|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Daanri
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 15:09 30. Jun 2008 |
|
|
"Sikovny" zlodej sa ti do domu dostane zatu chvilu co otvoris dvere a vojde zaroven s tebou a pak uz neni problem dostat sa k truhlici, otvorit ju a vybrat si co potrebujes a pak zas ked vychadzas dostane sa von s tebou, pripadne ak dvere zvnutra nie su zamknute tak si vyjde sam. Podla mojho nazoru je to svinarna, ale niektorim to ocividne divne nepride.
Ale tak isto je mozne, ze to bola chyba systemu a nieco z truhlice sa stratilo. Urcite pochybujem, ze niekto z DM by ti len tak vyberal truhlicu.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 15:10 30. Jun 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
A mas neznicitelne dvere?? nemohl treba nekdo v 1 ranu 10minut pred restartem vzit beranidlo a dobyt se ti do domu? To je asi jedine, co me tak napada.
Btw : neuklada persistentni truhla kazdemu jeho veci zvlast ? (takze kazda postava vidi jen veci, ktera si tam ulozila osobne)
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 15:26 30. Jun 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jsou dva druhy persistentní truhly. Jedna ukládá přes postavu - ta je například v bance a jedna ukládá přes svůj unikátní tag - ty by měly být v domech.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 15:32 30. Jun 2008 |
|
|
No vyriesime to jednoducho ci to bola systemova chyba alebo to niekto vykradol. Ak to niekto vykradol nech sa mi ozve do PM, ak sa nikto neozve tak to bola systemova chyba a moze sa pripadne uvazovat nad nakym navratom veci.
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Theo
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 15:53 30. Jun 2008 |
|
|
Daanri wrote: No vyriesime to jednoducho ci to bola systemova chyba alebo to niekto vykradol. Ak to niekto vykradol nech sa mi ozve do PM, ak sa nikto neozve tak to bola systemova chyba a moze sa pripadne uvazovat nad nakym navratom veci. To si fakt myslis ze ten jedinec sa ti len tak ozve? 
_________________ Ora et Labora
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 16:25 30. Jun 2008 |
|
|
Pokud byla ta truhla zavřená, tak tam těžko byla nějaká chyba. Pokud se kvůli lagům povedlo nechat truhlu otevřenou, tak ty předměty nejsou uložený. Nic mezi tím neni.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 16:40 30. Jun 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Nemuze byt problem v tom, ze ty predmety byly upraveny v toolu a nejsou v palete? Nekdo uz tu driv psal, ze se mu takhle ztratily veci z trezoru v bance.
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 16:50 30. Jun 2008 |
|
|
Ano to je dalsia alternativa, ak boli upravene alebo vyrobene v toole, zmenil sa ich vyzor bud nato z coho boli upravene a nachadza sa v nasej palete, alebo ak boli vytvorene s originalnym resrefom tak proste zmizli. Preto sa taketo predmety NESMU strkat do truhlic. Co vlastne presne zmizlo???
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 17:21 30. Jun 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Tohle se mi jako svinárna zdá protože logicky když jdu svýma dveřma domů tak si všimnu jesli jde někdo okolo mě nebo ne.. to je jenom systém NWN že skrývání řeší takhle.. třeba v hospodě se to ještě dá že se dotyčný chová nenápadně a ostatní si ho nevšímaj ale zrovna vlézt někomu za zádama do jeho domu.. 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 17:54 30. Jun 2008 |
|
|
Že se neuchovají věci, které nejsou v paletě je snad známo dostatečně.
"destičková železná zbroj a mitrilový štít" takže předpokládám, že z klasických obchodů.
Mimochodem pozor na to, až se předělá paleta s věcma. Stálo by zato, lidem tyhle věci povyměňovat, ať jim to v trohle nezmizí. Časem sice chci předělat persistenci, aby zvládala i nestandartnější předměty, ale počítám, že Daanri bude rychlejší.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 20:03 30. Jun 2008 |
|
|
Predmety z novy palety nebudou vetsinou v obchode. Tam budou upraveny.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 20:26 30. Jun 2008 |
|
|
[quote="kucik"]Že se neuchovají věci, které nejsou v paletě je snad známo dostatečně.
"destičková železná zbroj a mitrilový štít" takže předpokládám, že z klasických obchodů.
Destičková železná zbroj byla již jednou vrácena DM, když se ztratila na přechodu mezi lokacemi po požití alkoholických ořechů od plivníků, po navrácení nebyla upravována , nebyla to ta původní, která byla obarvena. Mitrilový štít byl zakoupen u platnéře v Karathe. Nebyl upravován. S postavou Sandry, která domek obývá, jsem v poslední době moc nehrál, hraji jinou postavu ( Ga ), nevím kdy ke ztrátě došlo.
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|