|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
G-ladiator
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 16:24 29. Sep 2014 |
|
|
Já slyšel, že příběh nijak extra prezentovaný není, cutscény jsou tam asi jen dvě (z toho jedna připravuje půdu pro DLC), reálie jsou zjistitelné pouze na webu mimo hru a je to šílený grind, který si z MMo vzal to nejhorší a ty zajímavé prvky nechal stranou 
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 18:47 29. Sep 2014 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
LAST OF US
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Paulus
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 18:55 29. Sep 2014 |
|
|
Radim wrote: LAST OF US Provokatére! Tady je to o PC hrách!  Ale ani tahle hra mě nepřesvědčí o koupi konzole (byla by asi jediná) 
_________________ Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci Edgar - Zahrabán v knihách
Last edited by Paulus on 18:56 29. Sep 2014, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 18:56 29. Sep 2014 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Tohle mě taky mooc mrzí  , ale konzoli kvůli pár hrám kupovat taky nehodlám 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Paulus
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 18:58 29. Sep 2014 |
|
|
Ale tak snad se dočkáme i nějaké decentní konverze. Přeci jen "Ryse: Son of Rome" se dočkalo tak sem na to zvědav. Také nedaleko od vydání.
_________________ Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci Edgar - Zahrabán v knihách
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 19:11 29. Sep 2014 |
|
|
Last of Us je PS exclusive, bohužel, na konverzi to nevypadá.
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 19:17 29. Sep 2014 |
|
|
Son of Rome byla taky PS exkluzivita a jak to dopadlo.. prachy jsou důležitější, namlsaj PSka a jesli z toho budou chtít ještě něco vymačkat, udělaj PC konverzi... otázkou jesli se do toho pustěj
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 19:57 29. Sep 2014 |
|
|
U mě osobně má comeback GW2. Té hře není z pohledu obyčejného hrče jako jsem já co vytknout.
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Mourisson1
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 20:57 29. Sep 2014 |
|
Joined: 15:58 20. Aug 2012 Posts: 945 Location: Somewhere I belong
|
Snad jen nedostatek zahaleného oblečení pro ženy? 
_________________ Luth'arth Tel'vien
Morn'ango et Hravanlómë - Jabkožrout a hlídací pes. Elrienavien - Nico Robin #2 Sithe'sarol - žádejte u svého lékaře El'thien Erume - “As above, so below” Lothias Telvunar Tarlen
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 20:58 29. Sep 2014 |
|
|
Nedostatek? Tam to máš jak na Thálii. Oblečení je. Jen hráči furt nosí plavky.
Hraničářky maj třeba asi 10 verzí stylových kabátů, které moc kůže neodkrývají, většinou žádnou. Bojovnice naopak pěkné fullplaty, magičky stylové šaty s dlouhými sukněmi a naprosto neškodnými vršky atd.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 21:13 29. Sep 2014 |
|
|
V oblasti trupů je to ale dost bídné, to je fakt. Vždycky se musí shánět nějaká róba.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 21:21 29. Sep 2014 |
|
|
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 22:05 29. Sep 2014 |
|
|
Ne, ne, já myslel, že mluvíš o Thálii... 
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 23:18 29. Sep 2014 |
|
|
Krata wrote: Son of Rome byla taky PS exkluzivita a jak to dopadlo.. prachy jsou důležitější, namlsaj PSka a jesli z toho budou chtít ještě něco vymačkat, udělaj PC konverzi... otázkou jesli se do toho pustěj Kdo ale vyvíjel Son of Rome? NaughtyDog (vývojáři The Last of Us) jsou vlastnění Sony, nebo minimálně Sony zacvakalo The Last of Us. A Sony do PC zas tak moc nedělají  Navíc radi dají peníze do TLOU2 než do portu (a za sebe říkám - taky budu radši za druhý díl)
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 00:20 30. Sep 2014 |
|
|
Son of rome dělali Naughtydog? Tyjo tak to jsem ani nevěděl, tolik jsem se o tu hru ani nezajímal  .. nedávno jsem četl hezkej článek o čechovi z naughtydog a o tom, jak se třeba podílel na The Last of Us... veděli jste že celé anymace umírání jsou ukované českýma ručičkama?  Jo a GW2 jsem po dlouhé době nedávno pustil a taky mě to zase nějak chytlo, ale pravda že ty ženy taky potkávám spíš obnažené 
|
|
Top |
|