|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Barbar321
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 12:05 12. Sep 2014 |
|
|
karolina wrote: Poslední verze stačí. Díky za info 
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 12:57 12. Sep 2014 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Infra
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:47 14. Sep 2014 |
|
|
Tyhle odkazy vidím prvně, ze zkušenosti vím, že na webu ke stažení nebývá aktuální verze. - Vypisované datum je většinou starší, než co je v novinkách. Takže pokud tam má být něco automatizovaného, asi to nechodí. Pokud na to teď koukám správně, tak vidím jako nejnovější pouze bardskou hudbu z 1. 2. 2014.
_________________ Valghloth - "Darkness from the dark."
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 17:33 14. Sep 2014 |
|
|
U konfigu a tlk nejsou data a odkazují na ty samé odkazy, co sem dal kucik
|
|
Top |
|
Infra
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 17:45 14. Sep 2014 |
|
|
Aha, toho jsem si nevšim. Tak to sedí, ale možná by to chtělo nějak zvýraznit no...
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 11:10 15. Sep 2014 |
|
|
Infra wrote: Aha, toho jsem si nevšim. Tak to sedí, ale možná by to chtělo nějak zvýraznit no... Co přesně zvýraznit? Že ty haky na webu označené ajko aktuální jsou aktuální?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Infra
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 17:29 15. Sep 2014 |
|
|
Ano, přesně to. Kdo stahuje prvně celé, tak mu je to jedno, ale když pak hledá aktualizaci, tak pravděpodobně(alespoň já) kouká na data a zrovna u těchto dvou není žádné datum. Pouze přibližná velikost konfiguráku a tlk, že patří do tlk. Tím pádem může dojít k doměnce, že se vlastně nic na nich nemění. Takže kdyby u nich bylo napsáno nejnovější, nebo něco v tom smyslu, tak by to usnadnilo aktualizování.
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 17:52 15. Sep 2014 |
|
|
Jenže o bych pořád přepisoval datumy, což mě moc nebaví. Proto tam nejsou. Zato jsou třeba v novinkách.
|
|
Top |
|
Infra
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 18:54 15. Sep 2014 |
|
|
To chápu. Proto bych je dal třeba tučně a poznámku vždy nejnovější - často se mění. Nebo něco v tom smyslu. Tak aby to docvaklo každému, kdo na to koukne, když hledá co je nového.
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 10:24 17. Sep 2014 |
|
|
Docela dost mi vadí geniální AI, která mě poslepu najde přes celou z těch velkých lokací, i když jsem jí zmizel z dohledu úplně jiným směrem.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
May
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 22:52 20. Sep 2014 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Vadí mi a myslím že mluvím za všechny že jsou lektvary a lékárny jen v duergaří čtvrti na povrchu je maj v prostřední lokaci centra dění v a sice v dolním městě na trhu my musíme běhat až do Hogolu.
|
|
Top |
|
Mourisson1
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 23:02 20. Sep 2014 |
|
Joined: 15:58 20. Aug 2012 Posts: 945 Location: Somewhere I belong
|
Dvě (mimochodem hodně hezky vyrobený) lokace navíc, není to jedno?
_________________ Luth'arth Tel'vien
Morn'ango et Hravanlómë - Jabkožrout a hlídací pes. Elrienavien - Nico Robin #2 Sithe'sarol - žádejte u svého lékaře El'thien Erume - “As above, so below” Lothias Telvunar Tarlen
|
|
Top |
|
NesQe
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 23:05 20. Sep 2014 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Taky sem nad tou leností uvažovala, ale pak mi došlo že by do Duergáří čtvrti nikdo nevlezl :3 a jestli May běhá až do Hágolu to se nedivím kdo ví kde až se nachází 
_________________ ------------------ =^.^= Titulovaná sekretářka Rodiny Zručných
|
|
Top |
|
Infra
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 00:43 21. Sep 2014 |
|
|
Upřímně, dole je velice dobré rozložení krámů a řekl bych, že centrum včetně banky je na jednom místě, což je výhodnější jak jedna cesta do duergaří čtvrti. Nevidím důvod, přesouvat lékárny do centra, to už bych pak mohl rýpat, jak to, že to nemáme nahoře taky tak jednoduché. Alespoň se do té čtvrti chodí častěji než jen pro šípy a lvlování. Podtemno je těžký zvykej si.
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
May
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 10:14 21. Sep 2014 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Hele koho jsem se ptala ten si stěžoval že musí až tam jako sice je úžasný že vím že existuje duergaří čtvrť ale běhat z jednoho konce hry na druhej kvůli životně důležitejm věcem se mi fakt nechce jelikož se pro ně běhá dost často. Na víc ani jeden z hráčů není v situaci kdyby mu to mělo vadit Infra v podtemnu nehraje a nepotýká se s tím momentálně. NesQa tu tráví celý dny a má čas na to tam běhat. A Mourison tu hraje krátce.
|
|
Top |
|