|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Theogil I
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 12:40 11. Aug 2014 |
|
|
karolina wrote: To by mě přišlo, kde jste na informaci o partě o 5ti členech přišli. Z vlastní zkušenosti? Za sebe můžu říct, že to je pravda, přepracované dungeony z ST se ve dvou dají, nové dungeony se suprbossy na závěr - za mě minimálně sehraná čtyřka, jinak to někdo vždycky odskáče.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 12:56 11. Aug 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
karolina wrote: Dragon Soul wrote: Nerad ale souhlasím s tím že nutit hráče do existence v partě ještě k tomu o pěti členech, to mi taky příjde trochu mimo. To by mě přišlo, kde jste na informaci o partě o 5ti členech přišli. Ze by nastavenim dungeonu? Dle meho je treba 4 postav - a na tuto ctverici je vetsina dungeonu stavena (tank, dmg. dealer, suport, lecitel). Ve trech je to o usta a dungy neprojdes. Jiste, mas-li dostatecne dobry build, tak muzes neco projit i ve dvou. Lec sama, Karolino, vis ze dva jsou malo.
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:47 11. Aug 2014 |
|
|
Souhlas s Barbarem 321. Stará Thalie měla nějakou logiku která sama už podporovala RP hru . Ivory na ST byla nejkrásnější a nejmalebnější vesnice ze všech českých serverů. Malebnost bylo to na co ST chytala hráče. Další byla logika. Ta prostě chybí např : ihned za lesem mírného pásma se ocitnete uprostřed rovníkového brazilského deštného pralesa. O současné Ivory nebudu raději ani psát . Velmi se mi ale líbí hudba , vzláště ta středověká , asi stažená z EU, ale je dobrá. Chybí mi jakákoli těžba přírodních surovin , hlavně obyčejný sběr lesních i lučních či polních plodů. Snad by to nemělo být nějak složité. Samozřejmně chybí i Craft. Na závěr , jsem rád že tu mohu hrát, i když bojím se za několik týdnů , nudy.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 14:01 11. Aug 2014 |
|
|
jachyme nudy se neboj. kupodivu jsem se ja docela chytla a na nudu si nemuzu stezovat , bavi me to. a to ze zacatku se mi to vubec nelibilo ty zmeny a tak trpelive cekam na craft ze se jeden aspon zabavi a zase bude hledat kde co sebrat, vytezit a tim pak poroste i obchod a dalsi rp.
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
Lidda
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 12:34 22. Aug 2014 |
|
|
Neslo by udelat, aby mela kazda nova postava automaticky zapnuty Stinovy zraneni? Je to takova drobnost, na kterou se da lehko zapomenout a bohuzel to pak stoji xp. )-:
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 12:49 22. Aug 2014 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Blbě. Protože je to záměrně nastavený tak, aby ve výchozim nastavení byly vypnutý.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Lidda
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 12:24 29. Aug 2014 |
|
|
Ze se da ke zlobrimu bossovi dojit jen s klicem z low bosse.
Nizkej lvl co to ustrili aniz by po nem ten mag sel odejde s lootem, trofeji a klicem zatimco vyprava, ktera se doopravdy chystala az dolu je v prdeli. >.<
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:24 30. Aug 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Osobně mi vadí velký počet ras na Thalii. Proč?
Každá rasa má své sepcifika, které ji dolišují od jiné. Na jedné straně originalita, na druhé straně systém pak brání vznikání vazeb, pocitu sounaležitosti v RP světě. Méně ras, by umožnilo stavět silnější příběhy. Takhle se rozmělní třecí plochy mezi rasami do homogení směsi, která v konečnémdůsledku vede k tomu, že vlastně rasy jsou kotraproduktivní k pestrosti.
Jak sí má mít trpaslík dobírat elfa, když ho daleko vice může stvát 8 dalších ras?
Podle mne by byla cesta ven při zachování ras.
Etalonem pro tvorbu postav je člověk.
Odvozenými vzory jsou trpaslík, elf (už ne ani gnom a hobit)
Proč by měly být rasy vyrované s člověkem?
Víly jsou malé a slabé, obsah mozku je menší atd... Vila ma 8 kilo, clovek 70, pokud by jsme respektovali skutecnost pak víla ostane postihy Sila - 6 (2 základ), Odolnost -4, Dexterity +2 (křídla nejsou v jeji vaze už vyhoda jako u mouchy), i kdyby jsme nechali sociální skilly na urovni cloveka, již jich nebudou armády.
Příroda nenaděluje všem vyrovnaně, je vybíravá. Pojde přirozeným výběrem vrátit Thalii punc temného středověku. ted je to ZOO.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:31 30. Aug 2014 |
|
|
Krysak wrote: Osobně mi vadí velký počet ras na Thalii. Proč?
Každá rasa má své sepcifika, které ji dolišují od jiné. Na jedné straně originalita, na druhé straně systém pak brání vznikání vazeb, pocitu sounaležitosti v RP světě. Méně ras, by umožnilo stavět silnější příběhy. Takhle se rozmělní třecí plochy mezi rasami do homogení směsi, která v konečnémdůsledku vede k tomu, že vlastně rasy jsou kotraproduktivní k pestrosti.
Jak sí má mít trpaslík dobírat elfa, když ho daleko vice může stvát 8 dalších ras?
Podle mne by byla cesta ven při zachování ras.
Etalonem pro tvorbu postav je člověk.
Odvozenými vzory jsou trpaslík, elf (už ne ani gnom a hobit)
Proč by měly být rasy vyrované s člověkem?
Víly jsou malé a slabé, obsah mozku je menší atd... Vila ma 8 kilo, clovek 70, pokud by jsme respektovali skutecnost pak víla ostane postihy Sila - 6 (2 základ), Odolnost -4, Dexterity +2 (křídla nejsou v jeji vaze už vyhoda jako u mouchy), i kdyby jsme nechali sociální skilly na urovni cloveka, již jich nebudou armády.
Příroda nenaděluje všem vyrovnaně, je vybíravá. Pojde přirozeným výběrem vrátit Thalii punc temného středověku. ted je to ZOO. +1
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:35 30. Aug 2014 |
|
|
Bohatě by stačilo u všech zvláštních rad vyžadovat životopis předem, jak to bývalo na ST.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:42 30. Aug 2014 |
|
|
Myslíš výběrový řízení na zvláštní rasy, jako to bylo tenkrát? Jakože Storyteller napíše "máme volné místo 2 aasimarů a 1 tieflinga" - a čeká se na nejlepší životopisy?
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:43 30. Aug 2014 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
A kde máš členy týmu, kteří tohle zařídí? Momentálně ani nevím komu zaslat životopis, kdybych zakládal novou postavu.
_________________ .
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:44 30. Aug 2014 |
|
|
J.F.Payne wrote: Myslíš výběrový řízení na zvláštní rasy, jako to bylo tenkrát? Jakože Storyteller napíše "máme volné místo 2 aasimarů a 1 tieflinga" - a čeká se na nejlepší životopisy? Něco takového.... nebo by se prostě přijímali jen ti skutečně dobře napsaní. Ad Nalk) To je zase fakt....
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:45 30. Aug 2014 |
|
|
Krysak wrote: Příroda nenaděluje všem vyrovnaně, je vybíravá. Pojde přirozeným výběrem vrátit Thalii punc temného středověku. ted je to ZOO. By mělo podtemno vychcípat. Život bez slunce je dlouhodobě neudržitelný. Každej tak maximálně 10 hp, permasrmrt pro všechny... jakej je to středověk, když nám tu rotujou lidi přes chrám. Heal? Zapomenout. Magie? Čaroděje žít nenecháš! Když už, tak už.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:53 30. Aug 2014 |
|
|
Nalkanar wrote: A kde máš členy týmu, kteří tohle zařídí? Momentálně ani nevím komu zaslat životopis, kdybych zakládal novou postavu. Zkus poslat mně. Jsem sice jen DM adept, ale zkusím ti to ohodnotit a dám to ke schválení. PS: je zde topic na spam.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|