|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Phantorris
|
Post subject: Re: Menavec a jeho promeny Posted: 19:50 09. Jul 2008 |
|
|
nomis_b wrote: P.S: Umi vlastne hobiti a lide svoji rec, nebo umi jen obecnou? tusim ze jen obecnou. Myslim že jenom obecnou, že nemají vlastní řeč, ale jistej si tim nejsem.
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Menavec a jeho promeny Posted: 20:23 09. Jul 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
To samé nejspíš půlorci a gnomové.. jen ty staré rasy jako elfové a trpaslíci maji nejspíš svou řeč
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Menavec a jeho promeny Posted: 20:43 09. Jul 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
No je fakt ze v realiach sa o jazyku vela nepise, tak sa potom nedivte takym otazkam. Vseobecny jazyk je good, ale bolo by fajn ak by hraci roznych ras pouzivali aspon sem tam hlasky v cudzom jazyku.. samozrejme nikoho do toho nutit nemozme.
k teme : ak by sa menavec premenil na drowa tak si fakt nikdy ziadne RP s drowami nezahra uz len kvoli tomu ze vsetky straze bude mat cervene. Jedine pri Q, pod dohladom DM... Neberte nam tu krasnu moznost hrat spionov.(parchanti)
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Menavec a jeho promeny Posted: 21:01 09. Jul 2008 |
|
|
Ono na ten jazyk by mohol byt aj pekny system, jeden taky som nasiel ako sucast DMFI huliek ktore maju k dispozicii DM, ale nak som stale neprisiel nato jak funguje a to som vyskusal uz vsetko mozne.
Podla toho ako mal fungovat, tak hrac si mohol zapnut naky item a potom ked hovoril, tak sa objavovali len nezname znaky, pokial niekto iny nemal rovnaky item. Ten item predstavoval schopnost ovladat ten dany jazyk.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Menavec a jeho promeny Posted: 21:09 09. Jul 2008 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Arwi ´El zatim mluví jen elfsky a její rozmluva s Ga byla super vysvětlovala jí, že to co jí sedí na rameni (v elfštině nandin ) . tak že jí tak i pojmenovala.Byla to docela sranda...a to nejejn s ní , ale i když se pokoušim mluvit elfsky s jinýma postavama
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
ArnesenCZ
|
Post subject: Re: Menavec a jeho promeny Posted: 21:20 09. Jul 2008 |
|
|
Můžu potvrdit 
_________________ "Den před večerem nechval a ženu dokud spálena není, meč chval, až jej vyzkoušíš a děvce až se vdá, led, až jej přejdeš, pivo po vypiti."
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Menavec a jeho promeny Posted: 23:20 09. Jul 2008 |
|
|
Takhle hrajem drowárnu.. mluvíme všeobecně ale nazíváme se drowskými jmény a sem tam hodíme i hlášku drowsky.. ale drowskej translorato se da najit v pohodě.. takovej trpasličí sem ještě nenašel.. to jak řiká Daanri s těma itemama se mi zdá jako dobrej nápad, jen jesli bude jednoduché do udělat.. elfové by dostali runu elfa a trpaslíci runu trpaslíka a když se použíje tak to co píše vidí jen jinej trpaslík či elf a ostatní jen nějaká ˇˇů§,§,..ůl)).. , to by semi líbilo 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Menavec a jeho promeny Posted: 07:15 10. Jul 2008 |
|
|
Ono to udelane je a malo to byt aj v hre, kedze su tam DMFI hulky, ktore pouzivame ako DM, len ten system z nakeho dovodu nefunguje, mozno chybaju alebo su prepisane nake scripty, inac s to vysvetlit neviem. Ten system mal dokonca umoznovat DM hovorit za NPC bez vtelenia do nej a hracom hovorit za svojich summonov a pritelickov, ale ako vravim nefunguje to. 
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Menavec a jeho promeny Posted: 10:06 10. Jul 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ja si nemyslim, že by tu něco takovýho bylo. Ten systém existuje jako plugin nwnx a stojí na zachytávání portů při síťové komunikaci mezi serverem a klientem. Nezkoumal jsem ho nějak hloubš, jak to funguje. Časem se v tom možná taky zažnu rejpat, ale je to už docela na hranici možností nwn. Jestli se nepletu, tak se tam používá ipřímý zápis do paměti a podobná zvěrstva.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Menavec a jeho promeny Posted: 10:31 10. Jul 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
No kazdopadne sme se aspon nejak domluvili, item by byl peknej, ale urcite neni nijak dulezitej, prace vsici maj porat dost. Timhle se zatezovat je zatim zbytecny, ne? Aspon vim kdo ma jakou rec.  Diky.
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Menavec a jeho promeny Posted: 15:10 10. Jul 2008 |
|
|
No ono by to mala byt sucast moznosti tych DMFI huliek, ktore su dane v hre a vacsina funguje, len prave tie na ten prenos hlasu a jazyky nejdu. Mozem ti pripadne poslat odkaz na cely manual, ktory k tomu tvorcovia toho systemu vydali, ma to vcelku zaujimave moznosti, ale ja som to uz vzdal, bo nic nezaberalo pocas testovania v hre.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Menavec a jeho promeny Posted: 19:09 10. Jul 2008 |
|
|
No este takova drobnost, jakpa polorasy? Bral bych vseobecne poucku pro jazyk, ze postava ma znalost odvijejici se z jeji historie, tedy kde vyrostla. Tim apdem se muze stat i par ojedinelosti (pulcik mluvici trpaslicim/elfskym j. atd). Tim se muze rozvijet dalsi detail sveta (tlumocnici, veci herni rozsah a zaroven omezeni), opak je ochota vsech hrajicich pristupovat fer. (Asi nejvetsi pruser s kazdou novotou)
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Menavec a jeho promeny Posted: 21:52 10. Jul 2008 |
|
|
Elfové i trpaslíci si svůj jazyk dobře hlídají.. elfové tolik ne ale trpaslíci trpasličinou mluvěj mezi s sebou nebo jen minimálně mezi ostatními.. a to ještě hlavně když není nikdo v doslechu
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Menavec a jeho promeny Posted: 18:21 11. Jul 2008 |
|
|
Krata wrote: Elfové i trpaslíci si svůj jazyk dobře hlídají.. elfové tolik ne ale trpaslíci trpasličinou mluvěj mezi s sebou nebo jen minimálně mezi ostatními.. a to ještě hlavně když není nikdo v doslechu Paradne, taky fajn vedet - co kdyby se o tohle doplnili realie ras?
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Menavec a jeho promeny Posted: 19:04 11. Jul 2008 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
tss někdo popírá mocnost elfů?  takoví smradlaví trpaslící muhahaha