|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
sandoftime
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 01:15 05. Jun 2014 |
|
|
Goran wrote: To přece ale vůbec nebylo o sílákovi vs. dex! Zmije ho prostě položil stínovkami... pak ho zvedl, chtěl férově zaerpit, ať je z toho také nějaká hra, ale silák to neunesl a v nejnevhodnější chvíli rozjel útok a hodil dvacku. A teď DM raď... Tohle je ale naprosto výstižné.
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Mourisson1
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 01:16 05. Jun 2014 |
|
Joined: 15:58 20. Aug 2012 Posts: 945 Location: Somewhere I belong
|
Mně ta situace kdy se zraněný a zbitý Mountain zvedl a zbil ho připoměla jistý log od jistého trpaslíka zajatého jistými drowy 
_________________ Luth'arth Tel'vien
Morn'ango et Hravanlómë - Jabkožrout a hlídací pes. Elrienavien - Nico Robin #2 Sithe'sarol - žádejte u svého lékaře El'thien Erume - “As above, so below” Lothias Telvunar Tarlen
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 07:16 05. Jun 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
J.F.Payne wrote: Nalkanar wrote: Nutno dodat, že měl parádní techniku. A napomohlo mi to s tvorbou jednoho buildu  Silák bude vždycky lepší... neviděls v seriálu? Jen jestli Nalk neobdivoval a nenechal se inspirovat Oberonovymi kvalitami predvadenymi (nejen) na loznim povleceni. 
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 10:48 05. Jun 2014 |
|
|
A tento seriál znáte: http://www.sledujuserialy.cz/the-musketeers je to o mušketýrech , hlavní postavy jsou sice D Argtaňan a spol , ale seriál se nedrží knižní předlohy. Z mnoha výtvorů o mušketýrech mi tato připadá že patří mezi ty povedenější. Sice dost používají krátké kulové palné zbraně - pistole , které nepatřili kvůli ceně k vyzbroji mušketýrů , ale budiš . Takže se mrkněte - je to oddechovka. Jo a točilo se to u nás.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 12:02 05. Jun 2014 |
|
|
Já ještě neviděl žádný film/seriál o mušketýrech, který by se držel knižní předlohy. Rochefort stejně vždycky umře.
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Zeerit
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 16:45 05. Jun 2014 |
|
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 18:23 05. Jun 2014 |
|
|
V knížce občas pistoli někdo použil (máš pravdu, že málo), muškety o něco častěji, ale pořád nejčastěji kordy, tak myslím, že o výzbroji mušketýrů nemá tolik smysl psát - obzvlášť když si vzpomenu na část knihy, kde se popisuje, jak hrdinové shromažďují peníze na výbavu vpodstatě z pokladnic zámožných manželů svých milenek a když je to třeba, občas tam či onde uberou.
Co jsem si všimnul, často adaptace úplně pomíjí jejich čtyři sluhy, což je celkem škoda. Pro mě ta knížka byla o to uvěřitelnější - přeci jen družina osmi, kde jejich čtyři sluhové obvykle nabíjí jejich zbraně nebo alespoň pomáhají občas proti přesile dává větší smysl, než Porthos pirát zabíjející orientální námořníky sekyrami a kušemi.
Ten film s Michaelem Yorkem byl super, jak tam dopadnul Rochefort už nevím.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 18:29 05. Jun 2014 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Tak jsem dneska viděl Na hraně zítřka. Docela vtipný akční film. Aneb když spojíte dva filmy do jednoho  . + =
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 01:24 06. Jun 2014 |
|
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 09:53 06. Jun 2014 |
|
|
Molly23 wrote: Tohle bude asi blbost, ale ten mýval je mi hrozně sympatický  . A ten výber hudby do traileru nemá chybu  . https://www.youtube.com/watch?v=B16Bo47KS2g&feature=kpTo se mi zdá, nebo k tomu traileru hraje největší hit Dejvida Hajzlhófa? Seš si jistej že to neni aprílový joke?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 10:34 06. Jun 2014 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
sandoftime wrote: To se mi zdá, nebo k tomu traileru hraje největší hit Dejvida Hajzlhófa? Seš si jistej že to neni aprílový joke? 1. Nezdá. 2. Většina hollywood blockbuster produkce z posledních let je aprlový joke. 3. Gratuluju mollyšákovi k dalšímu hudebnímu objevu, který měl zůstat pohřbený.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Zeerit
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 10:43 06. Jun 2014 |
|
|
Hajzlhof jen "nazpvíval" cover, ta písnička je mnohem starší 
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 15:27 06. Jun 2014 |
|
|
Jo. A na film se těším, zejtra si zkusím najít čas na "Live-Die-Repeat", Molyšák a hodnocení mě zatím nadchlo.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 20:24 06. Jun 2014 |
|
|
Bahnak wrote: Jo. A na film se těším, zejtra si zkusím najít čas na "Live-Die-Repeat", Molyšák a hodnocení mě zatím nadchlo. Mě osobně se to moc líbilo  až mě to i překvapilo.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 00:44 07. Jun 2014 |
|
|
Zase od toho nečekej tolik, to je nejlepší způsob, jak si něco zkazit. ...a jestli půjdeš na 3D verzi a blbě vidíš, nezapomeň si kontaktní čočky! 
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|