|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Barbar321
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 15:59 21. Nov 2014 |
|
|
Taky se přidávám k poděkování za včerejší akci Pavadovi. Moje postava si to užívala a ještě teď vyspává poctivou opičku
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:19 21. Nov 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Podekovani mocnemu magovi. Ktery si me pritahne pres pul mapy zpet. Obklopil npc moby s kterymi i mi magovsti summoni nemaji problem je vyzabijet, moby kterezto jsem predtim obehnul v neviditelnosti. Mocny mag dal jasne najevo kdo je tady panem - napred jen lehce naznacil, formou "nahle mas sotva sestinu zivotu".
Dekuji, mocny magu Lagu! Rad jsem Te potkal!
PS: Nez se zeptate zda funguje omezeni na xp dluh pripomenu, ze byla nahrana verze NT bez vsech listopadovych oprav/uprav...
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 04:45 22. Nov 2014 |
|
|
Chci poděkovat hráčům Bryse, Fiony a Salliase za dnešní výpravu a potom také Sielencerovi za quest!
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Aillen
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:14 23. Nov 2014 |
|
|
Děkuji všem spoluhercům za ztvárnění dnešního představení a divákům za vlídné přijetí 
_________________ Olwen Emerald Fiona Wang Yan Vlaštovka
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:16 23. Nov 2014 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Aillen wrote: Děkuji všem spoluhercům za ztvárnění dnešního představení a divákům za vlídné přijetí  Moc povedené,díky!
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:34 23. Nov 2014 |
|
|
Díky divákům za účast, hereckému ansámblu trpělivost při zkouškách a všem bohům, že se proti očekávání nic zásadního nepodělalo 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Niareta
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:43 24. Nov 2014 |
|
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:30 24. Nov 2014 |
|
|
Také moje díky - jak hercům, tak obecenstvu! Bylo fajn, že se to podařilo bez větších zádrhelů.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 20:44 24. Nov 2014 |
|
|
Zajímavě se to sešlo, každopádně chci z pozice hráče opravdu poděkovat za dnešní krásné divadlo dole v podtemnu. Nečekal jsem takový zážitek a už vůbec ne ve zdech Kahzetu. Načasování, zápletka, vtip, no prostě celkově dobrá práce, jen tak dál.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
radekdnb
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 20:59 24. Nov 2014 |
|
|
Supr divadlo!!! Upa upa hostokrutoprisnelibustkove A dale chci podekovat nasemu nejmenovanemu DM ltere mi moc pomohlo..dikec 
_________________ Rau'nun Zau'ndar jeho čas opět přišel!!! Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Quote: Země je jiná forma pekla, a lidé jsou jeho démoni
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:10 25. Nov 2014 |
|
|
Taky se přidám. Jen příště musí pořadatelé zařídit větší zásobu alkoholu. Šťávišku a víneško jim moje postava určitě pít nebude 
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:29 25. Nov 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Do poslední chvíle jsem nevěděl, jak to dopadne. Pěkná podivaná, díky celému hereckému ansámblu i známně neznámému autorovi.
PS: přednášku už jsme měli, teď divadlo..... podle mne už nám chybí jen ples a nedělní bingo k dokonalosti ...
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:39 25. Nov 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Krysak wrote: podle mne už nám chybí jen ples a nedělní bingo k dokonalosti ... S ohledem na podtemno bych k vyctu chybejicich aktivit jeste dodal (pouze namatkou, vycet jiste neni konecny) nasledujici: - verejne bicovani - gladiatorske hry s heslem "Vitez prezije - mozna" - vzdelavaci akci na tema Bezpecnosti a Ochrany Zdravi pri Praci (BOZP), aneb jak se vyhnout nakazam pri vedeni vyslechu 
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:21 25. Nov 2014 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Krysak wrote: PS: přednášku už jsme měli, teď divadlo..... podle mne už nám chybí jen ples a nedělní bingo k dokonalosti ... Málem jste mě rozsekali, jsem čekal, že na to podium fakt dotáhnete i "živou" vílu. I tak klobouk dolů. Jako dost dobrý. Příště vám MOŽNÁ  nenechám otrávit polovinu platících hostů vínem  !
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Woxa
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 17:23 25. Nov 2014 |
|
|
Po dlouhý době jsem se na TH a do podtemna vrátil a musím říct, velký překvapení. Tohle byl fakt skvělý nápad, snad se zůčastním i další podobné akce.
_________________ Xunnavin - věrný (zatím) ochránce paní Trissdril bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
|
|
Top |
|