Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 08:22 05. Jul 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 3210 posts ]  Go to page Previous  1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188 ... 214  Next
Author Message
 Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI?
PostPosted: 11:05 23. Jun 2014 
Bůh
 Profile

Hudba v podtemnu. Mám takový pocit, že se vychází z definice podtemna jako temné nebo strašidelné místo, kde by melodie zavířila tajemnou atmosférou a nic z ní neponechala.

Blbý, když musím s postavou pobíhat po povrchu, abych nebyl pořád v tichu :cry:

...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru

člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii

Reply with quote  

PostPosted: 16:12 23. Jun 2014 
Bůh
 Profile

Barbar321 wrote:
Hudba v podtemnu. Mám takový pocit, že se vychází z definice podtemna jako temné nebo strašidelné místo, kde by melodie zavířila tajemnou atmosférou a nic z ní neponechala.

Blbý, když musím s postavou pobíhat po povrchu, abych nebyl pořád v tichu :cry:

Existuje topic v hlášení chyb pro hlášení lokací bez hudby.

Reply with quote  

PostPosted: 12:34 25. Jun 2014 
Obyvatel
 Profile

Opravdu mi chybí možnost změnit vzhled společníka - familiera u čaroděje a zaklínače. Hlavně ze začátku si každý vezme pantera (i za cenu toho že čas od času láskou sežere svého pánaX-D), vzhledem k tomu že je v boji nejschopnější a jako magič ste na familierovi celkem závislí. Příjde mi na houby že tu pak všichni mágové pobíhají s kočkama:-( Třeba by na to šel použít script který ste použili u familierů z hrandaře tam sou ty vzhledy opravdu super. :P :P

Je jedno jak je to veliký atd. jde jen o vzhled vlastnosti se tim nemění. Ale zase je to další věc, při které každý koukne a řekne si: "Á kočka je to magič". :wall:

A pak by bylo fajn kdyby šel kůň strakáč nastavit i na černou nebo hnědou barvu vzhledu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 12:43 25. Jun 2014 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Dragon Soul wrote:
Opravdu mi chybí možnost změnit vzhled společníka - familiera u čaroděje a zaklínače. Hlavně ze začátku si každý vezme pantera (i za cenu toho že čas od času láskou sežere svého pánaX-D), vzhledem k tomu že je v boji nejschopnější a jako magič ste na familierovi celkem závislí. Příjde mi na houby že tu pak všichni mágové pobíhají s kočkama:-( Třeba by na to šel použít script který ste použili u familierů z hrandaře tam sou ty vzhledy opravdu super. :P :P

Je jedno jak je to veliký atd. jde jen o vzhled vlastnosti se tim nemění. Ale zase je to další věc, při které každý koukne a řekne si: "Á kočka je to magič". :wall:

A pak by bylo fajn kdyby šel kůň strakáč nastavit i na černou nebo hnědou barvu vzhledu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pokud vím, tak ty vzhledy měnit jdou. Nebo to jsou jen companioni?

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 12:51 25. Jun 2014 
Mistr
 Profile

Jen companioni, Myrpa je udělal pokud vím jen pro ně. Kdysi se tázal, že kdyby byla poptávka i po familiarech u mágů, mohl by se o to pokusit. :)

Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.

Reply with quote  

PostPosted: 12:53 25. Jun 2014 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

No Myrpa asi ne, ale zní to zajímavě.

Reply with quote  

PostPosted: 13:58 25. Jun 2014 
Bůh
 Profile

Dragon Soul wrote:
Opravdu mi chybí možnost změnit vzhled společníka - familiera u čaroděje a zaklínače. Hlavně ze začátku si každý vezme pantera (i za cenu toho že čas od času láskou sežere svého pánaX-D), vzhledem k tomu že je v boji nejschopnější a jako magič ste na familierovi celkem závislí. Příjde mi na houby že tu pak všichni mágové pobíhají s kočkama:-(
Na tohle jsem uz poukazoval - ze pokud si wiz/sorc nevezme na nizkych urovnich "kocku" tak obtiznost jeho hrani je o rad jinde. IMHO to pak vypada ze je kazdy "magic" jak pres kopirak...

PS: Se svym PC jsem si protrpel hrani s ohnivym mephitem, vim o cem mluvim...

Edit: Ono by opravdu chtelo celkovou revizi wiz/sorc. Promyslenou - a ne jen zaplatovani kvuli dusledku zaplaty ucpavajici diru po jeste predtim pozmenenem systemu. Navic stoji za zamysleni v pripade wiz/sorc tak casto se vyskytujici utajena substituce - kdy pod slovem "zaplata" se zakuklene vyznamove schovava slovo "orezani"...

porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.

Last edited by pavad on 14:01 25. Jun 2014, edited 1 time in total.

Reply with quote  

PostPosted: 14:01 25. Jun 2014 
Rytíř
 Profile

Systém je připraven i pro ně. Jen někdo musí udělat to, co Ghost pro animaly: modul s variantami vzhledů (jedna creatura pro každý vzhled - musí mít nastaven i portét a soudset). Pak dostane script, který v tom modulu spustí, ten mu do txt logu vyplivne hodnoty (appearance, portrait, soudset), které pošle Kucíkovi a ten, dá-li Kucík, zařídí doplnění do 2da (associate.2da) a upraví vyvolávací familiarův script (sp_familiar) vhodně podle animálního (sp_animalcom).

Reply with quote  

PostPosted: 14:18 25. Jun 2014 
Obyvatel
 Profile

Já teda nevim jestli to mám říct tady nahlas (aby mě pak někdo nekamenoval) ale myslim že v podstatě by u mága a srocky mohl být k dispozici jen jeden familier, trochu bojeschopný napříkald něco na bázi pantera u kterého by se měnil vzhled..(orel, krkavec, pes, kočka cokoliv). Tím pádem by se to asi dost zjednodušilo, já upřímně ani nevím jestli mají ti různí familieři nijáké speciální vlastnosti...U hrandaře ty rozdíly nejsou tak markantní.

Reply with quote  

PostPosted: 14:29 25. Jun 2014 
Ďábel
 Profile

U máguse jsou naopak rozdíly zásadní. Jako například pixina, která ve vanilla NWN spolehlivě nahradí zloděje v partě ;)

Reply with quote  

PostPosted: 14:39 25. Jun 2014 
Bůh
 Profile

kokosak wrote:
U máguse jsou naopak rozdíly zásadní. Jako například pixina, která ve vanilla NWN spolehlivě nahradí zloděje v partě ;)
Ve vanilla nwn ano. Na NT ne. Na vestine nwn serveru take ne.

Lec asi nejsem zrovna mainstream - kdysi davno (na jinem, v zapomneni a historii schovanem a taktez jiz nefunkcnim serveru) jsem sveho epickeho maga hral od prvni urovne s diametralne jinym familiarem jak vila (nebo kocka). Hodilo se mi to k RP, v boji byl takovou mouchou co na chvili nepratele zadrzela (nez padla). Nutno vsak konstatovat ze neslo o server kde bylo vse nastavene podle super-uber prasackych power buildu. Kde i cross-class maxovana schopnost (jako odstranovani pasti) byla pouzitelna - ne jako na NT, kde maxovany cross class odstranovani pasti je na 15. urovni vyuzitelny pro odstraneni pasti v dungu pro lvl 1-3.

porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.

Reply with quote  

PostPosted: 16:13 25. Jun 2014 
Urozený
 Profile

NT je holt nastavená podle horní laťky. Ti co powerbuildit neumí se buď přizpůsobí nebo pomřou ale to je normální princip evoluce.

Reply with quote  

PostPosted: 22:00 25. Jun 2014 
Obyvatel
 Profile

sandoftime wrote:
NT je holt nastavená podle horní laťky. Ti co powerbuildit neumí se buď přizpůsobí nebo pomřou ale to je normální princip evoluce.

Promiň ale u serveru, který se rádoby honosí zaměřením na rp je to trochu přes čáru. To že to takhle rozmázneš tady mě až trochu děsí... :wall: :wall: :wall:

Reply with quote  

PostPosted: 22:13 25. Jun 2014 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Leč tak se TH tváří a Kválík to jako vždy vystihl přesně...

Reply with quote  

PostPosted: 13:12 27. Jun 2014 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Dragon Soul wrote:
Promiň ale u serveru, který se rádoby honosí zaměřením na rp je to trochu přes čáru. To že to takhle rozmázneš tady mě až trochu děsí... :wall: :wall: :wall:

Lekce první. Cokoliv napíšou místní rozumbradové ber s rezervou, než se nad tím zasměješ.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

Post new topic Reply to topic  [ 3210 posts ]  Go to page Previous  1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188 ... 214  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]