|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Kiri
|
Post subject: Re: Chovani v druzine Posted: 10:22 26. Jun 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
to Krata: ty si spal?!
EDIT: Jo vlastne v kreslech ve druhej zastavce...pravda
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
Last edited by Kiri on 10:28 26. Jun 2008, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Chovani v druzine Posted: 10:24 26. Jun 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
jo na chvíli sem si dáchnul.. nekecej že ty ne, si to zalomil ještě dřív než já 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Chovani v druzine Posted: 18:45 26. Jun 2008 |
|
|
Neithan1 wrote: 1. Tak zase po dlhej klidnej dobe som sa pri hre dokazal naozaj nasrat, nemohli by aspon niektori ludia tu na thalii hrajuci zlodejov sa uz nad sebou vazne zamysliet a pri vykradani postav nechat na mieste cinu veci ktore nemaju okrem RP hodnoty pre hraca ziadnu hodnotu penaznu ? Chapem ze kedze sa zlocinec neda vdaka genialnemu NWN systemu vypatrat ani OOC ani IC a preto sa to neriesi, ale trochu rozumu by sa pri hrani pouzivat snad mohlo. (btw ak uz ste fakt take svine ze vam to neda, dajte hracom aspon sancu ziskat niektore cenne predmety spat)
Nedavno tu nadavali na duergarov ze nieje vobec zabava ked zabijaju ine postavy, ale to ze sa neoplati cokolvek kupovat, lebo o to skor alebo neskor hrac aj tak pride vdaka 1000 zlodejom (vraj nehratelne povolania) , tu spomenute nebolo.
2. Ako pekny k*k*tizmus mi prijde aj pouzivanie anglickych slov v hre (nepliest s preklepami), neslo by to napriklad bez summonov, boostov a podobnych sraciek ? Na zamyslenie su aj veci ktore vydite na monitore a ktore vidi vasa postava, naprikald ked vleziete do podtemna, je fakt tak nevyhnutne opytat sa ostatnych ci tiez pocituju tie "postihy" ?
3. Pre tych najvacsich k*k*t*v : skuste riesit konfilkty postav inak ako tajuplnou hlaskou "vidim ze takhle to nepujde" a naslednym odpojenim z hry.
Ospravedlnujem sa za vulgarizmy a preklepy. Dik. Add 2: To se týká mne ano to já jsem udělal ten blbý překlep který mne nesledující vteřinu už mrzel (ty postihy). Ano a ihned jsem se za něj omluvil i na foru : viewtopic.php?f=20&t=8&st=0&sk=t&sd=a&start=345 Ano to já jsem se asi dopustil toho že jsem na postavy volal ať počkají že je bostnu. Budu Vám opravdu , ale fakt doopravdy vděčen pokud napíšete nějaké IC slovo na které budou správně reagovat , dám vám ochranu jsem už zkoušel - akoráte si to pletou s Prim...m. Pokud bych ještě 5 sekund přemýšlel byli by postavy rozběhnutí min na dvou mapách, a šlo by se domů daleko spíš. To totiž nebyla normální rutinní akce , já byl u ní dost napnutý i nervozní. Moc se to nezadařilo , kdybych Vám popsal celý průběh od příprav až po konec asi by to zabralo 3-4 strany a viděli by jste kolik chaosu v tom bylo . Můžu tady ale slíbit že OOC hlásky už ode mne neuslyšíš. Máš pravdu do družiny by se měli lidi vybírat a né se brát chaoticky. A nakonec Menhiri onu postavu - S....... najala a smluvených 400 zlatých mu vyplatila, a nejen to zaplatila i za oživení spolubojovníků v chrámu 25 000 zl a nechtěla od nich ani zlatku zpět. K té akci , - po diskusi s Kirim po ICQ a po diskusi s Žoržem jsem se pokusil hrát hru v reáliích Thalie. Tři dny jsme organizovali výpravy a hledali onu věc. Až jsme jí poslední den s H....... našli, vše IC. Za to by jsme měli dostat odměnu a né trest ! Měli jsme raději krepovat a lootovat poklady? Tak jak je to nudně už tady zvykem a byli by jsme něco vydělali a ušetřili si nervy? Trochu jsem se nechal zblbnout a zkusil hrát hru - nebojte takového omylu se už nedopustím Add 1 : pokud Tě někdo okradl tak mne to mrzí . Ona Tvá postava po sérii slov kterými označuje spolubojovníky , jako - Hovada, Hňupy, Kreténi, Debilové , Blbečci či Idioti asi moc populární není. Ale já chápu že on je IC takový mrzout .
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
Jonny
|
Post subject: Re: Chovani v druzine Posted: 19:31 26. Jun 2008 |
|
|
To se stane každýmu, že se všechno nepovede podle plánu, ale byla by škoda se hned při prvním neúspěchu nechat odradit. Nikdo učenej z nebe nespad... K tomu volání, myslim, že by stačilo slovo "Stůjte!", "Počkejte!", nebo něco podobného...Zbytek se může říct, až se všichni zastaví... Btw. nevim, jak to bylo v tomhle případě, ale když se v partě neběhá, tak většinou problém někomu něco říct není... 
|
|
Top |
|
Erkwinn
|
Post subject: Re: Chovani v druzine Posted: 21:41 26. Jun 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
K tomu volání, myslim, že by stačilo slovo "Stůjte!", "Počkejte!", nebo něco podobného...Zbytek se může říct, až se všichni zastaví... Btw. nevim, jak to bylo v tomhle případě, ale když se v partě neběhá, tak většinou problém někomu něco říct není...  [/quote] ******************** V tomhle případě bych využíval psaní do kanálu družiny... 
_________________ Yorton "Válečné prasátko"-Trpasličí bojovník trpící silnou alergií na jablka.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Chovani v druzine Posted: 21:43 26. Jun 2008 |
|
|
Praveze nie kanal druzina...preco by mal niekto kto je 4lokacie dalej pocut nieco co sa vravi ostatnym a ked je taky blby, ze uteka 4 lokace dalej sam, tak ho tam necham zakapat a neodnesiem ho ani do chramu a on sa nauci velmi rychlo potom drzat pri druzine.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Chovani v druzine Posted: 21:53 26. Jun 2008 |
|
|
Přesne tak, využívat kanal družina je podle mě blbost(až na par vyjímek). Proč někdo, kdo je buhví jak daleko by měl slyšet co někdo řiká a někdo kdo je hned vedle a neni v družině a napřiklad tě špehuje by to slyšet neměl. Mimochodem moc jako dobrá hra mi nepřijde když přijde skupinka postav do dungeonu a rozutečou se na všechny strany a uprostřed stoji postava a Křičí:Prosím počkejte, já vas ještě posílim mou magii, aby se vám nic nestalo. To by bylo možná tak RP pro skupinku pulorků barbarů.
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
Erkwinn
|
Post subject: Re: Chovani v druzine Posted: 22:19 26. Jun 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
Taky pravda. Nemá nikam zdrhat. 
_________________ Yorton "Válečné prasátko"-Trpasličí bojovník trpící silnou alergií na jablka.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Chovani v druzine Posted: 22:39 26. Jun 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Jachym wrote: ... Aj ked to stymi postihmy si to povedal ty a cital som tvoju omluvu, nemyslel som tento prispevok ani zo stvrtiny na teba. To stymi postihmy bol priklad aj pre dalsich ludi, lebo sa mi zda zbytocne pisat kazdemu kto napise preklep po telli aby sa opravil.. to by sa jeden niekedy nedopisal. Btw. myslim ze strateny v lokacii za partou som zostal iba ja a Wall. Jednalo sa mi hlavne o tie kradeze ale ktomu sa nikto nevyjadril..rovnako ako k problemu s odpajanim z hry..
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Chovani v druzine Posted: 23:14 26. Jun 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Jáchym: plně sem tě asi nepochopil ale za co chceš prosimtě odměnu? možná sem tě pochopil špatně a myslíš to dobře ale zajímalo by mě aby si to upřesnil..
Problém: já nevim proč se pořád přizpůsobujete hře těhlech šílenců, já bych se na ně fak vybod, bejt DM tak je hormadně trestám protože jen kazej hru ostatním, i jako PC bych se je snažil nějak trestat za tyhle věci.. nebo je aspon přes tell upozornovat, pak přijde tlupa nováčků, vidí partu lidí co proběhne ivory rychle za expama a lootem a zase se hezky rychle odpojej se slovy: "tohle je RP? sry nechci.." sice nevim jak to nahoře plně chodí protože v podtemnu to je v pohodě ale kolikrát slyšim z vyprávění že to je docela prasečina..
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Chovani v druzine Posted: 06:24 27. Jun 2008 |
|
|
Krata wrote: Jáchym: plně sem tě asi nepochopil ale za co chceš prosimtě odměnu? možná sem tě pochopil špatně a myslíš to dobře ale zajímalo by mě aby si to upřesnil..
Problém: já nevim proč se pořád přizpůsobujete hře těhlech šílenců, já bych se na ně fak vybod, bejt DM tak je hormadně trestám protože jen kazej hru ostatním, i jako PC bych se je snažil nějak trestat za tyhle věci.. nebo je aspon přes tell upozornovat, pak přijde tlupa nováčků, vidí partu lidí co proběhne ivory rychle za expama a lootem a zase se hezky rychle odpojej se slovy: "tohle je RP? sry nechci.." sice nevim jak to nahoře plně chodí protože v podtemnu to je v pohodě ale kolikrát slyšim z vyprávění že to je docela prasečina.. Presne, tohle je najvacsi problem, pokial naky novacik, co si prisiel zahrat RP narazi na tieto individua, tak sa po 15minutach znechuteny odpoji a viac sa tu neukaze. Najlepsie, je vsak to, ze tyto "skvely" hraci aj tak necitaju forum, takze si to tu mozme pisat dokola a aj tak nic z toho.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Chovani v druzine Posted: 08:06 27. Jun 2008 |
|
|
[quote="Daanri Najlepsie, je vsak to, ze tyto "skvely" hraci aj tak necitaju forum, takze si to tu mozme pisat dokola a aj tak nic z toho.[/quote]
Pokusit se vysvětlit ve hře a když nebude snaha něco změnit nebo zlepšit tak dávat do invu "zlomený nohy", strhavat expy.
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
Uradin
|
Post subject: Re: Chovani v druzine Posted: 08:56 27. Jun 2008 |
|
|
pokud se nedívají na forum tak musíme buď vymyslet nějaký spůsob jak by takové rady a poučení byly ve hře a nebo se na ně vytentujte a když nečtou forům jejich smůla PS:ja forům čtu pořád 
_________________ ___________________ Vellai Sarco - bělovlasý elf jehož skoro každý zná -aktivní všichni jsou blázni jen já jsem letadlo. "Na mě je spolech asi tak jako na odhad v opravně aut" Arnold J. Rimmer "přestali sme kontrolovat nestvůry pod postelí,když sme si uvědomili že jsou uvnitř nás" autor neznámý
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Chovani v druzine Posted: 09:41 27. Jun 2008 |
|
|
jak už napsal vejš Krata - především si uvědomte, že je to VAŠE družina, pokud se vám nelíbí jak hraje, řešte to hned - buď to řešit de, nebo v takový družině nehrajte - buď je pro vás prioritní hra a obrečíte ty expy, který byste tim maratónem získali nebo sou pro vás prioritní ty expy a holt obrečíte hru ale určitě to nevyřeší nikdo za vás, ani DM zásahem, ani systémovým nastavením, ani sebelepšíma komentářema na fóru děte sami příkladem a uvidíte, že to časem zabere
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Chovani v druzine Posted: 12:12 27. Jun 2008 |
|
|
myslim ze to vyresi vhodne umistena skupina drowu ktera si tyhle maniky odchytne 
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|