|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|
Author |
Message |
Mortenten
|
Post subject: Kůže jelena Posted: 14:58 06. Jul 2008 |
|
|
Po mrtvém jelenu nezůstane stahnutelná mrtvola i přesto, že se po kůžích z jelena shání výkupčí kůží. Předem díky za opravu.
_________________ Kaenar Drago - věčně hladovej Drak Azzakar - rohatej s ocasem
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Kůže jelena Posted: 15:06 06. Jul 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Tech jelenu je tam vic druhu, takze zkus prosim napsat, v jaky lokaci to bylo.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Mortenten
|
Post subject: Re: Kůže jelena Posted: 15:17 06. Jul 2008 |
|
|
Bylo to v lokaci Dorenský hvozd západní okraj a byli tam jak jeleni, tak laně.
_________________ Kaenar Drago - věčně hladovej Drak Azzakar - rohatej s ocasem
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Kůže jelena Posted: 16:49 06. Jul 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Jesli se to po wipu neměnilo tak nešli stáhnout snad žádní jeleni.. scháněl sem je chvíli do craftu a žádnej jelen se nedal kuchnout.. teda ty na který sem narazil
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Kůže jelena Posted: 19:18 06. Jul 2008 |
|
|
Jeleni stáhnout nejdou - druidi by zbláznili kdyby šli , ale i tak je Thálie dosti bohatá na kožešinová zvířata,v tomto ohledu si myslím není třeba vůbec nic upravovat (snad jen ti kanci - divočáci by mohli jít).
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Kůže jelena Posted: 19:34 06. Jul 2008 |
|
|
cože? jelen aby se nestahoval.. dyk už ve středověku lovili jeleni kvůli masu, kůžim a parohum.. kdyby z dospělůch jelenů šli stáhnout až na vižšim lvl (70 a víc) jelení parohy a za dobrou cenu prodat tak by to bylo dobrý  .. třeba by jim šlo dát velkou rychlost a skrývání, nastavit je aby pořád utikali aby se nedali tak dobře chytit a lov jelenů by se stal něčim jinym než nájezd na vlky  EDIT: proč by se druidi zbláznili?
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Kůže jelena Posted: 20:00 06. Jul 2008 |
|
|
Jachym wrote: Jeleni stáhnout nejdou - druidi by zbláznili kdyby šli , ale i tak je Thálie dosti bohatá na kožešinová zvířata,v tomto ohledu si myslím není třeba vůbec nic upravovat (snad jen ti kanci - divočáci by mohli jít). Opravte ma ak sa mylim, ale nepytal sa po oprave Mortenten preto, ze tie koze potrebuje pre obchodnicky Q - vykup kozi?? Myslim ze mu nejde o novy zdroj obzivy, len o splnenie toho Q ...
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Kůže jelena Posted: 20:05 06. Jul 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Proste jeleny potahnem novou kuzi a hotovo.
Druidi se zblaznit nemuzou. Pokud se ma nekdo zblaznit, musi byt predtim normalni.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Kůže jelena Posted: 20:26 06. Jul 2008 |
|
|
[quote="Krata"] kdyby z dospělůch jelenů šli stáhnout až na vižšim lvl (70 a víc) jelení parohy a za dobrou cenu prodat tak by to bylo dobrý V obchodním Q alchymista v Karathe požaduje parohy !
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Kůže jelena Posted: 20:44 06. Jul 2008 |
|
|
Aha.. no tak to někoho napadlo dřív než mě 
|
|
Top |
|
Hacanus
|
Post subject: Re: Kůže jelena Posted: 12:18 07. Jul 2008 |
|
|
No ja se setkal jenom z Q kde jsou zadane kuze bileho jelena...o kuze s normalniho jelena asi zajem neni...
_________________ Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi .. Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|