|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
nomis_b
|
Post subject: Re: Omezeni Summonu Posted: 10:30 17. Jun 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Hacanus wrote: No ja mam knihu povolavani mistra koupil jsem ji asi za 25000 ale jak hledam tak hledam a tu mantikoru jsem tam nenasel  je tam ais spatne hledas kdyz otevres knizku, tak muzes vybrat z 7 kruhu 8 kruh Mantikoru, nebo kdyz das 8 kruh, tak muzes vybrat 8 kruh mantikoru. Pokud nebyla odstranena, tak by tam mela byt. Tusim ze je tam i vodni a ohnivy elemental (ale to jenom z 8 ).
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Omezeni Summonu Posted: 10:36 17. Jun 2008 |
|
|
Je to rozdeleny podle presvedceni, kazdej nemuze vsechny.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Omezeni Summonu Posted: 10:39 17. Jun 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Rejty wrote: Je to rozdeleny podle presvedceni, kazdej nemuze vsechny. Jo taak no tak to je super ! to sem ani necekal Btw tak mne napadlo, jak je to se zamerenim na necromanti kouzla pro dobrou postavu? podle Igora se kdesi RES ohanel vysokym DC necromantich kouzel, tusim ze bude urcite zamereny, lec jeho presvedceni podle stejneho topicu je HODNY. Neni to taky trosku mimo misu, zamerovat se na zlacke kouzla,kdyz je nekdo dobrej?
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Omezeni Summonu Posted: 10:41 17. Jun 2008 |
|
|
Jenom lamy se nezameri! Ale vzdyt nekromancie je silna! Tak proc se nezamerit! 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Omezeni Summonu Posted: 10:49 17. Jun 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
To je na každém, jakou svojí postavu má. Každý má na to svůj názor a můj je ten, že zavádět nějaké systémové zákazy kvůli jednomu hráči, je zbytečná námaha.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Omezeni Summonu Posted: 11:11 17. Jun 2008 |
|
|
Inkvizice uz je zavedena ne?
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Omezeni Summonu Posted: 11:16 17. Jun 2008 |
|
|
Zyga wrote: Inkvizice uz je zavedena ne? Ano, ale uz chybi jen ta fungujici inkvizice A ta stejne bude fungovat spis proti cernym hubam, nez lidem ve vlastnich liniich ktere potrebuji v boji proti nam. *A tak vsichni upreni na velkou zlobu daleko od nich uplne zapomenli na zlo, ktere vyklicilo mezi jejich radami*
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Omezeni Summonu Posted: 11:57 17. Jun 2008 |
|
|
pokud by se to systémově dalo řešit, já bych byl pro, ale můžu bejt pro jenom souhlasem... asi by to bylo spousta práce pro malej efekt.
možná by bylo jednodušší třeba omezit možnost naučení kouzel u některého mistra, třeba by některý nešly vybrat) a přidalo by se mu to do dialogu... postava by si je musel asehnat na svitcích. Třeba mágové v Azurové věži jistě nikoho nekromancii učit nebudou...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: Omezeni Summonu Posted: 12:08 17. Jun 2008 |
|
|
podle mě zas třeba mágové v Azurové věži nekromancii ovládaj.. oni nejsou ryze dobří a navíc nekromancii musí znát, aby se proti ní dokázali efektivně bránit a troufám si tvrdit, že i mezi neutrálními Azurovými mágy mohou být i tací, kteří tajně nekromancii provozují
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Omezeni Summonu Posted: 12:10 17. Jun 2008 |
|
|
pepa48 wrote: podle mě zas třeba mágové v Azurové věži nekromancii ovládaj.. oni nejsou ryze dobří a navíc nekromancii musí znát, aby se proti ní dokázali efektivně bránit a troufám si tvrdit, že i mezi neutrálními Azurovými mágy mohou být i tací, kteří tajně nekromancii provozují no to ovládat mohou, proč ne, ale je otázka, když přijde přivandrovalec a vnucuje jim prachy za vyučení, jestli mu (před očima ostatních) zrovna tyhle kouzla nechaj vybrat a naučí je ho... tak sem to myslel.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: Omezeni Summonu Posted: 12:24 17. Jun 2008 |
|
|
by ses divil co lidi dovedou za peníze 
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Omezeni Summonu Posted: 12:28 17. Jun 2008 |
|
|
pepa48 wrote: by ses divil co lidi dovedou za peníze  ani moc ne...  ale obvykle nedělaj věci který smrděj inkvizicí veřejně... ale jak říkam, byl to jenom takovej nápad.
|
|
Top |
|
Hacanus
|
Post subject: Re: Omezeni Summonu Posted: 12:45 17. Jun 2008 |
|
|
Neni nahodou vyvolani golema z masa nekromance? Kdyz to je rozdelene podle presvedceni /moje postava je neutralne dobra s titulem Dobrodinec/ jak to ze ho mam moznost povolat? 
_________________ Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi .. Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Omezeni Summonu Posted: 13:24 17. Jun 2008 |
|
|
Chyba systemu ze se to bere podle presvedceni familiara a ten je v pripade golema (i kdyby to byl kostenej) neutral, protoze evil construct neexistuje
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: Omezeni Summonu Posted: 13:45 17. Jun 2008 |
|
|
a navíc omezení podle přesvědčení se ani nevstahuje na přítelíčky myslim.. jen na summon
|
|
Top |
|