |
|
|
Autorku topicu jsem viděl ve hře normálně nalogovanou už. Delší dobu.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
May
|
Post subject: Re: Nová postava se objevila mrtvá Posted: 12:24 02. May 2014 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Amber wrote: V tom případě je dost možné, že jsi postavu založila špatně.
1) Šla jsi podle návodu na fóru? 2) Nestahovala jsi během zakládání postavy nějaký chybějící soubor? 3) Nezakládala jsi postavu se jménem, které už bylo? Postupovala jsem jako vždycky ale je fakt že jsem během toho něco stahovala netušila jsem že to může tohle způsobit mohla by si mi Amber vytáhnout postavu zpět do te části úvodní kde se mění hlava prosím?
|
|
Top |
|
May
|
Post subject: Re: Nová postava se objevila mrtvá Posted: 12:24 02. May 2014 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
-darkvision- wrote: Autorku topicu jsem viděl ve hře normálně nalogovanou už. Delší dobu. Snažila jsem se sehnat dm. 
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Nová postava se objevila mrtvá Posted: 12:38 02. May 2014 |
|
|
May wrote: Amber wrote: V tom případě je dost možné, že jsi postavu založila špatně.
1) Šla jsi podle návodu na fóru? 2) Nestahovala jsi během zakládání postavy nějaký chybějící soubor? 3) Nezakládala jsi postavu se jménem, které už bylo? Postupovala jsem jako vždycky ale je fakt že jsem během toho něco stahovala netušila jsem že to může tohle způsobit mohla by si mi Amber vytáhnout postavu zpět do te části úvodní kde se mění hlava prosím? Nedostanu se teď bohužel do hry, do večera budu mimo pc s nwn, ale snad bude chyba jen v tom stahování a bude stačit oživení.
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
May
|
Post subject: Re: Nová postava se objevila mrtvá Posted: 12:40 02. May 2014 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Amber wrote: May wrote: Amber wrote: V tom případě je dost možné, že jsi postavu založila špatně.
1) Šla jsi podle návodu na fóru? 2) Nestahovala jsi během zakládání postavy nějaký chybějící soubor? 3) Nezakládala jsi postavu se jménem, které už bylo? Postupovala jsem jako vždycky ale je fakt že jsem během toho něco stahovala netušila jsem že to může tohle způsobit mohla by si mi Amber vytáhnout postavu zpět do te části úvodní kde se mění hlava prosím? Nedostanu se teď bohužel do hry, do večera budu mimo pc s nwn, ale snad bude chyba jen v tom stahování a bude stačit oživení. Doobře pokusím se sehnat někoho jiného.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nová postava se objevila mrtvá Posted: 13:06 02. May 2014 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Založ jí znovu. Pokud to tu postavu z nějakého důvodu zabilo, nejspíš ti to i do logu napsalo proč a ta postava bude asi v něčem chybná.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Nová postava se objevila mrtvá Posted: 13:08 02. May 2014 |
|
|
Hm, možná to spolu bude souviset, ale Bersova "Edna" včera meditovala, meditace mu postavu shodila na zem "mrtvou", nemohl se hejbat a psalo mu to něco o omráčení, pomohlo až když jsem ho "zabil" a zvedl stahovákem přes stínový. Víc k tomu asi řekne Bersík, já byl jen ten co na požádání majzl kladivem.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
May
|
Post subject: Re: Nová postava se objevila mrtvá Posted: 13:09 02. May 2014 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
kucik wrote: Založ jí znovu. Pokud to tu postavu z nějakého důvodu zabilo, nejspíš ti to i do logu napsalo proč a ta postava bude asi v něčem chybná. Já právě u toho něco stahovala do hry a Amber říkala, že tím by to mohlo být a že by to mohlo napravit oživení nenapsalo mi to proč jen že mě zabila Thalie
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nová postava se objevila mrtvá Posted: 13:14 02. May 2014 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Tak jako tak je lepší si tu postavu založit novou.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|