|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 15 posts ] |
|
Author |
Message |
John_Faker
|
Post subject: OPRAVENO: Kensai Posted: 14:57 29. May 2014 |
|
 |
Nováček |
|
|
Ahoj, mám problém s přestupem z bojovníka (8 lvl) na Kensaie. Došel jsem k mistrovi (Jerema) a po odmáčknutí žádosti o učení a potvrzení jsem si začal nastavovat přestup, jenže políčko povolání Kensai je neaktivní. Všechny tyto parametry mám: - Základní útočný bonus: +6 - Odbornosti: Pohyblivost, Uhýbání, Útok v obraně, Zaměření na zbraň pro boj zblízka - Dovednosti: Akrobacie 5 bodů Jediné co mě napadá je, že mám zaměření na zbraň falchion, což tu bylo kdysi řešeno ve spojení s chybkama...jinak nevím... je možné mi nějak pomoci ?? už mám 2 lvl přes bojovníka a čekal jsem jen na opravu Kensaie a teď toto  Díky J_F
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Kensai Posted: 16:10 29. May 2014 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ty podmínky pro povolání jsou špatně. Regulerní oprava bude s dalším cfg hakem.
Zatim by mělo stačit, pokud si po restartu hodíš do override tenhle 2da soubor
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
John_Faker
|
Post subject: Re: Kensai Posted: 20:42 29. May 2014 |
|
 |
Nováček |
|
|
kucik wrote: Ty podmínky pro povolání jsou špatně. Regulerní oprava bude s dalším cfg hakem.
Zatim by mělo stačit, pokud si po restartu hodíš do override tenhle 2da soubor super, děkuji za rychlé vyřešení.... budu u stroje až zítra, tak se případně oztvu, kdyby to nejelo....
|
|
Top |
|
John_Faker
|
Post subject: Re: Kensai Posted: 22:27 30. May 2014 |
|
 |
Nováček |
|
|
kucik wrote: Ty podmínky pro povolání jsou špatně. Regulerní oprava bude s dalším cfg hakem.
Zatim by mělo stačit, pokud si po restartu hodíš do override tenhle 2da soubor Ahoj, tak i po uložení souboru do složky /override mi nejde přestoupit. Stále je výběr neaktivní. Nelze udělat přestup nějak ručně přes DM ? Díky J_F
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Kensai Posted: 08:40 31. May 2014 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
S tímhle ti bohužel žádné DM nepomůže, to není možné obejít.
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
John_Faker
|
Post subject: Re: Kensai Posted: 21:56 01. Jun 2014 |
|
 |
Nováček |
|
|
karolina wrote: S tímhle ti bohužel žádné DM nepomůže, to není možné obejít. Můžete mi cca říci, v jakém horizontu bude tento problém řešen? Je mi jasne, ze toho mate hodne, tak abych pripadne resil jinou postavu..dik JF
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Kensai Posted: 10:55 02. Jun 2014 |
|
|
Zkusim ten hak večer udělat.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
John_Faker
|
Post subject: Re: Kensai Posted: 21:03 12. Jun 2014 |
|
 |
Nováček |
|
|
kucik wrote: Zkusim ten hak večer udělat. Kuciku dle PM - nelze použít Ki-zranění. Píše mi to chybu, "nevyužíváš vyvolenou zbraň". Zaměření mám jen na jednu zbraň a to falchion. díky J_F
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Kensai Posted: 17:14 13. Jun 2014 |
|
|
Zřejmě opět bludný falchion 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Kensai Posted: 10:20 16. Jun 2014 |
|
|
Shaman88 wrote: Zřejmě opět bludný falchion  Já si vůbec nejsem jistej, že ki_damage pro cepovky funguje. To vypadá, že mu nastavení weapon of choice nestačí.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Kensai Posted: 17:45 16. Jun 2014 |
|
|
Nejlepší by bylo do nového haku změnit v baseitems.2da referenci u toho špatného falchionu na nějakou chybu či prostě jen jiný řádek v tlk aby se zobrazoval nějaký nesmysl... a šlo na první pohled rozpoznat špatný item.
WM na cepové zbraně by fungovat měl... sám jsem to někde hrál.... Otázka mimo: Kuciku, nevíš zda pomocí nwnx_weapons a těch funkcí co jsou v onModuleLoad lze udělat aby jednu vlastnost(třeba zaměření na zbraň bitevní sekera) zajišťovali 2 různé featy? nebo ten druhý to přepíše?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Kensai Posted: 12:38 17. Jun 2014 |
|
|
Shaman88 wrote: Nejlepší by bylo do nového haku změnit v baseitems.2da referenci u toho špatného falchionu na nějakou chybu či prostě jen jiný řádek v tlk aby se zobrazoval nějaký nesmysl... a šlo na první pohled rozpoznat špatný item.
Ten špatný falchion je už snad definitivně pryč. Shaman88 wrote: WM na cepové zbraně by fungovat měl... sám jsem to někde hrál.... Otázka mimo: Kuciku, nevíš zda pomocí nwnx_weapons a těch funkcí co jsou v onModuleLoad lze udělat aby jednu vlastnost(třeba zaměření na zbraň bitevní sekera) zajišťovali 2 různé featy? nebo ten druhý to přepíše? To nevim. Má to nějaký smysl?
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Kensai Posted: 18:06 17. Jun 2014 |
|
|
kucik wrote: Shaman88 wrote: WM na cepové zbraně by fungovat měl... sám jsem to někde hrál.... Otázka mimo: Kuciku, nevíš zda pomocí nwnx_weapons a těch funkcí co jsou v onModuleLoad lze udělat aby jednu vlastnost(třeba zaměření na zbraň bitevní sekera) zajišťovali 2 různé featy? nebo ten druhý to přepíše? To nevim. Má to nějaký smysl? Řeším zbraňové balíčky. Jiný setting bojovníka, než má NT, který vychází z toho že se bojovník může zaměřit ne na jednu zbraň ale na zbraňový balíček např. podle geografické polohy, aby tedy bojovník spouště si mohl vzít zaměření na pouštní zbraně.... a aby standardní featy fungovaly stále.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Kensai Posted: 10:25 18. Jun 2014 |
|
|
Přidělil bych mu ty featy přes nwnx.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Kensai Posted: 18:09 18. Jun 2014 |
|
|
kucik wrote: Přidělil bych mu ty featy přes nwnx. Snažím se tvořit úpravy abych mohl mít zapnutý Enforce Legal Character, a nemusel řešit bugy. Ale pokud to jinak nepůjde tak to asi tak budu muset udělat a ELC se budu muset vzdát.... 
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 15 posts ] |
|