|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|
Author |
Message |
nomis_b
|
Post subject: novy zpusob nakupovani Posted: 17:42 22. Jun 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Sem si neco zkosel v obchode koupit a udelal sem relog. Bohuzel byl jsem blby a neodlozil vec na zem, protoze relogem se mi dana vec z inventare ztratila a tusim, ze to bylo i nahlaseno obchodnikum jako odcizena vec ( pokud ten skript chapu spravne). Sice se mnou jeste porad obchoduji (je to ma 2 vec, prvni sem ztratil stejne diky restartu), ale jen dopredu chci ostatni upozornit, at v obchodech pokud mozno relogy s vecma z obchodu (tema s napsanou cenou v nazvu predmetu) u sebe nedelaji.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: JSOU nebo NEJSOU HÁZECÍ ŠIPKY ? Posted: 21:02 22. Jun 2008 |
|
|
Házecí šipky se mi podařilo nakoupit pouze při vzniku postavy v prvotním obchodě. Nenašlel jsem je ani v Karathe, ani v Ivory. Jsou někde ke kupi ?
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: novy zpusob nakupovani Posted: 21:26 22. Jun 2008 |
|
|
Je mozne, ze sa na ne tiez zabudlo  , v novych predelanych obchodoch uz budu. Takze poprosim este chvilu strpenia.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: JSOU nebo NEJSOU HÁZECÍ ŠIPKY ? Posted: 23:08 22. Jun 2008 |
|
|
monstera wrote: Házecí šipky se mi podařilo nakoupit pouze při vzniku postavy v prvotním obchodě. Nenašlel jsem je ani v Karathe, ani v Ivory. Jsou někde ke kupi ? Ja sem je u nas dole nasel, ale zase treba v charaxssu se mi este nepovedlo objevit normalni bic.
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: novy zpusob nakupovani Posted: 23:34 22. Jun 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Taky me stalo to stalo nekolik tejdnu usilovnyho urgovani, nez je tam liuk dal. Daanri se uz ale pry blizi do finale, takze budou coskoro.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: novy zpusob nakupovani Posted: 10:46 23. Jun 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
pak jen este hvezdice, nejak nejsou..., predpokladam, ze budou casem... 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|