|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Caehan
|
Post subject: Re: STÍNOVÝ TANEČNÍK Posted: 14:03 18. Mar 2013 |
|
|
KaTo wrote: Když už bereš Roida, který Hide má a používá - tak u něj měla co dělat moje 20ti lvlová Tulačka, aby ho prohlídla a to se u něj učila od (snad se nepletu) 5tého lvlu. Takže pokud byl OOC čas, přišlo se "příště", kdy nestál v hide a pokud z nějakých důvodů ( aka těšíme se na další 1k6 snejk  ) nebyl, holt se mu tam zatáhla červená krysa nebo sliz apod., aby jemnostpán  laskavě z Hide vylezl  . Tolik práce a přitom stačilo dostat pod nos nepřátelskou potvůrku, aby vylezl sám od sebe.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: STÍNOVÝ TANEČNÍK Posted: 15:07 18. Mar 2013 |
|
|
Jako lvl 20 no to máš pool pro spot tuším 23+d20 takže by musel mít nastavený hide 40+? Pokud Hide, tak bych ho nastavil na hodnotu 10 případně spočítat kolik má dex, aby se to dalo kostkou a chvilkou stání přehodit  Ale stejně si myslim, že je to zbytečná práce navíc... Ohledně stínů bral bych malé stíny, který je lovík schopný zabít, pokud by se uvažovalo o něčem takové pod nepřátelskou frakcí, tuším, že ty stíny mají slušné +1 pohlcení...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: STÍNOVÝ TANEČNÍK Posted: 16:22 18. Mar 2013 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
innfra wrote: Jako lvl 20 no to máš pool pro spot tuším 23+d20 takže by musel mít nastavený hide 40+? ... Ale stejně si myslim, že je to zbytečná práce navíc... Určitě je to (zbytečná) práce navíc. Btw - nezapomněl jsi ve výpočtu na SYSTÉMOVÉ bonusy - tma, podzemí, cíl stojí, ty ne/stojíš. Mezi vámi ne/leze krysa, ne/leží placeable. Roid stojí Xnásobek (teď nevím jaké vzdálenosti) daleko od "hledajícího". Postava je/není elf. Roid je "malá" postava, další pidibonus. Má na Roid featy na podporu Hide (tj. co mu WB naházel)? Apod. Holt Hide není zrovna easy  na přesné spočítání a tyhle "drobnůstky", co se přehlíží umí naházet docela dost  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: STÍNOVÝ TANEČNÍK Posted: 17:14 18. Mar 2013 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Shaman88 wrote: Nevím, celkem mi příjde že systém mistrů je jen k nasírání nejen nováčků. Trochu jsem to poupravil, abych se pod to mohl s klidným svědomím podepsat. mistři jsou taková ptákovina, že si je thalie může s klidným svědomím vydržovat jako raritu - na jiných světech tohle opravdu nenajdete
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: STÍNOVÝ TANEČNÍK Posted: 18:33 18. Mar 2013 |
|
|
Mně systém mistrů jako takový třeba nevadí - ono je pěkné moci říct že jsi se učil u toho a toho tam a tam... že by se tu dostávaly úrovně jako na běžícím pásu jsem si nevšimnul, takže ta cesta tam a zase zpět nikoho jednou za čas nezabije.
Jejich hledání je o trochu horší... třeba teď není právě žádná výhra že s nedostupností jisté lokace v Karathě není dostupný jistý učitel který nemá jinde na Thalii obdoby (možná s výjimkou podtemna).
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Uradin
|
Post subject: Re: STÍNOVÝ TANEČNÍK Posted: 17:27 08. Jul 2013 |
|
|
ja si myslím že ten systém mistrů dává docela pěkný dojem hraní jako v dračáku  s tím rozdílem že u mistra nestrávíme tejden a víc  jen je trošku škoda že všichni mistři mají stejné kecy bojovník i čaroděj zaklínač bard atd některým těm postavam se to trošku nehodí 
_________________ ___________________ Vellai Sarco - bělovlasý elf jehož skoro každý zná -aktivní všichni jsou blázni jen já jsem letadlo. "Na mě je spolech asi tak jako na odhad v opravně aut" Arnold J. Rimmer "přestali sme kontrolovat nestvůry pod postelí,když sme si uvědomili že jsou uvnitř nás" autor neznámý
|
|
Top |
|
John_Faker
|
Post subject: Re: STÍNOVÝ TANEČNÍK Posted: 00:21 04. May 2014 |
|
 |
Nováček |
|
|
Ahoj, hledám mistra Kensai....nebyla by nápověda 
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: STÍNOVÝ TANEČNÍK Posted: 00:24 04. May 2014 |
|
|
Hledej mezi těmi, kdo jsou známí jako dobří šermíři.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: STÍNOVÝ TANEČNÍK Posted: 09:38 04. May 2014 |
|
|
je pravda ze pro uplneho zacatecnika je hra tezka, můj muž jen kvuli me chtel zacit taky hrat, ale postupne kdyz jsem mu vysvetlovala co a jak tak to nemohl pochopit proc je to tak slozity, a ve finale to vzdal kdyz zjistil ze by si nemohl vybrat povolani , a kdyz jsem mu rikala o vizitce tak se me zeptal jak to clovek ktery to nikdy nehral muze vedet ? coz je logicke.. v realiich se taky neda dozvedet vse a to se pak neco blbe vymysli. kdyz jsem zacinala tak jsem taky mela problem hledat ucitele ale dobre duse pomohli a navedli me na spravny smer
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: STÍNOVÝ TANEČNÍK Posted: 10:29 04. May 2014 |
|
|
Tak NWN a (nejen) české servry jsou prostě zvláštní hra. Defakto papírové AD&D s DM a hráči, jen je urychleno házení kostkami a složité vypočítávání všech věcí. V dnešní době je spíše hráč tak nějak zvyklý lognout do nějakého MMORPG graficky dokonalého světa, kde se lítá a zabíjí a nějaký stařičký RP svět ani nechápou. Ano, pro úplného nováčka je Thalie a NWN vůbec těžkou hrou, ale zase je super ono prozkoumávání a hledání "jak co funguje", NWN a Nová Thalie rozhodně má co nabídnout i modernímu hráči. Všem novým vždy doporučuji nebrat první postavičku příliš vážně, prostě "něco" vytvořit a pustit se do prozkoumávání. Taková postavička velmi rychle vstřebá potřebné informace, ať už mechanické, nebo třeba o reáliích.
Pokud se svět zalíbí, má možnost druhé postavičce již vtisknout nějakou určitou podobu, ví co zhruba je a není v pohodě, zná náboženství, rasy, frakce, má obecné povědomí o světě jako takovém, zhruba má v hlavě zevrubnou historii světa i zeměpis. To už se pak taková vizitka prostě píše dobře a trochu i sama, než když se to jen vaří z vody. Vzniklá nová postava pak hlavně i ví co si může dovolit po mechanické stránce, tak nějak už si kolem sebe i vytvoří směs lidí, které pozná a se kterými se pobaví, no prostě už je se z čeho odrážet mnoha směry. Můj soukromý a skromný názor.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
John_Faker
|
Post subject: Re: STÍNOVÝ TANEČNÍK Posted: 21:46 04. May 2014 |
|
 |
Nováček |
|
|
J.F.Payne wrote: Hledej mezi těmi, kdo jsou známí jako dobří šermíři. Ok diky, projdu realie...uff:-) JF
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: STÍNOVÝ TANEČNÍK Posted: 21:56 04. May 2014 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Spis se zeptej postav ve hre.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: STÍNOVÝ TANEČNÍK Posted: 21:58 04. May 2014 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Jsem netušil, že ti borci byli (beru to dle jejich IRL předobrazu) tací šermíři. Osobně by mě takové spojení nikdy nenapadlo.
_________________ .
|
|
Top |
|
John_Faker
|
Post subject: Re: STÍNOVÝ TANEČNÍK Posted: 23:57 07. May 2014 |
|
 |
Nováček |
|
|
Mohu poprosit DM o kontrolu, zda je tato postava vůbec na mapě ?  Protože jestli není na místě, kde je Samuraj, Shinobi atd....tak už vážně nevím kde hledat....
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: STÍNOVÝ TANEČNÍK Posted: 23:58 07. May 2014 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
Rozhodně nemá spojitost se šinobim ani podobnym odpadem 
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|