|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Rejty
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 13:53 24. Jun 2008 |
|
|
Lovec odmen je uz i v podtemnu.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 14:28 24. Jun 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Casem prijdou i alchymisticke suroviny, jestli teda neprozrazuju moc a ty by meli byt jak dole, tak nahore. Ale nam creeperum z dola to muze byt stejne jedno.. my mame radsi xp a koleckovani, nez nejake behani za bylinkama, proto se to zavadelo nejdrive nahore, aby mi to mohli otestovat, protoze dole bych si to musel testovat sam a ztratil bych pobihanim za bylinkama povest druheho nejvetsiho creepera Thalie 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 14:32 24. Jun 2008 |
|
|
nomis_b wrote: ... Tak nech bouchat summona a zatim trhej bylinky ne? Mi přijde jako když to hraješ poprvý 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 14:38 24. Jun 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
igor wrote: Tak nech bouchat summona a zatim trhej bylinky ne? Mi přijde jako když to hraješ poprvý  Aji by ses divil, proc mam v inventari tolik bylinek  jenze vony sou nektery pred zpracovanim priserne tezky!
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 14:42 24. Jun 2008 |
|
|
igor wrote: Tak nech bouchat summona a zatim trhej bylinky ne? Mi přijde jako když to hraješ poprvý  ... taky proto je až druhý... 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 21:52 24. Jun 2008 |
|
|
Jenom opet takovy poznatek: Korenarka v Ivory chtela donest cca 22 korenu echinacei. Mel jsem v baglu 21 ks zpracovanych, a asi 20 ks nezpracovanych. Po tom co jsem ji sdelil ze pro ni neco mam, vzala si tech 21 zpracovanych, a pote co jsem odpoved zopakoval vzala si ten posledni z nezpracovanych. Takze to je myslim potvrzeni nomisovi domenky, (viz prvni strana) aspon myslim Potom jeste chtela bodlak, a pak uz dlouho nic. Kazdopadne oboji jsou veci na alchymii, ktery teda nevim jestli tam maji byt, kdyz pry se alchymisticke q teprve chystaji(takze tomu nerozumim  asi) I kdyz proc by korenarka nemela chtit takove rostlinky, ze? Jeste k tem cenam, za tyto dva q jsem dostal docela dost penez, coz je pro meho alchymistu vynikajici financni injekce  ,pisu to, jen ze me odmena docela prekvapila (mile) a ve srovnani s napr. navstevou ivorskeho hrbitova a tabora skretu, myslim ze na penize porad vedou tydle q. Tak prave premyslim, jestli je to dobre nebo ne  Na druhou stranu, sehnat tydle veci, neni hned, takze je to asi dobre. To ja si jen tak premyslim, tak se do toho moc neopirejte 
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 22:07 24. Jun 2008 |
|
|
Myslim, že je to dobře. Aspoň motivace pro některý aby dělaly něco jinyho než vymlacovaly hromady monster, zvířat apod.
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 23:03 24. Jun 2008 |
|
|
Jo ty stacky to fakt bere jen prvni, treba vymyslim i neco propracovanejsiho, ale je to dost o hubu. Jako treba kozesnik ted vykupuje kuze normalne vsechny, ale sjednoceni najiti vice stacku + odpocet + kdyz je posledni znici vec a prepni na dalsi je tezky na odbugovani, ale budu se s tim snazit neco udelat. Btw v dialozich pribyla otazka kolik vam za danou vec da a taky rekne kolik veci od daneho druhu by chtela.
Jinak otazka: Uvitali byste, kdyby se vas zeptala korenarka, zda chcete prodat rostlin mene?
Jo a ohledne tech alcyhmistickych veci: Proste sem dostal nazvy predmetu. Ja opravdu nejsem nahore kazdej den, abych vam to tam vysbiraval, takze je mozny, ze jsou veci i na jidlo a zaroven na alchymii. Jestli to nikomu nevadi, ze to tak je, tak to tak zustane. Alchymisticke veci se budou vykupovat brzo, ale sou rozpracovany jeste i novy veci.
Ad cena: Bavil sem se s Rejtym a cena se menit nebude. Neni vzdy jednoduchy sehnat danou bylinku, Q se diky timeru nedaji koleckovat, takze dosavadni stav je shledan jako vyhodny.
PS: uz posledni otazka: Co si myslite o ziskani xpu u takovychto Q ? me by se libila myslenka treba 1-3% zlata (rozumej: kdyz dostanes 1000gp ziskas navic i 10-30xp ). neni to moc, ale potesi to. Stejne by se ty Q nemeli dat koleckovat a ty procenta jsou nizke. Neda se ani udelat ty beres prachy, ja xpy - jako predavani hracema, protoze je to vyhodne pro kazdeho hrace. Ale to samozrejme jen u obchodnika, alchymisty a take u lovce odmen. U kozesnika by mi to prislo zbytecne pridavat. Tam je dost xpu z monster a nekdy ty kuze vydelaji nekolkrat vice nez loot.
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 08:35 25. Jun 2008 |
|
|
Jestli k tomu muzu jako hrac neco rict: To ze to vybira zpracovany, neni zas az takovej problem, ta minutka, dve, nez si ty veci zpracuji nikoho nezabije. To ze rekne kolik za to da je supr. Aby se ptala jestli chceme prodat mene rostlinek, to si myslim ze je zbytecna prace, uz na zacatku vim kolik chce-pokud mam mene koupi vsechno a dal shani zbytek, pokud mam vic tak je to jasny, a pokud ji nechci prodat tolik kolik chce, tak si to rozdelim a treba na moment odlozim. Co se tyce vykupovani alchymistickych veci, s tim ja samozrejme problem nemam(naopak jsem rad) napr u korenarky, me to prijde logicke ze je chce. Cena-pokud to ma postavu ovlivnit k tomu, aby misto neustaleho zabijeni  obcas radeji neco sehnala, tak je to urcite v poradku. Q tam nejsou porad, a jak pises, nahodne se regeneruji, a ta odmena je dosti motivujici ke splneni ukolu. Me ta odmena jen mile prekvapila. Tech par xp je docela dobrej napad, pokud to bude jen takova troska, tak to urcite nic neovlivni, a kazdeho to potesi. Na druhou stranu, i kdyz tam ty xp nebudou tak se nic nestane, ale pokud to neni moc prace a schvali se to, tak jedine dobre. Tot asi vse 
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 09:34 25. Jun 2008 |
|
|
nomis_b wrote: ... to že u kořenářky vykupujou alchymistický ingredience mi nepřijde divný, záměr byla třeba jinej ale Rejty to vystih s přiřazením k NPC... takže to bych nechal bejt. Tim pádem je taky zbytečný zavádět alchymistický questy, protože už zavedený sou. Zkušenosti za to donesení mi přijdou zbytečný, dostaneš časový XP při hledání a za víc to nestojí, nemusíš nic odhalovat ani podstupovat velký nebezpečí. To snížení ceny jsem navrhoval poté, co si mi dvakrát po sobě řekla o 19-20 třešní a vysypala 1000 zl. to mi přišlo vzhledem k obtížnosti přemrštěný. Nicméně, jsou i další věci, který se tak lehko nesháněj, takže proč ne. Počet zadavatelů bych nerozšiřoval, maximálně v Karathě ještě 1. Pokud to zůstane na takovýhle úrovni, nic to neohrozí. Výkup menšího množství a rozšířený dialog - souhlas s kazem.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 10:09 25. Jun 2008 |
|
|
ALchymisticke vykupy pribudou a to ze dvou duvodu: 1.) obchodnik(korenarka) negeneruje vsechny mozne bylinky, co na Thalii existuji, bylo by to vuci ostatnim bylinkam nefer. 2.) Uz to mam stejne rozdelany, tak to nebudu hazet do kose  EDIT: Uz je to udelano, uz je to hotovo. Uz jen rozdat vykupy NPC. A opravdu by ty ingredience prisli zkratka: je jich pres 2x vice, nez bylinek. 
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 13:04 25. Jun 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Rejty wrote: Ve velkych mestech se usidlili vyslouzili lovci odmen nabizejici odvaznym dobrodruhum praci za nemale penize. hmm po dvouhodinovym hledani jsem dospel k zaveru, ze bud karatha neni velky mesto anebo je kozesnik lovec odmen ale nevylucuju, ze hledam spatne, i kdyz uz nevim kde jinde nejlogictejsi by mi prisla hospoda, ale prolezl sem snad uplne vsechno co se dalo edit: zapomnel sem samozrejme na moznost, ze terner neni odvazny dobrodruh a proto mu nikdo nic nenabizi 
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 13:14 25. Jun 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Tiez som toho bastarda nemohol najst, ale moja rozviedka to urobila za mna.. v Karathe je.. aj ked to teda nieje ziadna vyhra lebo o tych veciach co po mne chcel som vzivote ani nepocul 
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 13:15 25. Jun 2008 |
|
|
Napoveda: Lovec kozichu (ci kozisnik) hleda vice kuzi stejneho tipu a jde o bezne trofeje. Lovec odmen hleda jen jednu vec, zato ale nejakou hezci. Snad moc nevyzradim, ze se jedna treba o lebku stareho licha, supiny ze zlateho draka a pod. Napoveda: Dialog o tom ze neco hleda muze byt klidne skryty uprostred jinych dialogu. Hlavne nehledej NPC se sviticim napisem nad sebou "lovec odmen". (divil bych se ze by to Rejty udelal az tak viditelne  ) osobni TIP: podle hradeb bych cekal, ze Ivory uz je taky mesto. Na prohledani je urcite mensi, zkus zacit hledat tam. PS: Veci na vykup pribyva, co takhle lidem nabizejicim nejake ukoly zmenit barvu jmena? Treba jako ucitele maji zelenou, tak tihle by meli treba fialovou ? Je to dost OOC, ale zase kdyz clovek prijde do jineho mesta, tak se ihned zorientuje, co by se dalo delat. Ale je sance ze uz to tady bude trochu jak v duhovem mestecku  takze by to chtelo nejakej jednotnej koncept, jestli to ma cenu zavadet. Co ty na to Rejty? EDIT: to Neithan: Je jich dost, treba casem bude hledat neco co vis kde zije a budes velice spokojen s odmenou. Btw pobihani za bylinkami velky lvly nezabavi, ale tohle je myslim zajimave pro fsechny. A nejdena se jenom o vylozene nesplnitelne ukoly. Holt lovec si ty slabsi veci ulovi sam, hleda jen veci, co mu do sbirky chybi. 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 13:30 25. Jun 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Já bych je nebarvil. Vtip je i v tom, najít je. Mimochodem co udělat lovce persistentního, aby byl trošku dlouhodobější? Navíc bych tyhle questy, za které bude asi i dost zlata a xp udělal trošku opatrnějc. Kdyžtak napíšu na ICQ.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|