|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
DenGrasse
|
Post subject: forum refresh Posted: 10:24 24. Jun 2008 |
|
|
Chtěl bych se zeptat, nešlo by udělat že když je člověk přihlášenej do fóra, bude se mu dělat automaticky refresh dokud se neodhlásí? já ho mám otevřený skor celej den a neustále se znovu přihlašuju...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: forum refresh Posted: 10:29 24. Jun 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
To se ti to samo odhlašuje? Zkus používat doménu .cz ( http://thalie.pilsfree.cz/forum/), pak by se to odhlašovat nemělo. edit: Jo a zaškrtnout si samozřejme neustálý přihlášení.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: forum refresh Posted: 13:45 24. Jun 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
no mě se to odhlašuje už i na doméně .cz Ještě nedávno to šlo normálně, ale najednou to blbne. Nastavení sušenek jsem neměnil
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: forum refresh Posted: 13:50 24. Jun 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Me to treba blbne porad. Nikdy mi to neslo a stejne i po zaskrtnuti prihlasovat automaticky musim dole kliknout na prihlasit. Mozna je to mou ohnivou liskou, ale uz sem si na to nejak zvykl. Kdyby to vsak slo nejak zmenit, tak protestovat nebudu 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: forum refresh Posted: 13:52 24. Jun 2008 |
|
|
Mě to ve Firefoxu taky odhlašuje, v Opeře to jede v pohodě  Opera rulezz 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: forum refresh Posted: 13:56 24. Jun 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
mám operu a taky to funguje
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: forum refresh Posted: 14:04 24. Jun 2008 |
|
|
aha, takže firefox bez šance... chudák krokodýl, von se tak těšil... 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: forum refresh Posted: 14:13 24. Jun 2008 |
|
|
taky používam operu a nikdy mě to nedhlásilo samo 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: forum refresh Posted: 14:14 24. Jun 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Já teda používám standartní mozillu (předchůdce firefoxu) a naprosto bez problému. Navíc podle mě má pořád pohodlnější ovládání než firefox. http://www.seamonkey-project.org/
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: forum refresh Posted: 14:18 24. Jun 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
já taky používám mozzilu a nejde to, nevím čím to je.
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: forum refresh Posted: 14:25 24. Jun 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Hm, jenze ja tu svoji ohnivou lisku mam tak rad.. a ted sem si schvalne nainstaloval 3, nejnovejsi asi tyden a stejne mi to nejde.  Fnuk fnuk 
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: forum refresh Posted: 14:27 24. Jun 2008 |
|
|
Tak jdu lobovat za Operu  + má spoustu funkcí (gesta, záložky, mail client, rss, obnova při nechtěnym zavření) + zabírá o dost míň paměti než firefox + nejrychlejší načítání stránek Na těch gestech myší se stanete hodně rychle závislý  Teďka vyšla nová verze 9.5 http://www.opera.com/download/index.dml ... ws&local=y
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: forum refresh Posted: 14:36 24. Jun 2008 |
|
|
Lobbing za Internet explorer:
- je pomaly - proti nicemu vas neochrani - rady se tam instaluje vsemozne tezko odstranitelne toolbary - skareda visaz - skoro nic nejde nastavit - zabira hafo pameti
+ mate ho pri instalaci Windows jako "bonus" + Existuje vlastne nejake plus?
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: forum refresh Posted: 14:41 24. Jun 2008 |
|
|
odolnost proti lobbingu: 100% - nemám administrátorská práva na svůj pracovní počítač... pročež mám bonusový internet explorer... ovšem po dvou letech jsem podplatil kolegu který mi naisntaloval Firefox, takže jsem rád že jsem rád a ani nedutám, o Opeře nepřemýšleje... (doma jí samozřejmě mám).
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: forum refresh Posted: 14:43 24. Jun 2008 |
|
|
nomis_b wrote: ... No jako další plus bych dodal, že nepodporuje standarty html... takže je to sranda když uděláš web podle standartů, Opera a Firefox to zobrazí správně a IE úplně rozjebaně. Např okraj 20px bere jako okraj 40px a největší bonus je ten že když vložíš stejnej obrázek v gif a png, tak ti u každýho udělá jinej odstín. Jo a málem bych zapomněl že je to výborná díra na viry 
|
|
Top |
|