Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 23:38 27. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 38 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject: Re: Něco málo z NWN tisků
PostPosted: 10:15 19. Jun 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Numero dycky rad psal, pise a psat i bude. Nic proti, ma vyborne postrehy...akroat lustit jeho text je pro me jako dis.. docela zahul :mrgreen:

Jeden detail byl opravdu fajn. Podtemno bych asi moc neresil, Je to jak to je...fyziku realnyho a fantasy sveta nemusi tvurci brat jako srovnatelnou. Za chvili by sme se dostali do neprijemnych detailu, kdy jaka postava pojde dusledkem nekolika letemu horeni prepadenych karava na farem (smok atd) = kravina.... => krapet selskyho rozumu tam je...To ze nesedej fakta znalcu, ... :roll:

Bohuzel, ale musim souhlasit s narazkou na tym. Tim nechci nikoho urazit, ani snizovat neci praci, ale mam za to, ze tech kterych se to tyka o tom snad vedej. Nechci tu vyvolavat pohorseni ( + zvyraznovat se na BL).

K nalepkam rypalu, bych napsal jedine: BL - kdo tusi, tusi asi zpravne, kdo nevi oc de, nepotrebuje vedet oc de.

Rad bych zvyraznil postoje tymu. NA foru tady, opravdu muzeme psat svoje nazory se svymi argumenty. Malo kdy se povede prosadit napad, mylsenku atd - (spis zapor). Nikdy sem ve hre nepoznal ovlivneni DM vzhledem k nazorum na foru at sem psal co sem psal. Sice to nekdo muze brat jako jasnou vec (samozrejmost), ale ja si toho cenim. Dalsi vec je, ochotnost (dle moznosti jedincu) rozebrat probllem a dloouze diskutovat na urovni, nekdy.

Ve vysledku: Jako clen tzv BL, mam notorickou nutnost ke vsemu psat svuj (JENOM SVUJ) nazor. Je spousta veci, ktere neuznavam. Prace tymu si cenim, jako kazdej (musim dodat: i tech co uz nejsou cleny). Bohuzel, nektere reakce ze stran zastupcu tymu, mi prijdou arogantni, nespravne atd. Dodatky typu nic ve zlem mi osobne dohani k usmevu ( nic proti tem co ji pouzivaji, sry, nic ve zlem :roll: ) atd atd atd. Takze nic zavazneho Numero nezminil. Jen doufam ze zmineny Kirros nema nic spolecneho s moji osobou :D - kdyby ano, rad bych vedel oc slo abych se moh ponaucit z chyb.

EDIT: K padreho obrazku - docela umelec :D jenom bych asi raci delsi vlasy :D , ale nenakreslil bych ztoho ani carku...

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 10:28 19. Jun 2008 
Bůh
 Profile

Kirros je jinej acount, naše bývalá maminka :) .. ten obrázek je pěknej, zajímavý je že se kvůli tomu Labir rozčiloval když má na úvodní stránce skoro to samé, jen tam má slečna přes sebe ještě přehozenou průhlednou roušku :)

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 16:56 20. Jun 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Dobre. S Numerem v leccems nesouhlasim, ale to je asi tim, ze jsem s ni v osobnim kontaktu zpravidla nedokazal najit spolecnou rec. Ja, potizista a nechutny flamer, vidim ale podstatny rozdil mezi flamy mistnimi a mezi temi, pro ktere jsem byl na Equilibrii odsuzovan.

Mistni Atmosferu totiz povazuju za mnohem komornejsi. Kazdy s kazdym se tu pomalu zna osobne a lide si pak dovoli druhemu rict (napsat) mnohem vic, protoze proste vedi, jaky je a vedi, ze to ten druhy ustoji.
Alespon pro me je tu zkratka jina kultura vyjadrovani. Nechodi se tu kolem horke kase, nenaznacuje se, co chci rict, ale proste se to natvrdo rekne. Ano, na prvni precteni to musi vypadat otresne, ale imho to ma za nasledek mnohem uvolnenejsi klima.

Je tu narazka na vyjadrovani clenu teamu, coz je mireno nejspis i na me. Ano, je to vlastne to, co pisu vys. Snazit se o nejake pokrytectvi a kultivovany projev, to je neco, co shazuju proste pokazdy, kdyz mam moznost. Mam dost podobneho zpusobu vyjadrovani v profesnim zivote a prici se mi, zavadet ho i ve chvilich relaxu.

Nikdy mi navic nesedelo, chovat se nejak povysene protoze delam neco vic, mam lepsi auto, nadrzenou sekretarku nebo kdovicojeste. Jasne, team by se tu mohl zacit chovat zpusobem ,,Toto je rozhodnuti vedeni, ktere nesmi byt diskutovano, ani nijak komentovano", ale sakra proc si hrat na neco, co nejsme (nebo ja alespon nevidim, ze by byla mistni parta nejakou megakorporaci)?

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 17:04 20. Jun 2008 
Libovej frajírek
 ICQ  Profile

kucik wrote:
...

No v podstatě to samý sem se snažil napsat :)

Reply with quote  

PostPosted: 18:40 20. Jun 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
Me se mistni atmosfera, ze nekdo vylozene treba nadava na tym libi. Proste mam pocit, ze se tu da nad cimkoliv diskutovat. Je sice pravda, ze ne vzdy se uspeje, ale treba Darien nez odesel chtel, aby na serveru byly obchodnicke questy, Rejty rekl proc ne, ja sem se do toho vrhl a na serveru jsou.
nerikam, ze je to zrovna rychle.. je to pres 2 mesice(??) po tom co se vznesla otazka, ale opravdu kdyz to ma hlavu a patu tak se tady da leccos zmenit. To je to co si cenim. A to se samozrejme tyka i realii sveta atd..

Reply with quote  

PostPosted: 16:03 24. Aug 2008 
Měšťan
 Profile

Je to smutne ale s Numerem musim taky souhlasit v NWN se pohybuju jiz pres sest let a takovejch veci je na Thalie v posledni dobe vic a vic ale skoda otom psat.
Stejne se vzdy na foru spatny nazor odstrani do kose autor se schazuje a pak se text obrati proti a nakonec se v danem tematu zacne resit uplne neco jineho at se odvrati zrak od choulostivejch veci.
Ale hraci maji dve moznosti otupet se a brat vse jak nam tvurci predhazujou pod nos a nebo skonci jak jiz velka spousta hracu ucinila.Je opravdu smutne kdyz vidim jak NWN scena upada kdyz vidim jak upada neco co me a spouste jinem lidi delalo radost. :?:

Reply with quote  

PostPosted: 17:19 24. Aug 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Ja s tim plne souhlasim. Je to tu strasny. Kazdou chvili nekdo vyhodi do kose nejakej muj oblibenej flame a ja ho pak nemuzu najit, abych se kochal svou krasnou skladbou vet.
Jenom si to predstavte, vcera jsem na forum teamu napsal jednu trochu ostrejsi vetu a Rejty, ten zmetek, mi za to naparil tejden domaciho vezeni, takze ted musim sedet u PC a spamovat forum, protoze na truc nebudu delat v toolsetu.
Ale nebojte, ono se mu to vsechno vrati. Poradil jsem totiz Sorrowovi, aby mu nalil do piva projimadlo.
Taky souhlasim, ze nwn scena upada. Zrovna vcera mi upadl balik CD s NWN na zem a jeste se na to rozlilo kafe, takze to uz je uplne zabity.
:cry: :cry: :cry:

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 21:47 24. Aug 2008 
Libovej frajírek
 ICQ  Profile

RES wrote:
Stejne se vzdy na foru spatny nazor odstrani do kose autor se schazuje a pak se text obrati proti a nakonec se v danem tematu zacne resit uplne neco jineho at se odvrati zrak od choulostivejch veci.

Je to bohužel tak, v jednom nejmenovanym flejmu sem se dožadoval vysvětlení od jednoho nejmenovanýho hráče aby odůvodnil svůj názor... flejm přes několik stránek a co čert nechtěl, dotyčnej vůbec nereagoval a pak se to snažil odvrátit na něco jinýho, no a nakonec se to zamklo a hodilo do koše :(

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 38 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 1 hour [ DST ]