Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 00:06 21. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 2124 posts ]  Go to page Previous  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 142  Next
Author Message
 Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí?
PostPosted: 12:18 14. Oct 2014 
Rytíř
 Profile

Krysak wrote:
Nesquinka ma samonas*ávací cykly celkem pravidelné, takže logicky musel nějak v té době přijít. Hraje moc dlouho, je znuděná a vzteklá....

Jedna hvězdička mě dělí od toho nemít varování, ale narozdíl od něj sem to neužila v iterakci s hráče, ale k vysvětlení že postava >štve< drowy naschvál, aby v nich vyprovokovala drowské chování.

Reply with quote  

PostPosted: 12:25 14. Oct 2014 
Bůh
 Profile

Ten trest má být napsaný veřejně už dávno (i se jménem tvé postavy), aby sloužil ostatním jako reference, považuji to spíše za odkazování se na dluh. Její postava má být, chápu-li správně, smazána (z jiných důvodů), takže není žádných obětí tohoto vynesení.

Cením si upozornění, sám jsem nad tím chvíli uvažoval a 100% jistý jsem si nebyl.

V tom prvním nesouhlasím.

Myslím, že v takových případech vzájemné přehazování viny nic neřeší, každý prohřešek má být trestaný zvlášť. Nesquinka byla příčinou svého chování a ty svého.

Z toho, co jsem pochopil, nebylo v tu chvíli nutné reagovat právě tak neodkladně a přehnaně, jak jsi reagoval.

Pokud máš problém s něčím chováním a nejsi si jistý, za zeptání se nekoho z týmu nic nedáš.

Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy

Incoherent fire dissipates all contingency.

ZANEPRÁZDNĚN

Reply with quote  

PostPosted: 12:36 14. Oct 2014 
Bůh
 Profile

Kdem ma zapsanej ten trest? ja ho nenasel:(. Chybi mi ve spise.

A jinak:
1. Nejde mi mistr, protože ho nikdo až na mne nepotřevobval a mesice nefunguje.
2. Cekam ve hre na gm, nejsem moc ve hre, prože jen cekam kdyby se nekdo slitoval a dal mi lvl.
3. Super Karolina opravuje mistra s diky se k nemu valím - zjistuju ze jsem svorcovej, nejak jsem prisel o penizky....
4. Jdu si nastvanej do banky pro dalsi penize a pak k zase k mistrovi.
5. Jdu na lod, nekdo neviditelny si kooupi listek. Chvili se ptam kapitana a volam, kdopak to je. Vim, ze je to Rothe, protoze jsme v parte, ale doufam, ze se třeba ukaze a pozdraví.
6. Rikam kapitanovi a ostatním, že jsou tu nejspis krysy a ze mu vycistim lod..... vim, ze kouzlo necili pratelske bytosti zacpete si usiska... pal. Vim ze rthe nezabiju, tedy to nebyl útok. Kouzlo nikoho neposkodilo ani si nikdo nehazel zachranný hod.
7. nesquinka jako o zivot spamuje gm kanály, dostávám trest.

Ano uvedomuji si, že v tu chvili, jsem banshee nemel hazet, ale proste jsem mel jiny nahled na vec, protože jsem vedel, ze vubec nikomu neublizim. Kouzlo nevyvolalo jediný trigger v území z hlediska záchranných hodů. Ano s tema krysama to byl dvojsmysl, aby vylezla. Nechtel jsem jet na lodi s neviditelnem nekym, aby mne podříznul.

Vím, že mne nechytala na švestkách a trest byl zpětně zasloužený. Nechapu, co na tom nechápeš. Mel jsem odejít z pristaviste a pockat na jinou lod, protže nekdo mluvil s kapitánem a ja bych byl ve stisněném prostoru bezbranný, hral jsem jen svuj charakter a kdyby tam bylo gm nejspis by si postavy zacpaly usi a banshee by sla, protože by mel lod bez krys.....

To proc jsem tak reagoval bylo v kontextu veci predchozich i interkaci s nesquinkou, kdy mne bytostne cili jeji pernematni se pohybovaní v hidu po meste a vsude. Osobne beru, že kdyz se nekdo plizi za mymi zady je to to mozne vnimat jako utocnou akci.

EDIT LDamian: Pro příště prosím bez vynášení IC informací.

Reply with quote  

PostPosted: 12:52 14. Oct 2014 
Ďábel
 Profile

Krysak wrote:
Zjevně došlo k vynešení IC informací ze hry, to je proti pravidlům. Jak jejich původce, tak nyní ty jejich prezentací porušuješ pravidla světa. Bud prosím opatrný.

Reply with quote  

PostPosted: 12:56 14. Oct 2014 
Bůh
 Profile

kokosak wrote:
Krysak wrote:
Zjevně došlo k vynešení IC informací ze hry, to je proti pravidlům. Jak jejich původce, tak nyní ty jejich prezentací porušuješ pravidla světa. Bud prosím opatrný.

Vse uz bylo řečeno, jen opravuji zjevné manipulace.

Reply with quote  

PostPosted: 14:01 14. Oct 2014 
Rytíř
 Profile

Krysak wrote:
Kdem ma zapsanej ten trest? ja ho nenasel:(. Chybi mi ve spise.

A jinak:
1. Nejde mi mistr, protože ho nikdo až na mne nepotřevobval a mesice nefunguje.
2. Cekam ve hre na gm, nejsem moc ve hre, prože jen cekam kdyby se nekdo slitoval a dal mi lvl.
3. Super Karolina opravuje mistra s diky se k nemu valím - zjistuju ze jsem svorcovej, nejak jsem prisel o penizky....
4. Jdu si nastvanej do banky pro dalsi penize a pak k zase k mistrovi.
5. Jdu na lod, nekdo neviditelny si kooupi listek. Chvili se ptam kapitana a volam, kdopak to je. Vim, ze je to Rothe, protoze jsme v parte, ale doufam, ze se třeba ukaze a pozdraví.
6. Rikam kapitanovi a ostatním, že jsou tu nejspis krysy a ze mu vycistim lod..... vim, ze kouzlo necili pratelske bytosti zacpete si usiska... pal. Vim ze rthe nezabiju, tedy to nebyl útok. Kouzlo nikoho neposkodilo ani si nikdo nehazel zachranný hod.
7. nesquinka jako o zivot spamuje gm kanály, dostávám trest.

Ano uvedomuji si, že v tu chvili, jsem banshee nemel hazet, ale proste jsem mel jiny nahled na vec, protože jsem vedel, ze vubec nikomu neublizim. Kouzlo nevyvolalo jediný trigger v území z hlediska záchranných hodů. Ano s tema krysama to byl dvojsmysl, aby vylezla. Nechtel jsem jet na lodi s neviditelnem nekym, aby mne podříznul.

Vím, že mne nechytala na švestkách a trest byl zpětně zasloužený. Nechapu, co na tom nechápeš. Mel jsem odejít z pristaviste a pockat na jinou lod, protže nekdo mluvil s kapitánem a ja bych byl ve stisněném prostoru bezbranný, hral jsem jen svuj charakter a kdyby tam bylo gm nejspis by si postavy zacpaly usi a banshee by sla, protože by mel lod bez krys.....

To proc jsem tak reagoval bylo v kontextu veci predchozich i interkaci s nesquinkou, kdy mne bytostne cili jeji pernematni se pohybovaní v hidu po meste a vsude. Osobne beru, že kdyz se nekdo plizi za mymi zady je to to mozne vnimat jako utocnou akci.

určitě? Já to vidím jinak. přišla sem k lodi koupila lístek ano ve skrývání, ale nemá to nic společného se zákazem magie. běhal si kolem kapitána... žádný RP ... dal sis očička na hledání nevidtelných... žádný RP ... hodil Banshi ..žádný RP ... píšu do PJ jesi se to jakože smí.... mezitím se buffuješ vším možným co máš ... žádný RP ... přijde DM za stráž ... nastalo RP.

Hide využívám protože je postava s lvly stínového tanečníka rychlejší když chodí a nemusím umačkávat shift když si přeji aby chodila. Nemá to s tebou vůbec nic společného.

Reply with quote  

PostPosted: 16:38 14. Oct 2014 
Rytíř
 Profile

Mno původně jsem chtěl taktéž vypíchnout tu ironickou část, která mi vyzněla dost podobně jako Caehanovi.

Ale uskromním se na pouhé konstatování, že všude kolem se většinou vyskytují neviditelná npc. Takže loď s kapitánem, není jen terén plus NPC kapitán, ale ještě neviditelná posádka, která se pohybuje na palubě či pod ní. Takže prosím berte tyto postavy na vědomí.

Elitní Kazišuk!

Reply with quote  

PostPosted: 19:24 14. Oct 2014 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

DM kill není zapsaný v prohřešcích, protože OOC DM kill neproběhl. Netuším, proč to někdo popisuje v OOC rovině, místo v rovině IC (tedy kill nedostal Krysák, ale byla zabita postava a nezařídila to Nesquinka, ale nějaká postava - pokud vůbec).

Někoho zabily nějaké npc, protože je někdo naštval. Tedy byla to IC reakce na IC přešlap, který nebyl vyhodnocen jako přímé porušení pravidel v takovém rozsahu, aby k IC reakci bylo nutné přidávat ještě OOC trest. Tedy IC reakce byla shledána jako dostačující.

Příklad: "Max" byl upálen na hranici a jeho postava tak byla zabita permanentně. V prohřešcích to ovšem není, protože nešlo o trest za prohřešek hráče, ale reakci světa na akci postavy.

PS: přijde mi, že tu někteří zbytečně vynášíte IC informace.

Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru

Reply with quote  

PostPosted: 14:50 18. Oct 2014 
Bůh
 Profile

[/quote]
Maximum za smrt máš 40k dluh. Pokud vezmu do úvahy, že udělat 5000 za večer není žádnej stres, tak abys to nahrával dva měsíce, tak bys musel hrát snad ještě míň často jak já. :mrgreen:[/quote]

...že se nepočítá ztráta expů z určeného stropu. Za těchto okolností by měla být ztráta expů při oživení přes kněze (nebo kletika) 1/5 z 40k tj. 8k (40k = 5%, 8k= 1%). Při oživení se ale stále počítá 1% ze skutečných expů postavy.

Nechci se raději ani přesvědčit o tom, zda-li opravdu funguje aspoň ten 40k strop.

...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru

člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii

Reply with quote  

PostPosted: 15:01 18. Oct 2014 
Šlechtic
 Profile

Barbar321 wrote:
Nechci se raději ani přesvědčit o tom, zda-li opravdu funguje aspoň ten 40k strop.

Co řikala Lidda, dostala včera normalně za 45k cca.. nefunguje nic.

Reply with quote  

PostPosted: 14:07 19. Oct 2014 
Měšťan
 Profile

Nene, to bylo spatne vysvetleno nebo pochopeno >.< Tech 55k co jsem dostala za smrt je asi mesic starych : )
Vcera jsem si ale nabehla a zaklepala backorama. Nastesti me resl klerik, ale stejne jsem dostala kolem 12k do postihu.

Reply with quote  

PostPosted: 15:25 29. Oct 2014 
Urozený
 Profile

Neříkám, že mi to přímo vadí. Je to spíš jen takový poznatek, který si ani nezaslouží vlastní vlákno.. ale potom co jsem zkouknul, co jsou ty východní zbraně vlastně zač, mi příšlo zvlášní že Sap je v kategorii málých zbraní a Sai v drobných.

Sap je tenhle prcek

Image

Sai by se přitom mohla velikostí rovnat krátkému meči

:D

Reply with quote  

PostPosted: 17:29 29. Oct 2014 
Bůh
 Profile

To jsi našel dost nicneříkající obrázek... sap je prostě jiný název pro obuch... a většina je jich určitě větší, než ten na obrázku.

http://en.wikipedia.org/wiki/Baton_(law_enforcement) wrote:
A truncheon or baton (also called a cosh, billystick, billy club, nightstick, sap, blackjack, stick) is essentially a club of less than arm's length made of wood, rubber, plastic or metal.

Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy

Incoherent fire dissipates all contingency.

ZANEPRÁZDNĚN

Reply with quote  

PostPosted: 17:35 29. Oct 2014 
Urozený
 Profile

Tohle je Sap(Palm sap) který odpovídá popisu zbraně který je ve hře, když si ji rozklikneš.

Reply with quote  

PostPosted: 08:52 04. Nov 2014 
WB Thalie
 ICQ  Profile

Vadí mi že se na foru trestají vulgarismy.
Vždyt je to normální, i prezident tak mluví...

Reply with quote  

Post new topic Reply to topic  [ 2124 posts ]  Go to page Previous  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 142  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]