|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: pasivní imunita na choroby Posted: 13:36 17. Oct 2014 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Aha. Takže jde o úpravy, které jsi prý udělal, nikomu jsi je neposlal, do repozitáře jsi je nenahrál a sám je nemáš. V tom případě díky za důležitou informaci a holt je časem uděláme.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: pasivní imunita na choroby Posted: 14:11 17. Oct 2014 |
|
|
Pokud si dobře pamatuješ tak já nikdy do repozitáře nic sám nenahrával. A vždy jsem věci posílal někomu jinému, tedy to že tam část věcí jen a část není, není moje chyba.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: pasivní imunita na choroby Posted: 14:13 17. Oct 2014 |
|
|
Shaman88 wrote: Pokud si dobře pamatuješ tak já nikdy do repozitáře nic sám nenahrával. A vždy jsem věci posílal někomu jinému, tedy to že tam část věcí jen a část není, není moje chyba. Proč tam jsou v tom případě tvoje commity, když jsi tam nikdy nic nenahrával? Konkrétně tohle jsi tedy posílal komu? Z mailu to určitě taky nebude problém najít.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: pasivní imunita na choroby Posted: 14:45 17. Oct 2014 |
|
|
Ty commity co tam jsou jsou z té doby co jsi se mnou krok za krokem prošel práci s repozitářem a jsou tam 2.
Druidské úpravy jsou nahozené. Koukni se třeba do skriptu sp_drown. Tam je úprava - je tam přidáno DC +2 pro druidskou specializaci.... A commitnul to josef-spinka
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: pasivní imunita na choroby Posted: 14:54 17. Oct 2014 |
|
|
Shaman88 wrote: Druidské úpravy jsou nahozené. Koukni se třeba do skriptu sp_drown. Tam je úprava - je tam přidáno DC +2 pro druidskou specializaci.... A commitnul to josef-spinka To je úvodní commit stavu v modulu v době, kdy jsi ho ještě spravoval ty. Což je u něj ostatně napsáno.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: pasivní imunita na choroby Posted: 14:56 17. Oct 2014 |
|
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: pasivní imunita na choroby Posted: 15:00 17. Oct 2014 |
|
|
Já nevim, co řešíš. Jak už jsem psal na minulé straně, druida předěláme časem, až se k tomu dostanem. Nevím, jak mi v tom má pomoci tvá informace o tom, že jsi ty úpravy udělal, ale záhadně se ztratily.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: pasivní imunita na choroby Posted: 15:15 17. Oct 2014 |
|
|
To ti nemá pomoct nijak. Já pouze reagoval na to co psal Zeerit. Psal jsem že jsem ty úpravy dělal, to vím, protože vím všechny problémy co tam nastaly(např. přenos item property z rukavic, slučování na kůží) a jak jsem je vyřešil. A napsal jsem že ta úprava tady viditelně není. To ty ses toho pak chytil a začal to řešit... Okej, takže se mě to netýká nijak a už to nebudu vůbec řešit. Tím lépe.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: pasivní imunita na choroby Posted: 15:24 17. Oct 2014 |
|
|
Děkuju.
|
|
Top |
|
Paulus
|
Post subject: Re: pasivní imunita na choroby Posted: 10:04 07. Dec 2016 |
|
|
UZAVŘENO - Popisy hra vs mechanika přeneseno do topicu s TLK.
_________________ Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci Edgar - Zahrabán v knihách
|
|
Top |
|