|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kaz
|
Post subject: Re: Práca u Sirina Azharovho knaza Posted: 11:02 17. Jun 2008 |
|
|
vcera vecer v Doubkove: 1.postava:"Hele, ten knez chce abych mu prinesl nekolik tresni" 2.postava:"Fakt?" krouti hlavou,"aji po me, to chce" 1.postava:"Nevis kde se daji sehnat?" 2.postava:"Baze, vim, pojd semnou" 1.postava:"Tak ja mu je zkusim dat" 2.postava:"Baze, dej mu je" 1.postava:"Ty brdo, on me za ne dal xxx zlatych!" 2.postava:"Kurna coze? Toz ja mu je donesu tez" 2.postava:"Doprdele, chce po mna naky koprivy, toz na to seru" Prvni setkani trpaslika a jeho kamarada s takovym q. Myslim ze to funguje dobre, ja i kamarad jsme mu mohli donest tresne, a pote co kamarad ty tresne donesl, tak po zaplaceni penez za ty tresne, se ques zmenil, a chtel uz neco jineho. Bylo to vsechno asi behem 10 minut real, a nebyl zadny problem. Navic pekne zpestreni, zaveru dne, takze diky za takove q 
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Práca u Sirina Azharovho knaza Posted: 11:07 17. Jun 2008 |
|
|
Me se libi ze se to strida po tech 2 hodinach, ve hre je to 12 hodin tak si kazdej muze domyslet neco typu: "jo hochu, kdyz reknu ze potrebuju orisky tak je potrebuju hned a ne pristi tejden, dones mi je franta vod vedle, ale jestli chces sikla by se mi este naka mata tak kdyz si maknes.."
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Práca u Sirina Azharovho knaza Posted: 11:25 17. Jun 2008 |
|
|
kucik wrote: Ona to možná neni taková blbost. Pokud prostě někomu zadá úkol, tak by to od něj mohl vykoupit i později. Má to jedinou vevýhodu, že tam může přijít deset postav pro ten samý úkol a pak to vykoupí odevšech, ikdyž koupí výrazně víc, než původně chtěl. Uz to vidim tu hlasku do party: //ahojky, rychle vsichni do Doubkova, dam vam tresne a prodate je knezi
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Práca u Sirina Azharovho knaza Posted: 11:38 17. Jun 2008 |
|
|
Co ukládat před restartem to co obchodníci chtěj do databáze a po resu to znova načíst?
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Práca u Sirina Azharovho knaza Posted: 11:40 17. Jun 2008 |
|
|
Neni to zbytecny? Restart je jen 1* za den, ten v noci nepocitam... Kazdej ma dost casu to stihnout.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Práca u Sirina Azharovho knaza Posted: 11:54 17. Jun 2008 |
|
|
Rejty wrote: Uz to vidim tu hlasku do party: //ahojky, rychle vsichni do Doubkova, dam vam tresne a prodate je knezi nee, tak jsem to nemyslel... pro názornost: - kněz zadá postavě, aby mu přinesla.. jahody. postava mu může donést jahody až do restartu. - když mezitim přijde jiná postava, dostane normálně jinej quest (musela by bejt náhoda 1:cca20, aby to byly taky jahody) a může si ho taky splnit do restartu... - a tak pořád dál, myslel jsem, že by šlo zadat více questových linií najednou )i když nevím, jestli to technicky jde...)
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Práca u Sirina Azharovho knaza Posted: 11:57 17. Jun 2008 |
|
|
takže dokončíš jeden pošťáckej a hned vezmeš druhej ? to si děláš prdel, žejo ? když kurva potřebuje jahody, chce jahody a ne petržel až dostane jahody, třeba bude chtít něco jinýho
aneb, jak říkaj rusáci: ein Volk, ein Führer, ein Quest !!!
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Práca u Sirina Azharovho knaza Posted: 12:00 17. Jun 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Asi tak: to by stala skupinka 10 lidi u kneze a kazdymu by to vygenerovalo neco jineho a oni si to mezi sebou jenom prehazovali a vydelkavali dohromady?? NE.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Práca u Sirina Azharovho knaza Posted: 12:03 17. Jun 2008 |
|
|
photter wrote: takže dokončíš jeden pošťáckej a hned vezmeš druhej ? to si děláš prdel, žejo ? když kurva potřebuje jahody, chce jahody a ne petržel až dostane jahody, třeba bude chtít něco jinýho aneb, jak říkaj rusáci: ein Volk, ein Führer, ein Quest !!! řešíš zbytečný detaily  třeba už do restartu nebudeš moct... (osobně si myslim, že kdyby jo, tak se taky prdlajs stane, i s ein Führerem...) nomis_b wrote: Asi tak: to by stala skupinka 10 lidi u kneze a kazdymu by to vygenerovalo neco jineho a oni si to mezi sebou jenom prehazovali a vydelkavali dohromady?? NE. proboha kde by se sešlo 10 lidí u kněze? vy se dole chodíte modlit hromadně? ale jak myslíte, mně je to konečně putna... ein Bonze, eine Beeren!
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Práca u Sirina Azharovho knaza Posted: 12:23 17. Jun 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Haby se to zas nepřekombinovalo. Prostě jednou chce třešně, chce je do večera a chce jich jenom jeden košík. Jediné, co by se ještě mohlo doplnit, že by řekl, do kdy ty třešně chce. To znamená převod toho časovýho razítka do obecný řeči. Možná už mam tu funkci hotovou, tak by se tam jenom plácla.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Práca u Sirina Azharovho knaza Posted: 12:26 17. Jun 2008 |
|
|
kucik wrote: Haby se to zas nepřekombinovalo. Prostě jednou chce třešně, chce je do večera a chce jich jenom jeden košík. Jediné, co by se ještě mohlo doplnit, že by řekl, do kdy ty třešně chce. To znamená převod toho časovýho razítka do obecný řeči. Možná už mam tu funkci hotovou, tak by se tam jenom plácla. jinak řečeno, zadat quest (říct si o třešně) může komukoliv, kdo přinese třešně první, vítězí...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Práca u Sirina Azharovho knaza Posted: 12:41 17. Jun 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
DenGrass: jo my se chodíme modlit hromadně.. když máme velkej rytual tak se chrám nacpe lidma a všichni pozorujou jak kněžky *rozzeřávaj obět* .. někdy se najde i hráč kterej mi dobrovolně řekne že se chce modlit se mnou protože jako kněžka mám lepší kontakt na bohyni.. vlastně to je jenom nomis ale ostatní by si z něj měli brád příklad 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Práca u Sirina Azharovho knaza Posted: 12:44 17. Jun 2008 |
|
|
Krata wrote: DenGrass: jo my se chodíme modlit hromadně.. když máme velkej rytual tak se chrám nacpe lidma a všichni pozorujou jak kněžky *rozzeřávaj obět* .. někdy se najde i hráč kterej mi dobrovolně řekne že se chce modlit se mnou protože jako kněžka mám lepší kontakt na bohyni.. vlastně to je jenom nomis ale ostatní by si z něj měli brád příklad  nic proti, ale pokud se tak stane, nezanecháte modlení jen proto, že vám někdo v chrámu řekne, že potřebuje natrhat.... co se tam vlastně u vás trhá? podzemnice olejná? 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Práca u Sirina Azharovho knaza Posted: 13:09 17. Jun 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
U nás se chodí natrhat maso z otroka. Hele třeba se začnou klerici chodit modlit. // Co tu blbneš? Pojď něco vymlátit. // Čekám na quest. // Jo tak... *Soustředěně odříkává slova modlitby* 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Práca u Sirina Azharovho knaza Posted: 01:15 19. Jun 2008 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
Ono mne pripadá celkove trocha dosť od veci, že kňaz zháňa ,podotýkamneustále zháňa ovocie a zeleninu a ponúka za nevelké množstvo vcelku nemalé prachy a to hocikomu. (kňaz v druidskom hájiku je teda asi ortodoxne neutralny:) Tak len tolko, že ako nápad je to dobrý, npc easy quest sa hodí vždy, ale na druhej strane sa mi na tomto type questov nepáči to ,čo som hore uviedol. Beriem ho ale s rezervou, podstátne je že sa to rozbieha.
_________________ Sinta
http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif
|
|
Top |
|