|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Neithan1
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:07 23. Jun 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Rad by som podakoval drowskym spionom, ktori sa nevalali smiechom pri pohlade na nasu podarenu expediciu.
+Skutocne rad by som podakoval Nomisovi za ozivenie sveta pomocou pevnych Q.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Freddy
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:36 24. Jun 2008 |
|
|
Ha! Tady se hrnou děkovačky tak rychle že nestíhám reagovat, Chtěl bych tedy poděkovat za pozdně noční až ranní delší questík z neděle na pondělí do sídla kultistů hlavně přítomnému DM za hezky vymyšlený příběh a linii hry (efektní vstupy éterického ducha!  ) a dále všem přítomným hráčům za RP hru ,obzvláště Shifterovi za jeho charismaticky zahraného Marice Asena . 
_________________ Šermína Prstokládková
BON PARI Filled hard boiled candy with fruit flavours.
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 17:31 25. Jun 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
Díky Phantorisovi (Adelath Podkova), Pivasovi (Arimus blablabla) a v pozdější fázi i Jonnymu (Nathan Smith) za dnešní SKVĚLOU  hru. Čekal jsem cokoliv, ale tohle opravdu ne, jsem z toho úplně na větvi!!! Jestli ještě od někoho uslyšim kecy, že se nemůže zabavit na serveru bez DM, tak si dám tu práci a dojedu mu rozbít hubu  Taky díky DM za krátkodobej vstup a úpravu přesvědčení, bylo to opravdu na místě. Jen škoda, že nemohl vydržet dýl, protože to co následovalo po odvedení zdémonizovaného kněze do chrámu jsem ještě nežral. 2Pivo: Ty šmejde, dlužíš mi metr piv, teď asi přišla "antidrowi" grupa o hodně silnej článek a navíc se stalo tolik věcí, že to bude hlášení jak kráva  kdo se s tim má potom psát  Ještě jednou díky, dali jste mi (když nepočítám sraz) další impulz do života na Thalii a aspoň jsem se přesvedčil, že i na povrchu jsou hráči s velkým potenciálem do budoucna. Jen je blbý, že teď bych byl nejraději ve hře, místo abych sepisoval infa k řádu Díky celému teamu + Nomisovi za to co dělaj pro server, fakt jste zamakali! 2Freddy: A já tobě za skvělou půlčici, dokážes pobavit 
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:19 25. Jun 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
No ja sem chtel pridat dekovani celemu tymu Thalie, ze pro nas neco delaji. Kdyz s tim drobnem pomaham, uvedomuju si, jak za nami porad tajtrlikuji a nezamhouri ocka jen abychom si meli kde zahrat. Moc bych chtel podekovat rejtymu, ze ma nejaky uceleny nazor kam se svet ma ubirat a je akceschopnej kdykoliv odpovedet na sebevetsi blbost. Kucikovi, diky kteremu bych ty Q asi nedodelal, cele je po mne predelaval, aby slapali rychleji a fungovali jak maj Melvikovi, ze mame aspon jeden craft a ze v nem muselo byt prace Photterovy, za hratelne podtemno Daanrimu, za preposlani knizek o Drizztovi DM kum ze jde videt jejich prace No a z dalsima sem jeste nemel cest spolupracovat, ale moc se na to tesim. No a vsem preju, at u toho vydrzi a dockame se treba i tech dalsich craftu 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:36 25. Jun 2008 |
|
|
To Shifter a Pivas: Taky moc díky  byla to opravdu parádní hra a doufam, že se zase brzo potkáme. Jenom škoda, že jsem se akorát minul s Johnnym, ale už jsem potřeboval končit, ale přístě snad už nebudu muset zdrhnou  Jinak pokud jsem to ještě nikde nepsal, tak bych chtěl taky poděkovat celymu tymu(a všem kteří pro thalii něco dělají) a říct, že si moc vážim toho co pro nás, kteří jsme líní a chceme se jenom bavit, dělají bez nároku na jakejkoukoliv odměnu. A upřímně doufám, že Vám chuť do práce ještě dlouho, dlouho vydrží!!
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:33 25. Jun 2008 |
|
|
Také děkuji za skvělou hru.Toho podtemna je škoda.Na piva se **** dáme Tequilu P.S.Mám nádherný screen z chrámu  Velká děkovačka všem co makají a staraji se o Thalii. Dalši děkovačka za sraz.(moc si toho nepamatuji) A poslední velké poděkovaní patří DM(specialne pepa48)
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:54 25. Jun 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Jo pod to poděkování týmu se taky podepíšu 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:06 25. Jun 2008 |
|
|
To Pivas: Tak ten screen někam hoď
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
Brantenen
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 20:35 27. Jun 2008 |
|
|
Dekuji za hru posedlemu a vsem zucastnenym.
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:44 27. Jun 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
DÍKY DÍKY DÍKY!!! V poslední době mě thálie dostává víc a víc. Dekuji za dnešní hru Phanantorisov, konečně nebudu v řádu sám. Díky za šílené stvárnění šíleného mága Brantentenovi  a všem ostatním na které jsem zapoměl. Díky Matlafouskovi za skvěle odvedenou práci! Díky hlavně Pivasovi, smekám před ním klobouk. Ať ho kdokoliv nazývá creeperem nebo jinými jmény, ale to co dokázal udělat se svojí postavou Thaalova kněze, to jsem opravdu nečekal! Dïky Pivas, sice si rád zaexpíš, ale když chceš, zahraješ tak skvěle jako málokdo a hlavně to dokážes dotáhnout až do konce!
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:56 27. Jun 2008 |
|
|
Taky mockrát děkuju Shifterovi, Pivasovi, Matlafouskovi a všem, ktery dnes se učástnily a dopřály mi tu jedninečnou zábavu.
Pivasi opravdu klobouk dolu!
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:02 27. Jun 2008 |
|
|
Taky, všem...musím přiznat, že Pivas mě dost příjemně překvapil. Jde zahrát VELICE nebezpečného jedince i bez zbytečných hráčských konfliktů, on je toho důkazem. Omlouvám se, že jsem občas nestíhal řešit několik věci najednou, ale to je problém nás pisálků, že s NPCčkama jednáme půl hodiny.  A vaše asi desetiminutové vzdávání díků Dei-Anangovi nakonec, pánové brzy-rytíři, to je bez diskusí.  Moc pěkný.
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:17 27. Jun 2008 |
|
|
Také děkuji všem.Těším se na výborné finále.Možná bude překvapení 
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:18 28. Jun 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
i ja se velice dobre bavil, diky vsem zucastnenym skoda ze jsem nemohl zustat az do konce 
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:19 30. Jun 2008 |
|
|
Děkuji DM za soudní proces a neuvěřitelnou trpělivostí při ovládání NPC postav.
|
|
Top |
|