|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Caehan
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:51 21. Dec 2014 |
|
|
Pokud jde o nestackovatelnost čistě kvůli trezoru, strč je přes rr do trezoru a stacknou se... pokud je to nečím jiným, tak ti to nepomůže, no.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:00 21. Dec 2014 |
|
|
Krýnské hory.
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
artaxas
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:37 21. Dec 2014 |
|
|
XŠevyX wrote: Krýnské hory. toolset máš ne? 
_________________ Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:08 25. Dec 2014 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
U barvířky mi chybí vzhledy trupů ze "setových oblečení", které byly přesunuty do zbrojí (jedno zda kožených nebo plátových). Byly by velký problém do "obyčejného oblečení" vrátit veškeré vzhledy co jsou (podotýkám, že mnohdy stejně nesmyslně - ala podprsenky  apod.) ve zbrojích? 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:35 25. Dec 2014 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
KaTo wrote: U barvířky mi chybí vzhledy trupů ze "setových oblečení", které byly přesunuty do zbrojí (jedno zda kožených nebo plátových). Byly by velký problém do "obyčejného oblečení" vrátit veškeré vzhledy co jsou (podotýkám, že mnohdy stejně nesmyslně - ala podprsenky  apod.) ve zbrojích?  Jsi si jistý, že jsou ve zbrojích podprsenky? A nejde to. Kategorie vršku určuje AC zbroje, takže se s tím nedá hýbat.
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:16 25. Dec 2014 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
karolina wrote: KaTo wrote: U barvířky mi chybí vzhledy trupů ze "setových oblečení", které byly přesunuty do zbrojí (jedno zda kožených nebo plátových). Byly by velký problém do "obyčejného oblečení" vrátit veškeré vzhledy co jsou (podotýkám, že mnohdy stejně nesmyslně - ala podprsenky  apod.) ve zbrojích?  Jsi si jistý, že jsou ve zbrojích podprsenky? A nejde to. Kategorie vršku určuje AC zbroje, takže se s tím nedá hýbat. Jsem si jistý, jsem koupil všechny zbroje lehký a střední (na těžký nemám profiency) a fakt si nevymýšlím  . Některé střední, mají "jen" střední vzhledy kroužků ALE ostatní mají zároveň i vzhledy, které by se hodili i do "obyč šatů". Ty těžké jsem nezkoušel, tak za ně mluvit nebudu  . P.S. To že chybí trupy jsem zjistil tak, že jsem včera našel nohy, paže, pánve, ale trupy chyběli...tak jsem je ráno hledal  ...a našel! 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:37 25. Dec 2014 |
|
|
KaTo wrote: ....... No, ale předělat to prostě nejde, je to tak nastavený na tvrdo.. i když je to nesmyslně.
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:39 25. Dec 2014 |
|
|
Nejde je trochu silné slovo. Protože ono to jde.
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:50 25. Dec 2014 |
|
|
Vymýšlíte si kraviny.. měli jste asi třetinu vzhledů hrudí, pak jsem to opravila na správné počty a teď chcete zase všechny vzhledy přístupné pro všechno oblečení. Mě bylo řečeno, že to nejde, tak po tom víc nepátrám, nepotřebuju žádný vzhledy sexy podprsenek a prádélka na bondáž. Pořád je tu možnost, že vám ten vzhled udělá dm v toolsetu, ale nevim jak je to s tím ac.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:54 25. Dec 2014 |
|
|
Vypadá to, že příští provazový den budeme muset zrušit 
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:54 25. Dec 2014 |
|
|
sandoftime wrote: Nejde je trochu silné slovo. Protože ono to jde. Jak to jde? Já vím jen o jedinném způsobu jak to obejít a to je pomocí nwnx pluginu který maj jen na sinfaru a nikomu ho nedávaj.
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:12 25. Dec 2014 |
|
|
Je s tím spousta [dělání]. Je limit 256 kusů trupu celkem (pokud mne paměť neklame). Karolína s tím udělala velký kus práce. Je to udělané nejlépe, jak to jde.
Pro jistotu si KaTo stáhni znovu haky, hlavně ty cloth (m,f). Já to tenkrát udělal špatně a do nepřejmenovaných haků jsem dal updated content, takže jde hrát i s neupdatovanou verzí.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:53 25. Dec 2014 |
|
|
Dost přes 40 k dluh za jednu smrt, tak co, pánové, kdy se chystáte dát zpátky ten strop u ztráty xp?
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 23:37 25. Dec 2014 |
|
|
Shaman88 wrote: sandoftime wrote: Nejde je trochu silné slovo. Protože ono to jde. Jak to jde? Já vím jen o jedinném způsobu jak to obejít a to je pomocí nwnx pluginu který maj jen na sinfaru a nikomu ho nedávaj. Čímž se dostáváme k negaci výroku "to nejde" na správné tvrzení, tedy "jde to, ale my to neumíme". Upřímně, mě je to fuk, jen uvádím věci na pravou míru.
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:16 26. Dec 2014 |
|
|
Spíš oni to neumí, když už chceš být přesný.
|
|
Top |
|