|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Erkwinn
|
Post subject: Smrt u obrů Posted: 12:06 03. Jul 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
Smrt u obrů mě docela naštvala, zvlášt když to nebylo mojí chybou. Kopcovej obr se silou 80 a AB 47 je fajn... Hraní na Thalii mě bavilo ..těd ještě víc díky tomu, že sem se mohl podívat do zajímavějších lokací a konečně získal lepší výbavu. Mnohem radši bych umřel v čestném souboji třeba proti drowům....aspon by ten boj byl vyrovnaný. Tohle bylo předem ztracený..a DMku muselo být jasné, že umřem.To už je druhý případ ve dvou dnech..včera ráno u trolů s Hakímem to samé-trol dává běžný dmg za 30, trefuje na každou ránu a sám je netrefitelný a jentaktak jsme unikli a dnes tohle. Pokud to někoho baví, tak mě skutečně ne. Nový level jsem si užil asi tak 10 minut. Ještě by mě nevadilo, kdybych zaplatil za ožívení u kněze, ale ztrátu cca8k expů a levlu ..to dělat znova nebudu...není to žádná tragédie, nedostanu z toho infarkt.
Nebudu tu prosit o nějaké navracení zpět na povrch, ale ocenil bych to.
Dál... Nějakou pomoc od DM jsem tu zatím nezažil..dohromady sem získal za "questy" 600 expů. Z toho 400 bylo za soudní proces a včera 200 za miniquest s banditou. Mně tedy DM hru zatím spíš "kazí"...nevím, kdo za tím stojí, tak píšu obecně.
Jinak tu asi přestanu hrát...toť vše.
_________________ Yorton "Válečné prasátko"-Trpasličí bojovník trpící silnou alergií na jablka.
|
|
Top |
|
Erkwinn
|
Post subject: Re: Smrt u obrů Posted: 12:25 03. Jul 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
V posledních pár dnech jsem měl čas a chuť hrát...a moc mě potěšilo, když jsem si dal level. TED mě chuť naprosto přešla a můžu znova dělat 14 dní na tom, co je během minuty pryč. No nic, je to jen hra ve které o nic nejde, ale je to hlavně pro pobavení...to ted mít nebudu, protože kompenzace se nedočkám...
_________________ Yorton "Válečné prasátko"-Trpasličí bojovník trpící silnou alergií na jablka.
|
|
Top |
|
Lorelei
|
Post subject: Re: Smrt u obrů Posted: 12:49 03. Jul 2008 |
|
|
1) nejsem si jist, zda to nebylo tvou chybou, protože já osobně jsem na Vás koukal dost dlouho u obrů a co si budeme povídat, šlo Vám to docela jako po másle, prostě trochu jako nesmrtelném tank.
2) Je vidět, že ti nejde ani o hru jako o systém, protože rozlišuješ hodnoty útoků a tak, že je počítáš, to znamená, chodím stále tam, kde je to v pohodě. A ejhle najednou je něco jinak než má být nestvůrka, kterou jsem zvládal levou zadní je silnější jak sem předpovídal, ale ono to nestačí na to že si to měl dobře spočítané si se stejně 3 x vrátil nestvůru jsem několikrát podržel a ty doléčil a zase, prostě sis útoky spočítal, po té co si začal zjišťovat, že jsou více silnější jak ty.
3) No a za další jsme ti dával možnost v podsvětí se domluvit s duší na obchodu na vrácení, ale ty si raději zmizel nějak si moc nekomunikoval a odešel ze hry, to je tak, když někdo dělá něco ukvapeně. Ono to bude tak jako včera když si neviditelný špicloval v hostinci v Ivory a ejhle jenže postava tě spotla a po té co sdělila, že tě to bude stát život a jednou na tebe jako neviditelného u baru zaútočila si se raději hrdinsky odpojil takže myslím, že to mluví za vše.
4) Za další, vše jde řešit i jiným způsobem než jen se hrnou jako tak a sekat kolem sebe. Třeba se pak dá získat něco vyjímečného jak má jiný hráč, třeba to co měl mág obru u sebe.
Jinak Ti přeji krásný den
________________________ // Jak já nemám rád tyto flames
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Smrt u obrů Posted: 13:07 03. Jul 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
mel jsem taky tu cest se zucastnit, tak mozna jenom par slov k tomu Lorelei wrote: ... 1) pokud je chybou to, ze nam to pred tim slo jako po masle, ok, byla to nase chyba 2) tak tady s tebou souhlasit nemuzu, zacali jsme utikat pomerne brzo a sance na utek nebyla, ja umrel o 3 lokace dal, a to az po tom, co se mi z prstu do invu "zahadne" presunul prsten 3) tak tohle posoudit nemuzu, ja byl v podsveti nekolik minut a nic se nedelo, navic nejsem takovy, ze bych se tam snazil nekoho doprosovat, zadne echo, ze by zhury byla vule vec nejak resit, jsem nedostal, tak jsem prosel pres dabla 4) moje postava urcite neutoci stylem, ze by nekam nabehla jako tank, nevim, mozna sis toho nekdy vsimnul a ten mag mohl mit u sebe treba milion, musel si vedet, nebo si to aspon vzhledem ke svy pozici mel vedet, ze ho nikdy zabit nemuzeme
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Smrt u obrů Posted: 13:11 03. Jul 2008 |
|
|
Lorelei wrote: 1) nejsem si jist, zda to nebylo tvou chybou, protože já osobně jsem na Vás koukal dost dlouho u obrů a co si budeme povídat, šlo Vám to docela jako po másle, prostě trochu jako nesmrtelném tank.
2) Je vidět, že ti nejde ani o hru jako o systém, protože rozlišuješ hodnoty útoků a tak, že je počítáš, to znamená, chodím stále tam, kde je to v pohodě. A ejhle najednou je něco jinak než má být nestvůrka, kterou jsem zvládal levou zadní je silnější jak sem předpovídal, ale ono to nestačí na to že si to měl dobře spočítané si se stejně 3 x vrátil nestvůru jsem několikrát podržel a ty doléčil a zase, prostě sis útoky spočítal, po té co si začal zjišťovat, že jsou více silnější jak ty.
3) No a za další jsme ti dával možnost v podsvětí se domluvit s duší na obchodu na vrácení, ale ty si raději zmizel nějak si moc nekomunikoval a odešel ze hry, to je tak, když někdo dělá něco ukvapeně. Ono to bude tak jako včera když si neviditelný špicloval v hostinci v Ivory a ejhle jenže postava tě spotla a po té co sdělila, že tě to bude stát život a jednou na tebe jako neviditelného u baru zaútočila si se raději hrdinsky odpojil takže myslím, že to mluví za vše.
4) Za další, vše jde řešit i jiným způsobem než jen se hrnou jako tak a sekat kolem sebe. Třeba se pak dá získat něco vyjímečného jak má jiný hráč, třeba to co měl mág obru u sebe.
Jinak Ti přeji krásný den
________________________ // Jak já nemám rád tyto flames Dobré odpoledne, dlouho jsem do této sekce nepsal, ale vyjímka potvrzuje pravidlo. Tohle vysvětlení se mi vůbec nelíbí a doufám, že to nebude pravidlem. Pokud by jsi Lorelei stál o postřehy jednoho blázna písni mi PM, tady se v tom pitvat nemá cenu. Nejlépe zamčím a hodit do koše, jinak bude zase zle a o to snad nikdo z nás nestojí. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Lorelei
|
Post subject: Re: Smrt u obrů Posted: 13:11 03. Jul 2008 |
|
|
Jsme rad ze se flames pekne otevrel az prijedu z nakuu tak si muisto hry tady muzeme popovidat
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Smrt u obrů Posted: 13:14 03. Jul 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Lorelei wrote: Jsme rad ze se flames pekne otevrel az prijedu z nakuu tak si muisto hry tady muzeme popovidat ja napsal pouze svuj pohled na vec, na nikoho neutocim, nikomu nenadavam, niceho se nedoprosuju, ale to neznamena, ze souhlasim s tim, jak to cely probehlo
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Smrt u obrů Posted: 13:42 03. Jul 2008 |
|
|
Jo tímhle jsem si taky prošel.Tedy Arto.No Arto už není  a můžu s potěšením řict,že jsem rád.Každá strana to vidí jinak.Mírumilovný druid tu drancuje sever,Assimar to kosí nekromancií a další věci.Je to jen HRA nic víc.
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
Erkwinn
|
Post subject: Re: Smrt u obrů Posted: 14:24 03. Jul 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
Včera v hosodě mi to padlo..to sem vůbec netahej. Jakmile je Krkovička dál od pultu, tak mi hra padá.
|
|
Top |
|
Erkwinn
|
Post subject: Re: Smrt u obrů Posted: 14:32 03. Jul 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
A mi právě měli namířeno na Alansjiský tygry...na obry jsme šli jen, proto, že jsou po cestě.
A já taky na nikoho neútočím...jen prostě Dmka mi do ted nepomohli v podstatě ani jednou, ale takhle srabácky zabít dokážou..to mi nepřijde normální.
A kdyby měl ten obr třeba 1000 hp, tak by mi to nevadilo, ale když má AB 47, tak si to krapet přehnal, nezdá se ti? Přeci jen by to mělo být reálné...
A naopak..já sem rád, když můžu zabít neobvyklou postavičku..třeba tu, která se na serveru vůbec nevyskytuje, ale musí to být reálný.
Prostě a každopádně tohle bylo jasný a věděl si dobře, že umřem..to se ti podařilo.
|
|
Top |
|
Erkwinn
|
Post subject: Re: Smrt u obrů Posted: 14:36 03. Jul 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
2) Je vidět, že ti nejde ani o hru jako o systém, protože rozlišuješ hodnoty útoků a tak, že je počítáš, to znamená, chodím stále tam, kde je to v pohodě. S tímhle teda skutečně nesouhlasím. To nevím jak si na to přišel... 
|
|
Top |
|
Erkwinn
|
Post subject: Re: Smrt u obrů Posted: 14:38 03. Jul 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
3) No a za další jsme ti dával možnost v podsvětí se domluvit s duší na obchodu na vrácení, ale ty si raději zmizel nějak si moc nekomunikoval a odešel ze hry, to je tak, když někdo dělá něco ukvapeně.
Byl sem naštvanej, tak jsem se odpojil...
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Smrt u obrů Posted: 14:41 03. Jul 2008 |
|
|
Erkwinn wrote: A kdyby měl ten obr třeba 1000 hp, tak by mi to nevadilo, ale když má AB 47, tak si to krapet přehnal, nezdá se ti? Přeci jen by to mělo být reálné...
Ono to realne je, nie vsetko ide riesit len hrubou silou. Taketo Q maju tu vyhodu, ze je VZDY ina moznost ako "vyhrat" nez len slepo zautocit, a prave tie INE moznosti byvaju ovela zaujimavejsie a zabavnejsie ako pre hracov tak i pre DM ...
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Erkwinn
|
Post subject: Re: Smrt u obrů Posted: 14:42 03. Jul 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
A očividně si nás chtěl zabít i trolů...ten samej problém. Trol silnej jako svině...když už jsem ho trefil, tak se jeho rány léčili před očima. Ryhleji jak ty naše...a to jsem chlastal jeden vážnej za druhým. Příště mu ještě nezapomen dát sražení, Ki zranění a bude to ok. 
|
|
Top |
|
Erkwinn
|
Post subject: Re: Smrt u obrů Posted: 14:44 03. Jul 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
Marvin wrote: Erkwinn wrote: A kdyby měl ten obr třeba 1000 hp, tak by mi to nevadilo, ale když má AB 47, tak si to krapet přehnal, nezdá se ti? Přeci jen by to mělo být reálné...
Ono to realne je, nie vsetko ide riesit len hrubou silou. Taketo Q maju tu vyhodu, ze je VZDY ina moznost ako "vyhrat" nez len slepo zautocit, a prave tie INE moznosti byvaju ovela zaujimavejsie a zabavnejsie ako pre hracov tak i pre DM ... ********* Jo, rád bych zahrál, kdybych k tomu dostal příležitost, já si všiml, že to ovládá DM až když jsem byl mrtvej... Myslím, že by to šlo zahrát i jinak...třeba promluvit a tak nebo pořád dokola házet kamení a ne dát dvě rány a ležím.
|
|
Top |
|