|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
pavad
|
Post subject: Re: Dispel-nwn down Posted: 14:13 05. Dec 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Nemam problem pomoci s ooc testovani -staci kdyz se ozvete.
Taktez vam nehrozi ze by vas ten muj chcipak nejak ohrozil - ani v budoucnu, natoz ted.
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Dispel-nwn down Posted: 21:49 05. Dec 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Ahoj, chybu potvrzuji, ukazoval jsem Bahnakovi silu kouzel v boji a sli jsme oba 2x.
V arene jsem sel s drtiskalem pokazdy po dispellu na párek.
Chyba je 100% zepět.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Dispel-nwn down Posted: 23:15 05. Dec 2014 |
|
|
Da.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Dispel-nwn down Posted: 07:37 06. Dec 2014 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Krysak wrote: Ahoj, chybu potvrzuji, ukazoval jsem Bahnakovi silu kouzel v boji a sli jsme oba 2x.
V arene jsem sel s drtiskalem pokazdy po dispellu na párek.
Chyba je 100% zepět. Dík ještě jsem se k tomu nedostal
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Paulus
|
Post subject: Re: Dispel-nwn down Posted: 06:37 23. Sep 2016 |
|
|
Vojevůdce hraju nějakou dobu a ani jednou mi to po dispellu nepadlo. Nabufován self, jinou postavu dispely schytávám pravidelně. Hra nepadá. Má někdo ještě aktuálně problémy s padáním hry po dispelu?
_________________ Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci Edgar - Zahrabán v knihách
|
|
Top |
|
Paulus
|
Post subject: Re: Dispel-nwn down Posted: 09:29 28. Nov 2016 |
|
|
Jelikož to mám odzkoušené na svém vojevůdci a dispely chytám pravidelně (nabuffován) + byly nějaké změny = UZAVŘENO. Pokud se někomu problém znovu objeví ať ji opětovně nahlásí a provede se další šetření.
_________________ Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci Edgar - Zahrabán v knihách
|
|
Top |
|