|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Skipp
|
Post subject: Aj to sa stáva :) Posted: 00:00 15. Jun 2008 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
Si trocha pobehujem po lesoch - bylinky a tak, poznáme to a znenazdajky sa dostanem do lokácie kde ma prekvapila tlupa škretov. Tak začínam zosielať pomoc..svojho medveďa ktorý sa na nich hneď vyrútil a hovorím si že využijem aj kúzlo privolanie bytostiIII - zosielam kúzlo a čakám že sa mi zjavý povolaný pavúk...na moje prekvapenie som povolal nejakého hnusného zeleného škriatka, ktorý si vo vzduchu mával krídielkami...čudujem sa,vravím si ,kde mám pavúka? A v tom momente mi náhle začne po monitore liezť "ozajstný pavúk!"  velkosti asi porovnatelnej s tým povolaným(keď meriame na OOC palce:) A to som mal práve tmu v izbe čiže som si ho všimol až na obrazovke. Ludia, ja nemám strach z pavúkov (jedného som choval) ale tak jak mňa tento vyviedol z miery (skoro som prehral bitku, ktorá mimochodom stále pokračovala). Ja ,v nečakanom šoku ,som treskol po pavúkovi a bitku so škretmi som dobojoval úspešne a síce s mastným flakom na obrazovke Tak to vyzerá ,že aj také veci sa stávajú 
_________________ Sinta
http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Aj to sa stáva :) Posted: 00:17 15. Jun 2008 |
|
|
A nemáš v obrazovce díru? Jestli jako z ní nevylez ven 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Aj to sa stáva :) Posted: 00:28 15. Jun 2008 |
|
|
Hele semhle se to parádně hodí... postnu to sem z drowskýho fóra: Quote: Se mi zdál sen. Vylezli jsme v jeskyni, já sem šel napřed... no a hned vedle za přechodem sem potkal Sigurda a ještě nějaký další, tak sem šel rychle zpátky aby se drowové schovali a já sem utíkal... Sigurd za mnou, ale dal mi sražení a jednou kritikou mě zabil. Ale najednou sem se zved s 1 životem (nevybavim si co to vypsalo do logu ale stínový asi fungovaly), tak mě vedli do Ivory kde se mě vyptávali... všechny stráže měli odpor, tak sem znova chcíp, ale měli taky zaplý stínový takže pohoda. No chtěl jsem změnit frakci duší bytosti, ale koukal sem do invu a duše nikde. Tak jsme jí tam hledali na zemi v Ivory a potom jsme se šli podívat ještě do jeskyně jestli mi nevypadla když mě Sigurd srazil  Tímto bych chtěl poděkovat Sigurdovi, že si zapíná stínový zranění 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Aj to sa stáva :) Posted: 01:13 15. Jun 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Aj to sa stáva :) Posted: 02:38 15. Jun 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Aj to sa stáva :) Posted: 06:49 15. Jun 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Aj to sa stáva :) Posted: 10:23 15. Jun 2008 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Aj to sa stáva :) Posted: 15:42 15. Jun 2008 |
|
|
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Aj to sa stáva :) Posted: 21:11 15. Jun 2008 |
|
|
igor wrote: No chtěl jsem změnit frakci duší bytosti, ale koukal sem do invu a duše nikde. Tak jsme jí tam hledali na zemi v Ivory a potom jsme se šli podívat ještě do jeskyně jestli mi nevypadla když mě Sigurd srazil  Duši jsem objevila - má ji v batohu mula, která stojí u rybmíka v Ivory a nikomu nepatří ! EDIT Duše předána DM Lor.
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Aj to sa stáva :) Posted: 21:40 15. Jun 2008 |
|
|
To bola moja mula vy zlodeji dusi.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Aj to sa stáva :) Posted: 21:55 15. Jun 2008 |
|
|
Neithan1 wrote: To bola moja mula vy zlodeji dusi. Pokud zadáš "vypustit zvíře", je z ní toulavá mula bez majitele , a proto rozhodně nedopoiručuji v ní nechávat duše !
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Aj to sa stáva :) Posted: 22:02 15. Jun 2008 |
|
|
To bola jej dusa a vy ste nemali pravo jej ju brat.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Aj to sa stáva :) Posted: 22:17 15. Jun 2008 |
|
|
Neithan1 wrote: To bola jej dusa a vy ste nemali pravo jej ju brat. duše patří astarothovi. ty, mula a všichni ostatní ji máte jen půjčenou....
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Aj to sa stáva :) Posted: 00:18 16. Jun 2008 |
|
|
Jako tak tohle už je moc  Jestli se prokáže že ta duše byla opravdu ta co sem ztratil ve snu, tak chci permku. Nebudu hrát s vědomim že mojí duši žvejkala v hubě nějaká kráva.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Aj to sa stáva :) Posted: 00:56 16. Jun 2008 |
|
|
Ne, jako konec srandy. Předem řikam že nefetuju (zatim), ale tohle je už fakt psycho.
1. V reálu se mi zdá v noci sen, kde hraju nwn a ztratim v Ivory Duši bytosti, která nejde odložit - takže absurdita. 2. Druhej den mi monstera píše po tellu (v reálu!), že tu duši našel v Ivory v inventáři muly! Píšu mu "cože???"... "no psal si na fóru že si jí ztratil, nebo to byl někdo jinej?" Čumim na to jak puk, jako jestli si ze mě dělá srandu nebo ne. 3. Na fóru je dodatek že duše byla vrácena DM načež se beze srandy začne mluvit o tom, že by se neměla nechávat duše v mule (která nejde odložit!).
Buď si tu ze mě lidi dělaj hromadně srandu, nebo mam nějakou schopnost předvídat budoucnost ve snech. Fakt to nepobíram.
|
|
Top |
|