|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|
Author |
Message |
Pivo
|
Post subject: Teleport Posted: 02:54 05. Jul 2008 |
|
|
Odlog Simon Elken a Isabel v hospode v Karathe.Pri nalognuti po restartu jsme se objevili v lokaci Alansijske vrchoviny-zapadni stezka-most.Dva prechody nefunguji a jedina moznost je jeskyne,kde jsou klepeta.AB maji pekny takze neprojdem.Diky za napravu. konecne sami dva 
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Teleport Posted: 04:56 05. Jul 2008 |
|
|
Tak uz je to v poradku.Diky Isabel jsme to dokazali. 
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Teleport Posted: 06:02 05. Jul 2008 |
|
|
Pivo wrote: Tak uz je to v poradku.Diky Isabel jsme to dokazali.  Sandra a Ga Muru se tam objevily taky, nehodlám riskovat a čekám na zásah DM , odpojen.
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Teleport Posted: 06:15 05. Jul 2008 |
|
|
monstera wrote: Pivo wrote: Tak uz je to v poradku.Diky Isabel jsme to dokazali.  Sandra a Ga Muru se tam objevily taky, nehodlám riskovat a čekám na zásah DM , odpojen. Objevují se tam uplně všichni  Zatím jsou známy 4 případy. 
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Teleport Posted: 07:23 05. Jul 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Terner je paty 
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Teleport Posted: 09:57 05. Jul 2008 |
|
|
BU sesty, timto dekuji Ternerovi a Sucelovi za spolupraci a peknou hru, diky ktere jsme se probili ven. EDIT: tak mne napada, budou se tam logovat i drowove? 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Teleport Posted: 10:07 05. Jul 2008 |
|
|
Asi sa tam zabudol startovaci bod, tak preto sa tam vsetci logujete.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Teleport Posted: 10:57 05. Jul 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Pamatuju kdy se všichni logovali Lucii do bytu.. pěkně sme si tam pokecali 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|