|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Molly23
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 22:31 03. May 2014 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Ano na film se chystám  znám.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 23:52 03. May 2014 |
|
|
Bahnak wrote: A já pořád proč v Game of Thrones vypadaj ty souboje hezky a reálně  Pokud opomineš ten souboj Neda a Jaimeho v první sezoně 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 20:10 04. May 2014 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
G-ladiator wrote: Bahnak wrote: A já pořád proč v Game of Thrones vypadaj ty souboje hezky a reálně  Pokud opomineš ten souboj Neda a Jaimeho v první sezoně  Jako clovek neznaly sermu - co na nem bylo spatne?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 20:30 04. May 2014 |
|
|
Z mého pohledu až moc otoček a chvílema byla "vidět" choreografie. Taková ta domluva kdy kam oba praští, aby o sebe meče cinkly, ačkoliv z bojového hlediska to nemá žádný význam.
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 21:32 04. May 2014 |
|
|
kucik wrote: G-ladiator wrote: Bahnak wrote: A já pořád proč v Game of Thrones vypadaj ty souboje hezky a reálně  Pokud opomineš ten souboj Neda a Jaimeho v první sezoně  Jako clovek neznaly sermu - co na nem bylo spatne? Já také moc znalý šermu nejsem, ale měl jsem pocit, že Jaime ten meč drží spíš jako lightsaber než něco, co má nějakou váhu. Obzvláště to, jak držel jílec příliš blízko a vysoko u těla. UkázkaStar Wars varianta toho smého souboje 
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 17:00 09. May 2014 |
|
|
Něco pro zdejší vílí osazenstvo, vcelku hezká pohádka http://www.csfd.cz/film/257902-zvonilka ... ny-poklad/
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 21:04 13. May 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Takhle nejak bych si predstavoval "pratelsky" rozhovor mezi podtemnem a zlouny z Karathy. http://www.youtube.com/watch?v=jnlnSEsbcbE(pro ty kteri se podivaji a nezjai serial "Weeds", ten klucina co se tam objevi je mladsi syn one zeny v cernem kostymku) EN znalost nutna.
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 23:28 26. May 2014 |
|
|
Tož te nove X-meni nejsů ale ani trochu špatné. Dokonce i Portal tam je 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 09:59 27. May 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
A tohle znate? http://www.imdb.com/title/tt1545660/?re ... lmg_act_10IMHO pro mistni komunitu povinna cetba/shlednuti. 
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 22:07 04. Jun 2014 |
|
|
Knights of Badassdom ano to jsem viděl, není to tak špatný jak někteří říkají , já se u toho bavil. Díval jsem se na Game of Thrones , boha po ztrátě mých oblíbených postav https://www.youtube.com/watch?v=nZC4NHPMlqU mi chcete říci že příjde o hlavu i můj další oblíbenec? Tyrion Lannister ? Jedinej Lannister kterýho v tom filmu snesu má umřít nebo jak ?? ? To už by si ten Martin dovolil moc . Otázka - jak to dopadne s trpaslíkem Tyrionem?
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 22:13 04. Jun 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Jachym wrote: Díval jsem se na Game of Thrones , boha po ztrátě mých oblíbených postav https://www.youtube.com/watch?v=nZC4NHPMlqU mi chcete říci že příjde o hlavu i můj další oblíbenec? Nu, taktez jsem dost litoval ztraty Ruze Zmije z Dorne. Mela naslapnuto k prednim metam...
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 22:29 04. Jun 2014 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Nutno dodat, že měl parádní techniku. A napomohlo mi to s tvorbou jednoho buildu 
_________________ .
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 23:44 04. Jun 2014 |
|
|
Nalkanar wrote: Nutno dodat, že měl parádní techniku. A napomohlo mi to s tvorbou jednoho buildu  Silák bude vždycky lepší... neviděls v seriálu?
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Goran
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 23:53 04. Jun 2014 |
|
|
To přece ale vůbec nebylo o sílákovi vs. dex! Zmije ho prostě položil stínovkami... pak ho zvedl, chtěl férově zaerpit, ať je z toho také nějaká hra, ale silák to neunesl a v nejnevhodnější chvíli rozjel útok a hodil dvacku. A teď DM raď...
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 23:56 04. Jun 2014 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
J.F.Payne wrote: Nalkanar wrote: Nutno dodat, že měl parádní techniku. A napomohlo mi to s tvorbou jednoho buildu  Silák bude vždycky lepší... neviděls v seriálu? Nejsem blázen abych to kopíroval, jen drobná inspirace 
_________________ .
|
|
Top |
|