|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Morendred
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 20:39 29. May 2008 |
|
|
No musim uznat ze me tenhle topic celkem pobavil. Pokud si prectete co tu dneska bylo napsano hezky cely a najednou, tak se tu akorat Aznar a Sorrow dohadujiu, kdo komu co podsunuje  (Aznar mi prijde trochu v pravu, mam z toho ten dojem) . No mimo to se tu nekdo snazi resit okradani. Jak to sleduju nejlepsi by bylo ho uplne zrusit. Abychom nedeprimovaly hrace se slabsima nervama. A je pravda, ze systemove neni vyreseno nejlip (stoji za *****). Strhla se tu debata kuli trpaslikovy kteryho, podle toho co pise, nekdo uplne normalne v ramci "slusnosti" okradl. Hnedle se obevyly navrhy na omezeni okradani a tak podobne. Je to v podstate ta sama debata jako ohledne CvC. Nekdo tu strasi, jak jde nekoho oholit dohola, aniz by s tim mohl dotycny cokoliv udelat (Sorrow vsimni si slovicka NEKDO neni to mysleny na tebe  ), coz je dost mozna pravda. Ale stejna pravda je, ze lze donekonecna nekoho zabijet a taky se to nedeje nijak casto. Vzdycky se najde nejaky prse ktery to udela a bude potrestany (aspon doufam). Celej tenhle problem existuje kvuli tomu, ze jediny dve veci ktere v NWN ziskavas jsou xp a gp. Jsou i taci pro ktere je dulezitejsi gp (ono tomu tak je casto i v realu).
_________________ Isabel
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 21:05 29. May 2008 |
|
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 21:16 29. May 2008 |
|
|
Lord_Berserk wrote: Dotycnej mu mel proste vybrat celej inventar a vtom pokoji ho vodkrouhnout (pokud by byla obet Darien tak bych raci volil stinovy zraneni  ) a bylo by po dohadovani  a este ho mel svliknout do naha  O tej nahote by som pomlcal download/file.php?id=193&mode=view 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 21:51 29. May 2008 |
|
|
Morendred wrote: No musim ... Pises ze si vsechno cetl a pak tu narazis sluvkem NEKDO na mne ale mne tu nic neurazelo a ani sem se necitil ze by mi nekdo neco podsunoval, takze nevim co dal dodat k tvemu vyplodu.Zrejme chces na sebe upozornit Ja psal jedine to, ze jsem proti lidem co vyprazdnujou okradanim postavam cele inventare a vubec sem nikde nepsal ze by se nemelo krast, ha.Ale to nekterym zrejme vadilo az tak, ze si to brali na sebe. Nic vic, nic min.
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 23:04 29. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Dejte si studenou sprchu.
Rada lekare
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 23:53 29. May 2008 |
|
|
Len taka otazka: Nebolo by dobre, ak sa to da nascriptovat, aby slo ukradnut len napriklad zlato a drahokamy a taketo veci? Kludne aj nech dokaze ukradnut vsetko zlato alebo drahokamy podla svojho skillu v okradani, ked bude dobry a natrafi na bohaca tak si tym aj zarobi (pre tych co hovoria ze nejak sa zlodej zivit musi) System je v nwn ze sa veci ukradnute generuju nahodne, tomu iste zabranit nejde ak sa bude dat ukradnut vsetko, ale nelogicke, ako iste kazdeho napadlo, je to i z dovodu ze napr. zlodej ukradne rovnako lahko snurku od topanok ako nieco cenne co postava nosi napr. skryte alebo ma na mieste, kde by sa ani sikovny zlodej nedostal. Prosim phottera aby mi tu nehovoril o dvoch stranach mince a tak Okradanie ziadne dve strany mince nema, zlodej je neodhalitelny, ak si postava nedava do patricnej dovednosti, a to sa takisto neda napr. u povolani kde to nie je dovednost povolani, bude v tom slaby ako mucha, naviac nebude mat inde bodiky. A to ze zlodej si tiez musi zvazit kam dat body, ci do okradania alebo inde, prepac ale zlodej ma tolko bodov na lvl ze to nejako velmi zvazovat nemusi, nahadze to skoro do vsetkeho ... A dalsia vec nijako sa neda osetrit ani skovanie vazne cennych veci tak aby ich ani zlodej nenasiel, tak ako by to postava iste urobila. Dalsia vec, o tom ze ktosi tu pisal (tusim photter) ze zlodej je extremne tazky class a nehraje ho kde kdo... no neviem ale skoro polovica povrchnu su zlodeji alebo miesany zlodej s niecim bojovnym.
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 00:04 30. May 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
-bojova sila zlodeje je dorovnana poctem bodu do skillu-tak uz to holt je, a je tam dost vyhodnejsich veci jak okradani - ale to okradani ke zlodejum proste patri... -a to puleny classy s roguem si davaj ty body spis do jinych veci jak do okradani - ty bych sem ani nemotal (navic vetsina jede pres silu a ne obratnost - takze to okradani vysoko nevyjedou)
_________________ nwn
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 00:05 30. May 2008 |
|
|
Ja to nebudu rozebirat, nejak se mi o tom nechce vest diskuzi, ve ktere ani jedna ze stran neustoupi ze sveho nazoru, takze ve zkratce:
Ano, dobre by to bylo, ale kradeni je v nwn pevne zakodovane a jde leda zrusit.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 00:09 30. May 2008 |
|
|
kucik wrote: Ja to nebudu rozebirat, nejak se mi o tom nechce vest diskuzi, ve ktere ani jedna ze stran neustoupi ze sveho nazoru, takze ve zkratce:
Ano, dobre by to bylo, ale kradeni je v nwn pevne zakodovane a jde leda zrusit. Aha, tak som v podstate chcel vediet, nejde to spravit ... uplne zrusenie by bola taktiez blbost ... A co patch 1.69 ?  ten to nevyriesi? ... vela veci ma prave on vyriesit, bol by to super patch keby vyriesil aj toto 
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 10:20 30. May 2008 |
|
|
Marvin wrote: Len taka otazka: Nebolo by dobre... Dekuji za tenhle prispevek.Konecne nekdo napsal jak je to se zlodeji a ne ze sou to takove chudinky.Ano je to nekdy tezke za ne hrat ale vzdycky je to podrizene prostredim kde chtej hrat/bojovat. Sam jsem stejneho nazoru a to i proto ze jsem za nej hral dost dlouho abych pochopil jeho klady a zapory.
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 10:49 30. May 2008 |
|
|
kucik wrote: Ja to nebudu rozebirat, nejak se mi o tom nechce vest diskuzi, ve ktere ani jedna ze stran neustoupi ze sveho nazoru, takze ve zkratce: Ano, dobre by to bylo, ale kradeni je v nwn pevne zakodovane a jde leda zrusit. Na EfU s tim vyběhli systémově, každej zloděj od tušim 3. lvl dostane jedorázovej "bonus" -50 do okrádání... a včil mudruj. PS: ne že bych něco doporučoval, jenom oznamuju 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 11:05 30. May 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Hm, no a nejde udelat jen treba vec, ktera by byla podobna s truhlama?? Jako kdyz otevres truhlu mas "bonus" -20?? do schovani? To stejny bych dal pri okradani. Proste okrades a vyfasujes "bonus" -20 do okradani na dalsich treba 2 minuty IG a nebude se nic resit. Proste nedko se da vyspat v hospode a pul hodiny bude AFK, zmizi mu hafo veci= jeho problem , je to ekvivalent, ze jeho postava byla totalne vycerpana a i ten trpaslik tu sekeru v noci upustil na zem ...
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina - ono jde vykrádat persistentní truhlu v Posted: 21:56 29. Jun 2008 |
|
|
Ono jde vykrádat persistentní truhlu v zakoupeném domě ? Já myslel, že se do ní dostane jen DM !? Ukradeny dosti cenné předměty za více než 100 000 zl. !
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 00:14 30. Jun 2008 |
|
|
Je to truhla, takze pokud si nekoho pustis domu a nechas ho u truhly, muze ji vybrat. Doporucuju nechat si na ni udelat zamek se stejnym klicem, jako je od domu.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 15:06 30. Jun 2008 |
|
|
kucik wrote: Je to truhla, takze pokud si nekoho pustis domu a nechas ho u truhly, muze ji vybrat. Doporucuju nechat si na ni udelat zamek se stejnym klicem, jako je od domu. nikoho jsem do domu nepustil, u truhly nenechal.. Zmizela destičková železná zbroj a mitrilový štít, které jsem inzeroval k prodeji... Takže je to buď chyba, nebo úmysl někoho, kdo má přístup....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|