|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Theogil I
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 11:56 04. Jul 2008 |
|
|
Aznar wrote: DenGrasse wrote: A to mám vědět z nějakého jiného zdroje? A opravdu se něco v okolí jmenuje "magická bestie"? kdyby řekl ulov vůdce minotaurů nebo tak, ale pod magickou bestií si nedovedu představit nic konkrétního..... omlouvám se, ale chcit o jen objasnit. on ti vubec nerekne co mas ulovit, ale jakou trofej mu mas prinest To jako jakoukoli? Na poušti mi řekl přesně, že je lovná sezóna draků a že po mě chce kůži černého draka, tak to asi bude ještě něco jiného.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 13:08 04. Jul 2008 |
|
|
Upravil jsem ten skript lovce odmen. Nyni nerika trofej, ale nestvuru, kterou chce ulovit.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 13:15 04. Jul 2008 |
|
|
no mě předtím řekl, že chce hlavu magické bestie.... což jsem právě nerozuměl. na to upravené když tak mrknu.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 13:30 04. Jul 2008 |
|
|
Rejty wrote: Upravil jsem ten skript lovce odmen. Nyni nerika trofej, ale nestvuru, kterou chce ulovit. Díky za objasnění.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 09:40 05. Jul 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
DenGrasse wrote: poslíčkovský quest, Karatha: mám tu zásilku do Alwarielu, při včasném doručení obdržíš 224 zlatých.... v přístavu: cesta do Alwarielu: 180 zlatých (zpátky ddto). Je ten quest zamýšlen jako doručení po souši nebo by bylo záhodno poněkud přenastavit ceny v závislosti na cíli doručení? PS: já vím, že to mám za tu historku s obry, démony, elementálními princi atd, ale co ostatní?  No Je taky otazka, jak velky balicek a za jak dlouho ho mas dorucit. To vse cena zahrnuje. Proste kdyz mas dorucit balicek za 24hodin, ktery je velky jen jako jedna obalka (0,3liber) tak nemuzes cekat, ze ti za jeho doruceni da tisice zlatych. Ono kdyby si z krathy, mel donest balik od alwarielu vazici tak 100liber, tak to uz by bylo jiny kafe. Ale stejne ty ceny jeste trosku upravim, aby se vice brala v potaz vzdalenost, nez vaha a cas doruceni. Imho , uz jednou sem to zvedal, nepamatujes si kdy ze to bylo vygenerovano? Ta cena se mi zda fakt mala (bo ta vzdalenost je tam celkem slusna.)
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 12:39 05. Jul 2008 |
|
|
nomis_b wrote: ... když je můj příspěvek z večera/noci, stalo se to právě tehdy. když ranní (jako ten, kde to hlásím), píšu to v práci druhý den poté. Stalo se to tedy večer/v noci 3.7. PS: test po opravě loveckých questů...: máš štěstí! v této sezónně se loví modrý drak...  ach jo. možná ten seznam generovaných nestvůr trochu časem... omezit?
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 12:53 05. Jul 2008 |
|
|
DenGrasse wrote: máš štěstí! v této sezónně se loví modrý drak...  ach jo. možná ten seznam generovaných nestvůr trochu časem... omezit? Proc omezit? Otazka je jen zda za nej nabizi dost, aby se to vyplatilo se nekam tahat. 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 13:08 05. Jul 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
No bylo to planovane jako zabava pro vyssi lvly. Treba jako nejaka ta MEGA CREEPER akce s par prskavakama a dvojitou odmenou jako bonus  Proste jako takove navnadeni, kam jit dneska, abych z toho vytahl maximum penez Ale vypada to, ze se bude delat jeste nejakej vykup tech mensich bossaku, nez sou treba draci apod. Takze se asi dockate. Zatim stejne je pro vyssi lvly jen tohle, oproti bylinkam, surovinam a kuzim pro nizsi btw: Povedlo se uz nekomu alespon jednou to zvire(od lovce), na ktere byla odmena zabit a prinest k lovci?? Ja sam vim asi o 5ti, ktere bych z toho seznamu zabil, ale jeste se nevygenerovaly.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 13:12 05. Jul 2008 |
|
|
LDamian wrote: Proc omezit? Otazka je jen zda za nej nabizi dost, aby se to vyplatilo se nekam tahat.  Dvakrat vetsi vykupni cena ti prijde mala? Za nektere bosse je treba i 7.000 , me to prislo dost slusne, ale jestli mate jiny nazor, diskuze je otevrena. Je zase pravda, ze to musite dotahnout tomu danemu lovci a to nekdy znamena peknou streku, misto toho, at to date jakemukoliv hospodskemu. Kolik byste teda videli adekvatni odmenu, aby se to vyplatilo (to muze platit i pro ty budouci nizsi bossaky).
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 13:31 05. Jul 2008 |
|
|
Mne se nelibi, ze vetesnik vykupuje vsechno. Je divny nosit hlavu orciho nacelnika k vetsnikovi a on si ji pak vystavi do police. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 18:42 05. Jul 2008 |
|
|
nomis_b wrote: LDamian wrote: Proc omezit? Otazka je jen zda za nej nabizi dost, aby se to vyplatilo se nekam tahat.  Dvakrat vetsi vykupni cena ti prijde mala? Za nektere bosse je treba i 7.000 , me to prislo dost slusne, ale jestli mate jiny nazor, diskuze je otevrena. Je zase pravda, ze to musite dotahnout tomu danemu lovci a to nekdy znamena peknou streku, misto toho, at to date jakemukoliv hospodskemu. Kolik byste teda videli adekvatni odmenu, aby se to vyplatilo (to muze platit i pro ty budouci nizsi bossaky). Hele napisu ti svuj dojem, hned jak mu prodam prvni trofej z modreho draka nebo tak neco.  (byl to vtip)
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 00:55 08. Jul 2008 |
|
|
Prosím urychleně změnit ceny u balíků!Pro lvl 1 není problem si vydělat mraky peněz!!3 hodiny real času=výdělek 23217zl!!!Riziko?Žádné!!Dost lidí ted rozjelo poštovní creep.Já to zkoušel na pokyn  První balík byl z Karathy do Alwariel 5538 myslím.Doručeno.Další zásilka z Alwariel do Karathy za 5348 myslim.Doruceno!Skoro 11K za nic.Tohle zvladne i 1 lvl.Qeusty se mi libi,ceny NE.
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 07:03 08. Jul 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
tak nevim jestli se tam neco menilo, lori dostala za balik s vahou 5 liber kolem 350zl, bylo to 2 dny zpatky... ale ceny co psal pivas jsou fakt sileny urcite by mely odpovidat vzdalenosti a vaze baliku, tak aby to pokrylo naklady na cestu a neco k tomu jako odmena, ale za jeden balik doruceny lodi by to asi nemelo byt vic nez 500-1000zl navic
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 07:57 08. Jul 2008 |
|
|
No ono je to prave tezky udelat aby to vyhovovylo vsem. Kdyz se podivate na mapu, tak treba karatha - poust je stejne vzdalena jako krynske hory- kartha a o rozdilu nebezpecnestvi tech dvou cest vi kazdy. Kdzy je cena mala, nedela to nikdo. Kdyz je cena moc velka, delaji to vsichni. Zkusim to teda jeste nejak vice upravit, aby pri tech uplne nejvetsich vzdalenostech se ty ceny zacali omezovat vice, ale ted v obdobi prazdnin to asi mozna bude i chvilku trvat, nez se to dostane na server. Ono nejvetsi problem je, ze na povrchu sou ty cesty proste bezpecne. Neni tam zadny nebezpeci a na koni to profrcite raz-dva. P.S: No minimalne to udelalo co melo, prispelo to k cestovani hracu po svete  P.S.2: Ono stejne se to da i neda koleckovat. proste kdyz to vykoleckuje prvni, tak druhy, ktery chce zkusit stejnou trasu ma urcitej cas smulu.. takze si mozna mel stesti na priznivy vitr, zadny koleckare pobliz a zrovna se ti objevili ty drahe baliky s mesty, kam si potreboval  Ale stejne to trosku omezim, ale ono to je furt zvysuj, zvysuj ceny, at to dela aspon nekdo. Neboj se to poradne zvednout. Ted zase na druhou stranu snizuj, omezuj .. je to takova dobra houpacka 
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Připomínka ke questům Posted: 09:07 08. Jul 2008 |
|
|
Váha balíků byla vysoká!Byl jsem přetížen!Což je fuk,když jedu lodí tam a zpět a mám na doručení 22 hodin!  Já bych změnil jen ty ceny.Přes 5K za balík je šílenost.Takový poklad nemá ani spousta dungeonů.
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|