|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
nomis_b
|
Post subject: Re: Práca u Sirina Azharovho knaza Posted: 07:42 19. Jun 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
A sakra.. no nemel by to shanet neustale. Mela by tam byt celkem slusna sance, ze nechce sehnat nic, kdyz se quest dokonci ! setkal se nekdo s takovou opovedi?? Mela by byt vetsi sance, ze nebude znova chtit neco jineho, plus sance, kdyz s nim zacnete dialog, ze nic taky nechce je relativne velka. sakra. asi budu muset pozadat nejakeho DM at me tam prenese a ja si to budu moct vyzkouset ve hre.. pekne idiotsky se to ladi, kdyz si to nemuzete vyzkouset sami. Jinak umisteni rozhovoru kco o to bude zadat je vcelku jednoduche, kdyz se ti to nezda, a bude vas vic, Rejty to urcite muze prenest o jedno NPC dal.. treba k nejakemu vasnivemu druidovi sberateli ovoce 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Práca u Sirina Azharovho knaza Posted: 09:17 19. Jun 2008 |
|
|
to samý ta moje zkušenost, shání a shání, ale nic nevykupuje... PS: nech si nainstalovat testovacího výkupníka k vám dolů do pekla...  (už vidím jak se banda drowů hrne z průchodu a křičí: ang-ge-li-ka? mě-šíč-ček? 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Práca u Sirina Azharovho knaza Posted: 09:28 19. Jun 2008 |
|
|
Po tom, co jsem sehnal jiste rostlinky korenarce, tak potom uz nic nechtela, a to jsem se tam zastavil asi trikrat behem dvou hodin real. Takze to ze nic nechce funguje, aspon teda u korenarky.
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Práca u Sirina Azharovho knaza Posted: 10:02 19. Jun 2008 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
nomis_b wrote: Jinak umisteni rozhovoru kco o to bude zadat je vcelku jednoduche, kdyz se ti to nezda, a bude vas vic, Rejty to urcite muze prenest o jedno NPC dal.. treba k nejakemu vasnivemu druidovi sberateli ovoce  Tak to musí byť fakt nepraktické, keď sa ti to hneď po vytvorení nedá vyskúšať. Ale fakt, proste sa mi to moc nezdá, aby kňaž zháňal bylinky. Vieš, ono by nevadilo keby chce "občas" aj bylinky, ale to napríklad o jeho povolaní moc nevypovedá. Intenzívny príjem byliniek, priam ako na bežiacom páse, by potrebovala trebárs kuchárka či pekárka do svojich koláčov, možno nejaký znudený ,maškrtný pulčik, ktorý nevie čo s peniazmi... Možno by to nemal byť kňaz kto ponúka questy, ale napríklad tí lvl majstri, ktorí by mohli ponúkať limitované množstvo a obtiažnosť Q. za lvl...ale viem, s tým je viacej práce
_________________ Sinta
http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Práca u Sirina Azharovho knaza Posted: 10:32 19. Jun 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
No lidi co to vykupuje je vice, Nevim kolika lidem to Rejty do dialogu protalcil.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Práca u Sirina Azharovho knaza Posted: 10:34 19. Jun 2008 |
|
|
DenGrasse wrote: to samý ta moje zkušenost, shání a shání, ale nic nevykupuje... PS: nech si nainstalovat testovacího výkupníka k vám dolů do pekla...  (už vidím jak se banda drowů hrne z průchodu a křičí: ang-ge-li-ka? mě-šíč-ček?  jak to myslis?? jako ze rekl chci treba tresne, ale kdyz si prisel s tresnemi, v dialogu bylo porad chci tresne, ale kdyz si dal prodat , tak je nevykoupila a rikala ze u sebe nic nemas?? je treba mozny, za na serveru sou 2 druhy tresni.. prosim o upresneni.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Práca u Sirina Azharovho knaza Posted: 10:39 19. Jun 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Hmm.. temnej drowý mág v Azharově chrámu, no jesli tě tam někdy DM hoděj tak to fot 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Práca u Sirina Azharovho knaza Posted: 10:51 19. Jun 2008 |
|
|
Krata wrote: Hmm.. temnej drowý mág v Azharově chrámu, no jesli tě tam někdy DM hoděj tak to fot  Samozrejme s jinou posavou, ze  ale kdybych tam sel bez oznameni, tak by se na me povrchnani sesypali, co ze tam delam, kdyz mam postavu v podtemnu, ze je to vynaseni OOC veci, ze si mapuju teren atd .. 
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Práca u Sirina Azharovho knaza Posted: 16:08 19. Jun 2008 |
|
|
nomis_b wrote: Krata wrote: Hmm.. temnej drowý mág v Azharově chrámu, no jesli tě tam někdy DM hoděj tak to fot  Samozrejme s jinou posavou, ze  ale kdybych tam sel bez oznameni, tak by se na me povrchnani sesypali, co ze tam delam, kdyz mam postavu v podtemnu, ze je to vynaseni OOC veci, ze si mapuju teren atd ..  Ze tys delal ty qesty jenom abys mel ted kryti pro svoje OOC spehounsky a mapovaci aktivity  ?
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Práca u Sirina Azharovho knaza Posted: 17:52 19. Jun 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Sakra Zyga mlč.. úplně ničíš naše plány, to ještě nikdo neví že sme s Bersem a Igorem byli dohodlý už před wipem že je zotročíme až něco zjistěj o hořejšku Ted by mě zajímalo kdo to veme vážně 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|