|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Daanri
|
Post subject: Re: Tvorba pro realitní kancelář Posted: 17:56 12. Jun 2008 |
|
|
Hmm co sa tyka tych siat, tak by sa to dalo pouzit s jednou IC akciou co mas uz dlho naplanovanu, len potrebujem dorobit posledne upravy na par lokaciach. Ak stihnem tak sa tento vykend nato pozriem a nieco vymyslime. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Tvorba pro realitní kancelář Posted: 07:16 30. Jun 2008 |
|
|
Tak tedy bloumal jsem po městě a našel letáky, které tam přes noc rozmístili bárdové. První z kol tvůrčí činosti může začít. Jak jsem se dočetl na letáku v kurzu jsou teď společenské pánské a dámské šáty, tak šup do toolu, něco hezkého spáchat a poslat to Daanrimu, o bárdské slavnosti pak bude udílení cen.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Tvorba pro realitní kancelář Posted: 07:20 30. Jun 2008 |
|
|
Sup sup do prace. Ked nieco vytvorite mozte mi to rovno posielat na daanri@inmail.sk, vacsinou to kontrolujem kazdy den. V priebehu tyzdna sa pak urci termin sutaze a celeho plesu, ale tipujem najneskor do 2 tyzdnov.
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Uradin
|
Post subject: Re: Tvorba pro realitní kancelář Posted: 11:44 30. Jun 2008 |
|
|
nikde sem tu nenašel rady do toolsetu kde to máme uložit jak to pojmenovat atd. napsali byste to tady prosím? 
_________________ ___________________ Vellai Sarco - bělovlasý elf jehož skoro každý zná -aktivní všichni jsou blázni jen já jsem letadlo. "Na mě je spolech asi tak jako na odhad v opravně aut" Arnold J. Rimmer "přestali sme kontrolovat nestvůry pod postelí,když sme si uvědomili že jsou uvnitř nás" autor neznámý
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Tvorba pro realitní kancelář Posted: 11:59 30. Jun 2008 |
|
|
Otevrete toolset, nejlepe CEP modul, ktery tam je uz predpripraveny. Pote vlevo najdete sloupec, v jehoz horni casti jsou zalozky. Najdete si tu na predmety, rozevrete ji a ve vlastni kliknete a date vytvorit novy a nebo editujete nejakou vec (nezapomente ji v kolonce resref nastavit originalni resref a v kolonce tag originalni tag). Upravite ji vlastnosti dle predmetu, jehoz vzhled chcete upravit, a dale ji vytvorite vzhled dle vasich prestav. Pote predmet polozite z palety na zem, date k nemu startovni pozici (takove modre kolecko s cervenou sipkou uprostred) a ulozite jej. Vypnete toolset.
Otevrete normalne hru a date nova hra/dalsi moduly/ a tam nahrajete cepovy modul a do nej se lognete s postavou, predmet seberete a postavu ulozite (v menu, kdyz se odpojujete ze hry mate ulozit postavu). Ted uz ji staci jen poslat DM (najdete ji ve slozce NWN / Local vault).
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Tvorba pro realitní kancelář Posted: 12:14 30. Jun 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jenom teda doufám, že jim sedne pořadí haků stejně, jako je na Thalii. Aby pak ve hře neviděli úplně jiný hadry. 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Tvorba pro realitní kancelář Posted: 12:30 30. Jun 2008 |
|
|
Rozdiel by tam nemal byt.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Tvorba pro realitní kancelář Posted: 10:36 05. Jul 2008 |
|
|
Tak co lidi jak to vyzera? Mate zaujem o tu sutaz a ples alebo ani nie? Zatial som dostal tak jedny saty a to je vsetko. 
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Tvorba pro realitní kancelář Posted: 10:55 05. Jul 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
já bych do toho šel hned kdyby mi fungoval tool
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Tvorba pro realitní kancelář Posted: 14:29 05. Jul 2008 |
|
|
Ja uz mam par hadriku zpichnutych  ale jeste jsem nic neposilal, zkusim to dodelat do konce vikendu a pak to poslu. Nova modni vlna uz se blizi 
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Tvorba pro realitní kancelář Posted: 07:16 07. Jul 2008 |
|
|
NO asi ti pošleme naše oblečky, byť spokojen nejsem, ale nevím jak to vylepšit, tak tedy někdy v půlce týdne .... zájem je jen jsem netušil, že budu tak náročný a práce tak nelehká.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Morendred
|
Post subject: Re: Tvorba pro realitní kancelář Posted: 15:55 08. Jul 2008 |
|
|
Tak jsem taky nejake satky vyrobil. Celkem jsem zvedavej co se sejde za kousky 
_________________ Isabel
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Tvorba pro realitní kancelář Posted: 18:59 08. Jul 2008 |
|
|
No tak uz mi cosi prislo a vyzera to zaujimavejsie. Bohuzial som nestihol poslat Rejtymu nove lokace v ktorych sa to cele odohra, takze budeme musiet pockat kym sa vrati a potom sa to zorganizuje.  Takze este stale mozte tvorit vo velkom a uz sa tesim na vase dalsie vytvory.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Tvorba pro realitní kancelář Posted: 06:57 09. Jul 2008 |
|
|
Pre informaciu, zatial mi dosli saty od:
Kaz Morendred
Ak poslal aj niekto dalsi, tak je mozne, ze mi to nedoslo, v tom pripade vas poprosim odoslat to znova a napisat mi do PM, ze ste to poslali. Diky.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Tvorba pro realitní kancelář Posted: 07:43 09. Jul 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
rozběhl sem pomocí jonnyho tool tak snad taky přispěju.. kolik je ještě času? 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|